Team Greta erbjuds åsnor för resan till Madrid


KLIMAT. Miljöfascisten Greta Thunberg och hennes entourage har av en religiös förening från Spanien erbjudits åsnor för den fortsatta resan från Lissabon till Madrid. ”Vi är medvetna om vikten av att göra världen medveten om miljösituationen och delta i Thunbergs kamp”, skrev föreningen i går sin Facebook-sida

Åsna från Wikipedia

-Pettersson vet inte om Greta med sällskap har tagit tåget från Lissabon eller om de tänker nappa på erbjudandet. Men åsna dög åt Jesus och många andra och jag har svårt att tänka mig ett miljövänligare transportmedel.

Kronen Zeitung 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Team Greta erbjuds åsnor för resan till Madrid

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: