EU-parlamentet tror de är gud


KLIMATET. EU-parlamentets ledamöter i Strasbourg har utlyst nödläge för klimatet. – Det är mer som en väckarklocka. Det är att ruska om systemet och se till att klimatpolitiken får en överordnad betydelse, sa Jytte Guteland (S) på förhand. 

Nödläget röstades igenom med siffrorna 429 mot 225. Kritiker menar dock att resolutionen riskerar att bli menlös eftersom det inte har någon konkret politisk betydelse.

-Pettersson säger att Sverigedemokraterna och Moderaterna var de svenska partier som röstade emot. Övriga tror de kan styra över istiderna som kommer regelbundet. Undrar om de är kloka någonstans, 10.000 år…

Tiderna mellan istiderna har varit relativt korta, cirka 10 000–15 000 år och karaktäriserades av klimat och vegetation som liknar dagens. Den senaste istiden började för runt 120.000 år sedan och slutade för c:a 10.000 år sedan så det är tveksamt om vi har 10.000 år kvar innan nästa börjar, men EU kanske har andra planer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


19 responses to “EU-parlamentet tror de är gud

 • Kungen

  Skyll inte på mig. Jag röstade nej till både eu och emu och skulle göra det igen. Kan inte se att eu tillfört något av värde. Bara en massa skit och höga kostnader och nu vill dom höja avgiften ännu mer

  Gillad av 1 person

 • volse

  Det folkfientliga EU-parlamentet har endast ett strategiskt mål, att utrota den vita europeiska folkstammen.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  De fixar säkert istiden. Om de får problem kan de alltid ta hjälp av gurun Stefan Löfven.

  Gilla

 • Tony

  När ska Alarmisterna redovisa hur mycket vattnet stigit runt våra kuster????

  Gillad av 1 person

 • Tony

  Dom som inte vet ett satans dugg om klimatet är dom som domderar mest om det? Vad vet Greta om Klimatet, och vad vet Jytte Guteland????
  Jag tycker att dessa damer ska ställa in Swebb Tv s senaste sändning och avlyssna Mikael Wigerts och Lars Berns sansade samtal om bland annat klimatet, det är skrämmande när sådana damer får all tid i världen att trumpeta ut sina floskler om något som dom knappast har någon kunskap om, men här ställer det skenheliga SVT upp med alla resurser, men man vågar inte ta in dom som verkligen begriper något om det till debatt? Fler Svenskar borde lyssna på alternativ TV som inte är köpta av globalistmaffian!

  Gillad av 1 person

 • blabaris

  företag och de få industrier som är kvar i EU kommer lämna Europa.

  Så kan vi sitta där och leva som på stenåldern igen.

  Gilla

 • EU-parlamentet tror de är gud — Petterssons gör Sverige lagom! – Life, Death and all between

  […] via EU-parlamentet tror de är gud — Petterssons gör Sverige lagom! […]

  Gilla

 • MrR

  Om nu Greta är så smart varför kan hon då inte svara på konkreta frågor angående Klimatet ?

  Gilla

 • fjölet

  Det kommer en allmän extra beskattning för klimateriet f’ låt klimatet direkt från EU till alla EU medborgare i Julklapp f’ låt vinterklapp, som går rakt ned i fickan på parlamentets ledamöter.

  Gilla

 • ponnsan62

  Om dom har någon Gud kommer han straffa dessa individer!
  Och det kan gå fort !

  Gilla

 • Nils Dacke

  Denna sammanslutning måste vara dårarnas paradis, först flyttar de hela skiten med sitt entourage på 1000-tals personer och sina traktamenten till Strasbourg en gång per månad, sedan utlyser idioterna klimatnödläge.

  Gillad av 2 personer

 • Hasse

  Det största nödläge vi har i Europa det är skiten EU.

  Gillad av 2 personer

 • Holden

  Först flyttar de hela cirkusen till Strasbourg med massiva utsläpp och sedan utlyser de nödläge för klimatet. Pajaser.

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Idiotiska korkskallar så dum så klockera stannar.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Vilket skämt.

  Det är bara att läsa punkt 33. För att inse hur frånvarande från vetenskap och verklighet, de som röstade ja till detta ”klimatnödläge”, är i sitt politiska mandat. EU är mycket dyrbart för medlemsstaternas medborgare.

  Att en EU-politiker inte ens kan fatta att det är natur och miljöfrågan. Som är den man ska fokusera på och ge prio ett. Tillsammans med den enorma globala befolkningstillväxt, som leder till en stor överkonsumtion, som vi aldrig tidigare har skådat på denna planet.

  Klimatpopulisterna har tagit över i EU-parlamentet. Sorgligt när vetenskap inte beaktas och respekteras bättre.

  Det som är mest skrämmande är att de som har röstat för detta ”klimatnödläge”. Är de människor som är absolut sämst, på att efterleva det som ett s.k. ”klimatnödläge” innebär. De kommer fortsätta att leva i sin egen bubbla av ”sus och dus”.

  Gillad av 2 personer

 • Svenskarna Först

  Se där; Gretas klimatpsykos har infekterat EU:

  Gillad av 2 personer

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: