Stäng

Is-terrorister ska inte skickas hem, de ska hängas

ISLAM. -Pettersson är normalt en fridsam man men ibland tycker jag det är synd att Anders Gustaf Dalman har slutat arbeta och jag håller helt med Syriens president Bashar al-Assad när han säger att is-terrorister inte ska skickas hem, de ska hängas.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

30 reaktioner på “Is-terrorister ska inte skickas hem, de ska hängas

 1. Vem är värd mest beundran? Ashwaq Haji Hamid eller Iraks säkerhetstjänst?

  Det var vackert att se Ashwaq konfrontera jihadisten Abu Humam. Men det var även vackert att se en vältränad man från säkerhetstjänsten stå bredvid Ashwaq. Den välklädda vakten står helt lugnt och stilla, och låter Ashwaq tilltala Abu Humam. Underbart att beskåda. Låt mig gissa att vakten inte skulle vara hänsynsfull ifall fången skulle försöka göra uppror.

  https://www.liveleak.com/view?t=9OL4Y_1575156984

  Ashwaq flydde från Irak till Schwäbisch Gmünd i Tyskland. 3 år senare gjorde jihadisten Abu Humam samma sak. Varför ta emot flyktingar, ifall man även tar emot skurkarna som flyktingarna flyr ifrån? Är inte tanken att erbjuda flyktingarna trygghet? Ashwaq tvingades fly från otryggheten i Tyskland, tillbaka till Irak. Skamligt Tyskland.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-7743453/Moment-Yazidi-former-sex-slave-comes-face-face-ISIS-rapist-attacked-14.html
  Njut gärna av att läsa kommentarerna i Daily Mail.

 2. Ge dom var sin stor kniv och gratis taxi till Carl Bildt´s hemadress, kommer bli ett lyckligt möte med människor av olika kulturer.

  Carl Bildt kommer att bli jätteglad att få ta hand om dom, han har saknat dom så mycket, det säger han själv.

 3. Det kanske behövs en inventering av antalet lyktstolpar,
  det är inte bara I S krigare, vi har en hel del inhemska
  kräk som tarvar likartad behandling!

  1. En sak som bekymrar mig mest är, VARFÖR FINNS DET INTE EN ENDA MÄNNISKA PÅ JORDKLOTET SOM KAN TALA OM VARFÖR FOLK SLÅR IHJÄL VARANDRA.
   Jag ä helt övertygad om att de som gör detta saknar stora delar av hjärnan.

   1. Jag gör ett försök att svara på din fråga varför folk slår ihjäl varandra.

    I många länder skaffar invånarna många fler barn än det finns utrymme och försörjning till. Detta medför oundvikligen konflikter.

    Sök information om reproduktionstakten i olika länder. Skillnaderna är enorma. Titta på vilka länder som har högst födelsetal. Där hittar du förklaringen till flyktingströmmarna.

    Titta på alla afrikaner som söker sig över Medelhavet. Vad flyr dom ifrån? Jo, dom flyr från den överbefolkning som dom själva skapar. Men överbefolkningen gör inte att dom minskar sina födelsetal. Därmed finns inget slut på flyktingströmmarna.

    Har du fått svar på din fråga?

 4. Jag hoppas svenska jornalister får uppleva det som kvinnan här i filmen!
  Jag ber till Buddha varje för det!

  1. Svenska journalister är skamliga lögnare. Men jag har svårt att önska att någon ska våldtas av Daesh.

   Att använda våldtäkt som bestraffning känns helt galet för mig. Sexuellt umgänge bör handla om kärlek, och inte bestraffning. Ifall man avskyr någon, och vill bestraffa den personen, så vill man knappast ha intimt umgänge med den personen. Jag begriper inte hur jihadisterna tänker.

 5. Jag håller också med….verkar bara en ”bra” karl den där Assad.

  Häng dom högt och låt dom hänga där länge för beskådan.

  1. – Ja. Vi måste tänka på dom socioekonomiska faktorer som har tvingat Daesh att begå illdåd.

   Det är inte jihadisternas fel att hemska handlingar har begåtts. Skulden ligger på dom globala orättvisorna. Vita mäns rasism är den enda drivande kraften bakom allt elände överallt i Världen. Enbart vita män besitter förmågan att begå ondska. Därför förväntas vita män ständigt att göra avbön från sin inneboende ondska. Det är denna ondska som har skapat alla plågor som någonsin har drabbat andra folk. Vita män måste erkänna sin del i arvssynden rasism. Dom som vägrar är rasister.

   Kan vi förvänta oss att Europas regeringar skickar ännu mer pengar till muslimska länder? Är Europas regeringar villiga att satsa stora mängder skattepengar på att motverka dom socioekonomiska orättvisor som har tvingat Daesh att bedriva Jihad?

 6. Dom skall utsättas för samma övergrepp som dom utsatt andra för vare sig det är våldtäkt, hänga i en bur över öppen eld eller ett nackskott och i sina hemländer. Vi i Sverige har lagt tillräckligt med pengar på dessa svin redan.

 7. Naturligtvis ska vi inte låta dem komma hit igen, de gjorde valet att kriga för IS och skall därför straffas på plats av de som blivit utsatta för deras ohyggliga snedvridna religion.

  1. Vi kan ju helt klart konstatera att det är RELIGION som ligger bakom alla krig och all osämja bland människorna på jorden.
   TOTALFÖRBJUD all religion på jorden så kanske allt elände tar slut.

  1. Jag har slutat gå in på den sidan på grund av den ”reklam” dom tillåter där. Äckligt.

 8. Tror verkligen någon på att dessa mördare kan ” återintegreras ” i ett normalt civiliserat land igen ? Hjärntvättade individer behöver avprogrammeras vilket är en lång process.Dom blir inte ” normala ” igen efter ett par timmars flygresa tillbaka hit.Låt Syrien ta hand om dessa individer på det sätt dom finner lämpligt.

 9. Syrien får åtala – döma och straffa folk som ockuperat deras land och som startat ett krig och bombat sönder hela syrien…..

  Varför kallar inte mena hem terrorister som bombar sönder europa och dömer dem???

  Man dömer i det landet brotten utförs i.

 10. Bränn dem levande på stadens torg, till allmänhetens beskådan, precis som de sjäkva gjorde med många av sina offer.
  Hängning är alldeles för lindrigt för dessa kreatur.

 11. I varje fall inte till Sverige.
  Bäst att de som har blivit utsatta för förbrytelserna tar hand om det mänskliga avskrädet.

 12. Nej,nej. De ska åka regeringensplanet hem.
  Möblerad lägenhet (hyran betald) vältilltaget
  underhåll. På så sätt kan plandra IS’ återkomst.
  De lovar att sköta sig…..Arma land

 13. Det vidriga är att de flesta svenska journalister sympatiserar ISIS terroristen och ignorerar flickan.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: