Det var yrkeskriminella som mördades i Norrköping

BROTTSLIGHET. En av de män som mördades vid skottlossningen i Norrköping under natten mot torsdag är en utpekad gängledare från Linköping. Mansour Balevasi, 39, är åtalad och dömd för en mängd olika brott. 

Den andre Armani Shahin, 44, är också kopplad till grov organiserad brottslighet och bosatt i Örebro. Är dock tveksam, där har jag kanske fel och det ska vara Agim enligt ett mejl jag fick.

Gänget No Surrender MC kan vara inblandat, en av dem bodde i fastigheten som sprängdes i Linköping i juni 2019 och nattklubben som sprängdes i slutet på juni 2019 drevs av Armani Shahin.

– När det talas om MC-gäng så åker dessa grabbar båge ungefär lika ofta som Pettersson rider kamel…

En vild gissning är att pojkarna utsattes för ett generationsskifte och fick gå i pension i förtid utan guldklocka…

TIDIGARE 2014-02-17. Gängen i Östergötland, 10 – 1 till bortalagen

De två tidningarna Corren och NT har kartlagt närmare 100 personer i länet som tillhör de kriminella gängen. Östergötland har i dag fler etablerade kriminella nätverk än någonsin. Gängen hamnar ofta i våldsamma konflikter då alla är ute efter samma sak: makt och pengar.

Hells Angels, Red & White Crew, Black Cobra, M-16, Gipsy Bloods, Asir, Bergagänget, Berga boys, Outlaws, Bandidos och X-team. Under de senaste åren har ett stort antal kriminella nätverk etablerat sig eller åtminstone visat intresse för att etablera sig i Östergötland. Och det är framför allt i länets största städer, Linköping och Norrköping, som gängen har flyttat fram sina positioner.

Hells Angels domineras av män som är födda och uppväxta i Sverige. I de övriga kriminella nätverken i länet finns en relativt stor andel män som är första eller andra generationens invandrare.

-Pettersson räknar gängen och kommer till 10-1 till bortalaget – de är överlägsna som vanligt.

Detta bildspel kräver JavaScript.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Det var yrkeskriminella som mördades i Norrköping

 1. /BROTTSLIGHET. En av de män som mördades vid skottlossningen i Norrköping under natten mot torsdag är en utpekad gängledare från Linköping. Mansour Balevasi, 39, är åtalad och dömd för en mängd olika brott.

  Den andre Armani Shahin, 44, är också kopplad till grov organiserad brottslighet och bosatt i Örebro. Är dock tveksam, där har jag kanske fel och det ska vara Agim enligt ett mejl jag fick./

  “Enligt ett mail du fick”…..
  Du menar enligt uppgifter på Flashback? 😂 😂

 2. “Gängen hamnar ofta i våldsamma konflikter då alla är ute efter samma sak: makt och pengar.”

  Precis som våra politiker då.

 3. Kändisar med polisen som det så fint brukar heta numera i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Islam in i Folkhemmet och Kristendomen ut, 100% säkert.
  Mer Pizza-fester !!!!!!

Kommentera