Stäng

Iraks svenska minister och landets regering avgår

UTRIKES. Det irakiska parlamentet har godkänt avskedsansökan från Iraks pressade regering, rapporterar flera internationella medier, bland annat AlJazeera. Bland de avgående ministrarna finns försvarsministern Najah al-Shammari som är svensk medborgare.

Al-Shammari misstänks för bland annat bidragsbrott i Sverige och utreds för brott mot mänskligheten.

I fredags meddelade landets premiärminister Adil Abd al-Mahdi att han avgår till följd av protesterna i landet.

-Pettersson säger att vår välfärd håller på att raseras fullständigt, först tar vi emot sjuka människor som flyr för sina liv, sedan tvingar vi tillbaka dem för att arbeta. För övrigt anser jag att islam bör utrotas…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 reaktioner på “Iraks svenska minister och landets regering avgår

 1. Hörde att i Karlskrona får alla kulturberikande muslimska flyktingkvinnor betalt körkort av kommunen och ett räntefritt ”lån” på 100.000 att köpa bil för? Någon som kan verifiera?

 2. Helt sjukt galet system i Sverige. Hur många fler får bidrag som dom inte är berättigad till??. Jag gissar på vansinnigt många. Detta vansinne måste få ett slut nu innan Sverige går åt helvete helt. Har man inte tillfört landet Sverige något ska man heller inte få något. Systemet måste göras om från grunden. Just nu skrattar hela världen åt Sverige.

 3. Al-Shammari kan alltid flytta ”hem” till Sverige igen där han blir försörjd livet ut av hårt arbetande som själva inte får så stor del av välfärden.

 4. Oh herregud
  .Hur många flera munnar kommer vi att tvingas mätta nu när irakier i parlamentet har kommit på att de tjänar bättre på svensk sjukkassa än som ministrar i Irak!

 5. Tag snabbt av honom medborgarskap och uppehållstillstånd annars kommer han tillbaka med familjen och alla sina identiteter som nnebät dubbla bidrag😳

 6. Jaha ! Då kan det svinet vél återvända till Sverige igen till extra goda bidrag med bonus. Med hans nya meriter som extrem bedrägare och massmördare borde han kunna få ett kanon jobb i svenska regeringen; Alla hans likasinnade i sjuklöveren och speciellt Socialdemokraterna samt Miljöpartiet, kommer önska honom välkommen med stor beundren och hoppet om att han ev. skulle ha några tips på hur man på snabbasta sättet får likviderat/dödat alla vita svennor.

 7. Lugn, ministern kommer tillbaka med sina minnesstörningar till Sverige nu och får sin sjukpenning från försäkringskassan.

 8. avgår…. de kommer bli attackerade av folket och sedan ska sverige betala efterlevnadsstöd till familjen for ever……

 9. Tänk er dendär pinsamma tysta stämningen när ministern kliver in på socialkontoret i sthlm nästa gång.

  1. Det kommer inte att vara tyst så länge. Najah al-Shammari kommer att mötas med hårda ord:
   ”Nu har du bevisat din arbetsförmåga. Detta innebär att du förväntas att ta arbete som försvarsminister här i Sverige. Härmed anvisar vi dig att inställa dig på Rosenbad på måndag.”

 10. Ja nu är ”Årets Svensk” Najah al-Shammari hjärtligt välkommen hem igen.

  Stökigt och jobbigt där i Irak, men hemma väntar gratislägenheten på honom, och under hans bortavaro har vi tankat hans konto fullt varje dag så att inget skall saknas för honom.

  Antar att Mig verket möter upp med limousine med privatchaufför vid hemkomsten.

  1. Ja det var då för väl…Nu kan han på nytt återvända till Abzurdistan där FK och Socialen väntat flera år,på att få betala ut alla bidrag som staplats på hög,under hans semester !

   1. Haha det staplas inga bidrag här inte, de är sända till Irak vid varje utbetalning. Barnbidrag x 6, bostadsbidrag och alla andra bidrag. Nu kommer väl han och hela släkten att hämtas med regeringsplanet och återbördas till Absurdistan med kungligt mottagande av dårhuset i Rosenbad.

  2. Löfven tänker naturligtvis att skicka regeringsplanet för att ta hem försvarsministern från utlandet.

 11. Det är konstigt att vi har råd med alla dessa bidrags flyktingar.
  Man kan undra Hur stora lägsta pensionerna kunnat vara

  1. Ca 350.000, eller fler, svenska pensionärer lever under EUs fattigdomsgräns.
   När ska folk i detta land vakna och se vad som händer??
   Det går fort utför nu!!

  2. Och vårdköerna.

   Hur många svenskar tynar bort i tysthet för att dom inte orkar med vårdköerna? Hur många sjukskriva svenskar hade kunnat arbeta, ifall det hade funnits bättre tillgång till vård?

 12. Men då kan väl hela den avgående regeringen få sjukbidrag från försäkringskassan här i Sverige, nu när dom blir arbetslösa?

  Sverige är fantastiskt, korkat!

  1. Tony skrev:
   ”Men då kan väl hela den avgående regeringen få sjukbidrag från försäkringskassan här i Sverige, nu när dom blir arbetslösa?”

   – Det kanske dom redan får. Men än så länge är försvarsministern den enda som har avslöjats.

   Försäkringskassan i Västerås kanske har en justitieminister bland sina klienter. Och Försäkringskassan i Göteborg kanske har en finansminister bland sina klienter.

 13. vilken tur nu när han blir arbetslös att han har bidrag från Sverige.
  Det är många ute i världen som kan tacka Stefan Löfven för sin försörjning.

  1. Utom Svenska fattigpensionärer., Dock så har Stefan Löfven sett till att detta inte gäller honom själv, fördubblar man sin inkomst på några år så följer pensionen givetvis därefter?

   Smart grabb?, Detta gäller dock inte hans regerande av landet!

Kommentera

%d bloggare gillar detta: