Hade Gustav Fridolin planerat amnesti till afghanerna?

INVANDRING. Den 30 september 2019 gjorde Gustav Fridolin (MP) sin sista dag i Sveriges Riksdag. Tydligen kunde han inte hålla sig från att jävlas lite in i det sista. Den 27 september lämnade herr Fridolin in en motion till riksdagen där han föreslog att ensamkommande som rotat sig i Sverige ska få uppehållstillstånd. 

-Pettersson kan inte låta bli att misstänka att detta varit planerat. Det var väl inte många som trodde att afghanerna skulle klara gymnasiet och skaffa sig ett arbete som det stod i gymnasielagen.

Nu vill Fridolin, Emma Hult och Jonas Eriksson från Miljöpartiet att tusentals afghanska män utan asylskäl, som ljugit om ålder och bakgrund, som tappat sina ID-handlingar men inte sina mobiler ska få amnesti.

Som följdverkningar kommer vi att få ännu mer knivslagsmål, rån, knarklangning, våldtäkter och gruppvåldtäkter.

Tänk så enkelt det hade varit om vi följt lagen från början.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Hade Gustav Fridolin planerat amnesti till afghanerna?

  1. Som skåning skäms jag över att denna jävla fjant kommer härifrån.
    när sådana som P.A Hansson och andra skåningar som var med och byggde upp Sverige, som nu i rask takt raseras av detta barnansikte och resten av anhanget.

  2. vissa ”ensamkommande” har varit gifta och har egna barn med sig. NÄR och HUR räknas man som ensamkommande då?

    Då gjorde man en utredning om ”har du kommit utan förälder” och sedan utredningen ”Är du gift? Utredning av handläggning av barn som är gifta när de söker skydd i Sverige.”

    Så sa sverige att alla äktenskap för ”barn under 18 år” är hemska och fel…….Men hur kan vi säga att det är hemskt och fel?

    i koranen är du du MYNDIG som man vid 15 års ålder och kan har ansvar för familj och fru. Om nu folk varit gifta i flera år och har några ungar så kommer de hit och själva blir behandlade som baaaaarn och ska bo i familjehem.

    Svenskar som jobbar som au pair i usa eller som fiskrensare i norge eller på ranch i australen är de ensamkommande med? Eller unga som jobbar?

  3. Jag gillar JO:s förklaring:
    Ensamkommande är ingen homogen grupp. De har som individer olika
    förmågor, styrkor och svagheter och kommer från olika miljöer och kulturella och sociala förhållanden. Det som förenar dem är att de oftast saknar vuxna anknytningspersoner och ett etablerat socialt nätverk vid ankomsten.

    Varför är BARA ensamkomande afghaner så speciella? Alla andra ensamkommande från massa olika länder är mindre värda? Då är det apartheid pga av etnicitet !

    Om du kommer hit som 18 åring eller äldre som utlandsstudent som massor gör varje år som 2018 fick 14.000 studievisum i sverige är du ensamkommande då med?

  4. Jo du Fridolin , nog fan finns det oroväckande brister i rättssäkerheten .
    Om 8000 av 9000′ av dina sk baarn inte kan förete en verifierad identitet trots att varje Afghanistan måste ha ett sk TAZKIRA där identitet och ålder finns att läsa .
    Ett TAZKIRA går att få på närmsta Afghanistan ambassad .
    Vet du Fridolin om detta identitetsdokument
    Vet du att Afghanistan har haft folkbokföring sedan 1919
    Vet du att detta identitetsdokument är digitalt och kan snabbt fås ett nytt om man nu ” råkat tappa bort ” sitt TAZKIRA .
    så antingen är du sanslöst dåligt påläst eller är du som en känd debattör sade om dig En falsk orm . Tv

  5. För att planera något måste det finnas någon fungerande tingest mellan öronen, i det här fallet så är det nog totalt frånvarande denna tingest mellan öronen. Liksom det är ett tomrum mellan öronen, så planering kan nog uteslutas.
    Det är nog mer för att miljömupparna inte vet vad dom håller på med, sunt bondförnuft finns inte med i deras grammatik eller vetande. Och det är ingen idé att ens försöka förklara för dom vad det betyder, man kan lika gärna prata med tapeten hemma

KommenteraAvbryt svar