39 mördade funna i lastbil i Storbritannien – en gripen

BROTTSLIGHET. Minst 39 kroppar har hittats i en lastbil i Grays nära London, skriver brittiska medier. En av de döda ska vara en tonåring och resten är vuxna. – Det är en tragisk händelse där ett stort antal personer förlorat sina liv. Vi arbetar med att ta reda på vad som har hänt, säger Andrew Mariner vid polisen. 

Föraren, en 25-årig man från Nordirland, har gripits misstänkt för mord, skriver BBC. Lastbilen rapporteras ha kommit till landet vid Holyhead i Wales från Bulgarien i lördags.

-Pettersson tycker det ser ut som en ovanlig rutt för ”resenärer” från Bulgarien…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “39 mördade funna i lastbil i Storbritannien – en gripen

  1. Rena spekulationer, men kanske typ Romska tiggare eller andra migranter som transporterats fullkomligt hänsynslöst i en trång och sannolikt otillräckligt ventilerad lastbil, det har ju hänt förut! En ohygglig död!

    • Romska tiggare är EU-medborgare och behöver inte smugglas in i Storbritannien, Det verkar vara utomeuropeiska migranter från Frankrike som har smugglats in via Irland.

      ”A member of the Freight Transport Association (FTA) said the lorry could have got a ferry from France to Ireland, then driven through Ireland before boarding another boat to Britain.”

KommenteraAvbryt svar