Minst 15 döda och många skadade i muslimsk terrorattack i Thailand

TERRORISM. I Yala-provinsen i södra Thailand har minst 15 personer dödats och fyra skadats vid en attack i går kväll. Det var vid en säkerhetskontroll i den södra Yalaprovinsen där muslimska terrorister gick till attack. Efter en eldstrid mellan muslimerna och thailändska säkerhetsstyrkor rapporteras om att flera av de dödade är frivilliga bybor som håller vakt under nätterna, rapporterar Coconuts News

Foto: Yala Today / FB

Angriparna använde också sprängladdningar vid attacken och försvårade jakten på dem genom att spridde ut sylvassa metallbitar på vägen när de flydde.

Attacken i natt tros vara en hämnd från terroristerna efter att två muslimska separatister dödades av Thailändska säkerhetsstyrkor i förra veckan. Det här är den dödligaste attacken i år i det konfliktdrabbade södra Thailand.

Det är ett krig som pågått i det tysta de senaste femton åren. Så här långt har konflikten krävt drygt 7 000 människors liv, flest civila. Det pågår nästan dagliga attacker och strider mellan militanta muslimska grupper och den thailändska militären i området som gränsar till Malaysia.

I gränsprovinserna mellan Thailand och Malaysia har muslimska separatister i decennier stridit mot de styrande i Bangkok för att få ökad självständighet.

-Pettersson konstaterar att i 80-90 procent av världens väpnade konflikter är muslimer inblandade. Från Gibraltar till Filippinerna är muslimer osams med ateister, kristna, judar, buddister, hinduer och inte minst andra muslimer. De bråkar i Europa, i Afrika, i Mellanöstern, i Ryssland, i Indien, i Burma, i Kina och på många andra ställen och aldrig någonsin är det muslimernas fel enligt muslimerna.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Minst 15 döda och många skadade i muslimsk terrorattack i Thailand

  1. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Bli inte förvånade när det visar sig att dessa muslimska terrorister har sin ledningsbas i världen i Sverige. S har som policy att finansiera, härgergera, ideologiskt skola alla terroriströrelser i världen, vilka (30-talet) S sedan i samarbete med aktivistiska journalister kallar befrielserörelser och dess medlemmar befrielsekämpar. Finansieringen sker över huvudet på Riksdagen via SIDA-medel, som trixas.

    Ett exempel på terroriströrelser, som inte drar sig för att angripåa Sverige – värdlandet – är den Uzbekiska. S vet att denna är så farlig att den är en av de terroriströrelser som inte får vistas i storstäderna, så de har placerat den i lilla Strömsund. Alla minns väl Akilov? Eller det senaste stjärnskottet hyllat av S, d v s David Didrikson

    Finns bara en lösning. Sannolikheten är hög att de muslimska separatisterna har sin militära bas i Malasya. Alltså borde det vara läge att patrullera kusterna nära Malaysia (och borda alla sjöfarkoster på väg till och från Malaysia, samt bygga upp en ”gränsmur” typ Israel längs gränsen mot Malaysia och bara tillåta gränspassage på 1-2 platser – kontrollerat. muren måste förståss bevakas och alla som visar sig i ”ingen mans land” beskjutas.

  2. Muslimer tycker jag är ett skitfolk !
    Vad har dom bidragit med..
    Inget vad jag vet!
    Död.onska.sjukdomar.sprängningar.o.s.v
    Sjuka individer.
    Och dessa svin tar vi in i landet..
    Va fan tror ni vi får ut av dom…

KommenteraAvbryt svar