Paradiset beboddes av bögar och flator enligt aktivisterna som kidnappat Svenska kyrkan

SVENSKA KYRKAN. Första advent i S:t Pauli kyrka i Malmö firas med invigning av en ny altartavla. I skolan och enligt bibelns skapelseberättelse i Första Moseboken skapade gud de första människorna, Adam och Eva, som bodde i paradiset. Gud ger dem i uppdrag att föröka sig och uppfylla jorden och råda över alla levande skapelser. Till föda åt både människan och djuren ges alla växter och frukter. Berättelsen avslutas: Så fullbordades himlen och jorden och allt vad där finns. Den sjunde dagen hade Gud fullbordat sitt verk och han vilade på den sjunde dagen efter allt han hade gjort.

Det var fel, i varje fall om man får tro aktivisterna i Svenska Kyrkan. Idag avtäcktes en ny altartavla i S:t Pauli kyrka med festmässa och avtäckning av tavlan ”Paradiset”, skapat av uppmärksammade konstnären och fotografen Elisabeth Ohlson Wallin, rapporterar Expressen.

Tavlan skildrar paradiset men där finns inte Adam utan två samkönade par och transpersoner.

Oavsett hur mycket vi predikar alla människors lika värde, behövs konkreta bilder som vi ska kunna identifiera oss med. Oavsett vem vi älskar eller identifierar oss som är vi alla inkluderade i guds kärlek, säger Sofia Tunebro, arbetsledande präst i S:t Pauli kyrka.

-Pettersson tror inte ett dugg på Sofia Tunebro, jag misstänker att massor med människor inte känner sig inkluderade i detta…

Jag är fortfarande med i kyrkan och tänker inte gå ur, jag tror i min enfald att vi borde kunna rösta bort de aktivister som tagit över kyrkan, priderörelsen, rättvisemärkningen och mycket annat.

Utträde ur Svenska kyrkan

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

30 thoughts on “Paradiset beboddes av bögar och flator enligt aktivisterna som kidnappat Svenska kyrkan

 1. Lämna inte Svenska kyrkan och sluta inte be för den. Anledningen till att det går åt så fel håll är för att Svenska kyrkan är med i lagstiftningen och måste enligt lag vara en välkomnande kyrka till tvärsnittet av de som befinner sig i Sverige.

  Den enda motkraft Svenska kyrkan har emot staten och utvecklingen åt fel håll är de som är kvar, fortsätter be, fortsätter gå på mässor, fortsätter fasta och kämpa för en av världens största Lutherska samfund.

  Det är hemskt det som sker, men snälla stanna och be! Den som lämnar är lika mycket orsak till förfallet då ni lämnar kyrkan i sticket.

 2. Förmodligen arbetar kyrkan på att förgöra sig själv eftersom de gång efter annan tillåter att besluts tages som stöter bort de sanna kristna. De krattar manegen för Islam.

 3. Det var ett misstag att låta kvinnor prästvigas. De har lyckats med att trolla bort den kristna dogmerna som är fundamentet för den kristna tron. Det började med Ma Oftendal som drog in New Age i kyrkorummet. Sedan har det fortsatt till dagens antisemitiska kyrka.

 4. Svenska kyrkan har spårat ut fullständigt , passa på att om ni besöker
  st. Pauli kyrka att lämna över ditt utträde ur Svenska kyrkan, ta för säkerhets skull en kopia, så att du vet att du blir avförd.

  Kan en enda människa förstå Svenska kyrkans inställning, man fjäskar
  och kryper för religionen Islam samtidigt som man jävlas öppet med dom med kristen tro, men hur ska dom få ihop det i slutändan, Muslimer hatar ju Bögar o Flator och om olyckan är framme att religionen Islam blir den större, så kommer förmodligen Bögar o Flator att bli ett huvud kortare, så hur tänker Svenska kyrkan där???

 5. Kyrkan har alltid utövat Sodomi. Undrar hur många pojkar och flickor har våldtagits i Kristus namn.

  ” Sodom och Gomorra var två bibliska städer i anslutning till Döda havet. Israels Gud skulle i 1 Mos. 18:16-19:29 ha dränkt dem i eld och svavel, på grund av invånarnas bottenlösa syndighet, och brist på medkänsla för svaga och fattiga.[1] De två städernas namn har kommit att förknippas med synd.”
  Källa Wikipedia

 6. Det är synd att sv kyrkan som jag lämnade för 10 år sedan är så obstinat i sina försök att förlöjliga allt deras sk herre o frälsare står för…. jag lämnade, då sv kyrkan är lika lite en plats för sann kristen tillbedjan som vilken moské som helst

 7. Med den ärkebiskop Svenska kyrkan drabbats av är förfallet
  totalt, en ynkrygg som inte ens reagerar när kristna dödas av
  muslimer världen över. Varför i helvete konverterar hon inte
  till islam och bosätter sig i Arabien.

 8. Det har funnits många paradis. Folkhemmet Sverige var ett sådant tills ormen Palme och hans äckliga yngel Sahlin, Löfven m fl gav oss rutten frukt att äta. Sedan gjorde Herren många lottlösa och lät istället främmande folk bruka den bördiga jorden.

 9. Kyrkan söker nya målgrupper beroende på att så många har gått ur Svenska kyrkan.Dom borde istället rannsaka sig själva varför det är strömhopp därifrån.Kyrkan anser jag skall vara ett samlande rum vid glädje och sorg och vid svåra händelser som påverkar oss alla.Nu har den bara blivit ytterligare en kidnappad politisk arena.

 10. GUD finns på riktigt oavsett vad man tror! Islamiska guden är inte detsamma som den bibliska guden. Den rättfärdiga vägen är smal. Politiker, rockstjärnor, popstjärnor och sportstjärnor som höjer sig själva till skyarna och syndar går nästan alltid under och dör i förtid till sist. George Michael , Prince så whitney houston och tusentals andra. Detsamma med hundratals politiker som ljuger , dom går under till slut!

  ”Den rättfärdiges väg genom livet” är en svår ”en” men man får göra så gott man kan.

 11. Härligt
  Devalvera kristendom och kyrkan homo prästerna jublar, jaja vi är ju ett modernt samhälle skit i det
  Vet inte var de tio budorden tog vägen???
  Det ligger rakt i led med statsmaktens arbete med att devalvera sverige till en muslimsk stat, fullt med muslimska kungar och prinssesor som vi andra svenskar göder med våra skattepengar.
  Jaja vi är ju ett modernt samhälle, skit i det
  Sen om några svenskor blir våldtagna eller mördade……
  Om våra svenska ungdomar blir kniv mördade skjutna rånade! Jaja det är ju kostnade för att vi slödder till svenskar skall överge kristendomen frivilligt och konventera.
  Jaja Vi är ju ett modernt samhälle som tappat allt sunt förnuft – Grattis Löfven
  Du har gjort det omöjliga möjligt
  tappat bort ett helt land ett samhälle i frid

 12. Man önskar att en viss ”konstnär” och hennes prästerliga följare skulle förvandlas till saltstoder som Lots hustru så att vi som försöker att fortfarande ta kyrkan på allvar kan lämnas i fred inne i helgedomen.

 13. Välkomna till Sodom och Gomorra här tillåts alla perversiteter och äcklerier med svenska kyrkans bifall, men sen gick de också sin egen undergång till mötes. 🤢 🤢 🤢

 14. Verkligheten börjar mer och mer likna en surrealistisk skräckfilm.
  Vem fan vill ha det så här? Man misstänker att vänsterfeministerna är några utomjordingar som håller på att kolonialisera jorden. Även om vänsterfeministerna ser ut som människor är dom jävligt fula och har huvudet fullt med sjuka idéer.

 15. De dummaste och galnaste har tagit över Sverige överallt.
  Bortsett från vissa privata företag men det försöker galningarna fixa med hjälp av lagstiftning om kvotering etc.

 16. Fastän agnostiker/ateist var jag medlem i sv. Kyrkan till de började viga samkönade par, då fick det vara nog.Och varför höll jag ut så länge, jo de upprätthöll den västerländska tron på män och kvinna som en enhet för att skaffa nya individer till vårt gemensamma väl och ve.
  När de samkönade krävde rätt att få barn och samhället bara nickade och tog emot samt med öppna armar accepterade statens teori om mångkultur som varande Sveriges nya väg mot paradiset, då fick jag kvitto på att jag gjort rätt.
  Saliga äro de enfaldiga ty de tror på paradiset!

Kommentera