Från Sandor utan några som helst vänliga hälsningar


INSÄNDARE. Malmö 5-12-2019

Till Tomas Åberg, s k näthatsgranskare

Man kan fråga sig vad det är för rättsväsen detta landet har som tillåter s k nysvenskar att uttala sig så här mot svenska kvinnor som dom två skäggiga primitiva varelserna gör i inlägget här utan att dom döms för någonting medans en svensk man som i princip kallar dom för precis det dom är döms till böter på 17.000 kr?

Sandor Herold vid ett annat tillfälle…

Vidare så kan man fråga sig hur man av skattemedel kan finansiera en sådan verksamhet som du Tomas Åberg bedriver som bara har till syfte att förfölja svenskar som vågar framföra kritik mot den rådande invandrings och flyktingpolitiken genom gummilagen ”hets mot folkgrupp” där tydligen bara svenskar kan dömas?

Men tydligen så bedöms inte svenska kvinnor tillhöra någon folkgrupp eftersom varelserna i inlägget kan uttrycka sig som dom gör utan någon påföljd.

Svenskt rättsväsen tillåter alltså primitiva varelser att förnedra och skända halva svenska folket och hota att dom skall knulla dom och stoppa sina könsdelar i munnen på dom samt kalla dom för svenska horor. Detta går tydligen utmärkt att göra utan att dom riskerar någonting!

Till dig Tomas Åberg vill jag bara framföra att jag av hela mitt hjärta hoppas att du en dag skall få sona allt det du har gjort mot dina egna landsmän.

Hoppas att du får uppleva något sådant som många svenskar har fått uppleva genom en påtvingad närkontakt med någon av dom primitiva varelser som du tydligen beskyddar genom din verksamhet. Många svenskar har fått betala det högsta pris man kan få betala genom en sådan påtvingad kontakt och jag skulle inte sörja om du fick uppleva något liknande.

Jag har svårt att hitta något mer vidrigt än du i detta land och att som svensk göra det du håller på med mot sina egna landsmän kan inte beskrivas med ord.

Att din verksamhet uppmuntras och finansieras av våra folkvalda visar bara ännu en gång att något är mycket sjukt i detta land.

F ö så kan man ju undra hur man i detta fallet kan bli dömd för hets mot folkgrupp eftersom dom två varelserna svårligen kan bedömas tillhöra något som kan kallas för folkgrupp.

Har tidigare uppmanat dig att anmäla mig också eftersom jag i åratal har skrivit massvis av insändare och artiklar som är kritiska mot just sådana varelser som dom två primitiva varelserna i inlägget här under. Du kan kanske t om anmäla något av det som jag har skrivit här för hat är precis vad jag känner mot dig och alla dom andra förrädarna mot det svenska folket som utgörs av s k folkvalda politiker.

Men om du nu väljer att anmäla mig vilket jag betvivlar att du vågar göra eftersom det i så fall inte kommer att bli någon skräckslagen svensk pensionär som står i skranket. Det är något helt annat du kommer att få uppleva och ett möte med mig kommer att i så fall bli ett minne för livet för dig, det garanterar jag.

Jag ser fram emot att få framföra en hel del saker rätt upp i ditt fula tryne, Tomas Åberg.

Men även om du mot förmodan skulle anmäla mig för något hatbrott så kommer jag förmodligen inte att få träffa dig personligen i rätten eftersom du enligt vad jag har fått höra sällan eller aldrig personligen vågar visa dig vid rättegångarna mot dina offer . Stämmer detta?

Gör det de så visar det bara vilken ynklig och feg varelse du innerst inne är.

Så jag hoppas att du när du har läst ovanstående med omedelbar verkan sätter igång med en anmälan mot mig. Det finns massor att läsa på nätet av det som jag har skrivit och du finner säkert något åtalbart som innefattas av ”hets mot folkgrupp”. Så sätt igång ,Tomas! Ge mig en tidig julklapp med ett mail där du skriver att du har anmält mig!

Utan några som helst vänliga hälsningar

Sandor Herold, invandrare av en helt annan sort än dina två primitiva skyddslingar i inslaget.

Kallade två arabkräk för arabkräk, döms för hets mot folkgrupp


20 responses to “Från Sandor utan några som helst vänliga hälsningar

 • Det får vara nog nu

  För mig är det alldeles uppenbart att den skattefinansierade näthatsgranskaren Tomas Åberg är en primitiv varelse.

  Gilla

 • Tony

  Om Sandor, och visa upp i rättssalen! mot förmodan skulle bli anmäld, ta då med en förstorad bild av den ihjälsvultna Jaken som låg död på hans ägor

  Gilla

 • En sur vit jävla kristen gubbe

  Go Sandor go. Håller helt med dig, det är för jävligt.

  Gilla

 • Kungen

  Du har så rätt Sandor. Man hoppas att den s.k.näthatsgranskaren faller på eget grepp. Ett riktigt SVIN

  Gilla

  • He Adamson

   Det är lite synd att kalla denna person för Svin, jag tror inte att det finns något Svin i detta land som kan beskyllas för att bära sig så jävla illa åt som denne Åberg.
   I min värld är nämligen Svin snälla och goda varelser !

   Gilla

 • Kattsand

  Man kan nog säga att vänstern gör allt vad de kan för att ställa olika grupper mot varandra.
  Lagar som gör att en grupp kan hetsa mot en annan utan att den andra får ge igen eller göra likadant.
  Se till att de finns så många olika kategorier människor i landet som möjligt som inte går ihop, de kanske till och med ser en poäng i att en grupp ger sig på en annan.
  Eller förtur och generösa förmåner till en grupp medans man sparar och snålar på en annan grupp.
  Och så gnäller vänstern att ”man inte skall ställa grupper mot varandra” om någon påpekar att de gör just så.

  Gilla

 • Kent

  Det är något som är fel i Kristianstads tingsrätt kanske asylaktivister som kan dömma för hets mot folkgrupp i detta ärende.
  Rättsväsendet i Sverige blir bara mer och mer förfallet.

  Gilla

 • Urban Lindgren

  Jag läser alltid det du skriver, Sandor och det med nöje.

  Jag tänker att om man skulle försöka vända på frågan och från rätten kräva svar på vilken folkgrupp uttalandet är riktat mot, och rätten säger ex v araber, så fastslår rätten induktivt att alla araber är kräk likt dessa två.

  Gilla

 • Magnus Eriksson

  Detta är ett fascistiskt rättssystem!

  Gilla

 • Rustrik

  Tomas Åberg 😀 Vilken jävla ynkrygg.

  Gilla

 • Björn Kåverud

  Inget nytt.
  Hände mig för 1½ år sedan, för att jag använde N-ordet om en våldtäktsman som fått 22 dagars samhällstjänst för att ha våldtagit en 12 åring. Kostade mig 17.500 och 2 års villkorligt.
  Det är uppenbart att invandrare får göra som dom vill, men höjer vi svenskar rösten så döms vi direkt i våra politiska domstolar.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Ulers kommentar får mig att tänka på Dan Parks Nasses Vin . En utmärkt tavla som jag skrattat åt mycket . Uler i övrigt är inget att bry sig i . Sandor är eminent som vanligt . Vad gäller denne Åberg så tycker jag att han kan gå samma öde tillmötes som de jakar han lät svälta ihjäl . Jag har perfekta arealer för det ändamålet och mycket mycket varg på dessa . Rent av hålla de 2 som han försvarat i samma hägn . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad säger och tycker mån tro SD om detta ?
  Vad den landsförädiska 7 klövern tycker vet ju alla normala infödda etniska äkta svenskar.

  Gilla

 • ossie

  Man får hoppas att han samt de vänsteraktivister som dominerar våra domstolar får sina rättmätiga straff när vi fått en svenskvänlig regering. De ska ha mer än avsked på grått papper. Straffkoloni borde dom ha på varierande längd.

  Gilla

 • The proud swede

  Instämmer som alltid med det Sandor skriver. Du är en förebild, Sandor, och vi som älskar detta landet kommer alltid att stå bakom och försvara dig!

  Gilla

 • Per Molin

  Vi borde börja föra ett register med namn, adress och annat över ”folk” (domare, nämdemän, åklagare, personer som Tomas Åberg (eller vad nu aset kallar sig)) som agerar uppenbart anti-Svenskt, så att dessa kan ställas till svars i de rättegångar som måste komma till stånd när Sverige blivit ett normalt land igen.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja Norge hade sin Quisling under andra världskriget och Sverige har 2019 7 klövern och dess trygga väljarkår !

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: