Varför stödjer S terrororganisationer?


ISLAM. Statsminister Stefan Löfven (S) slog i regeringsförklaringen fast att ”det ska bli straffbart att ha samröre med en terroristorganisation”. Den självklara följdfrågan är: Hur ska man då se på att svenskt bistånd gått till syriska oppositionella som haft samröre med terrorister?

Hur ska vi se på att Sverige och socialdemokraterna lämnar stöd till palestinska organisationer som är terrorklassade i stora delar av världen?

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


13 responses to “Varför stödjer S terrororganisationer?

 • Är SVT islamisternas största försvarare? Följ FN:s regler, skicka hem islamisterna | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] Nu försvarar de beslutet med att göra det ännu värre. SVT verkar i hård konkurrens med socialdemokraterna vara det extrema islams bästa […]

  Gilla

 • age

  En ännu större fråga är:

  Varför behåller LANDSFÖRRÄDARNA,
  socialdemokraterna, kontraktet de skrev
  med Muslimska Brödraskapet redan 1999 ?

  Kontraktet säger att S ska bidra till att
  Sverige ska bli ett islamiskt land!

  Varför är inte fler rädda?
  Varför stödjer någon SVENSK S?
  Gör du något för att rädda Vårt Fosterland?

  Gilla

 • Tony

  Därför att det är den enda väljargrupp som Sossarna har idag !

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Enligt Ledarsidorna.se, så stöttar Socialdemokraterna, under sken av att det är Sverige, ca 30 s k befrielserörelser i olika länder. Bl a bekostar UD med trixade SIDA-medel dessa rörelsers revolutionskontor i främst Stockholm, hyra för lokaler, lönekostnader, kapital för propaganda och aktivitéter.
  Just nu har Sverige ett konsulat i Libanon (det finns redan en ambassad), som uppenbarligen har i uppgift att utbilda nya syriska revolutionärer, som skall smygas in med återvändande syriska krigsflyktingar, för att på signal starta nästa rebelluppror.
  Vissa, som den IS-influerade terrororganisationen för Uzbekistans ”befrielse” är t ex så FARLIG att deras kontor förlagts till lilla Strömsund. Hittills har de producerat ETT terrorattentat i Sverige och åtminstone TVÅ försök till terrorattentat. Uppenbarligen gillar M, KD, C, L dessa terrorister, eftersom de inte stoppade S stöd till dem.
  Sedan har vi S leverans av 300 pbv till IS, avslöjad av några av de fåtaliga kvarvarande grävande journalisterna i landet.
  Inte att förglömma det via SIDA trixade stödet till White Helmets, som inte drog sig för att döda icke muslimer under framställningen av sina propagandavideos. White Helmets var också en avgörande rekryterare av nya IS.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Muslimska Brödraskapet / Ibn Rushd är ju ett aktuellt ämne . De samarbetar med socialdemokratiska Tro o Solidaritet har jag läst på den eminenta sidan Ledarsidorna . Se . Man blir mörkrädd , längre behöver man inte gå . Sedan har vi Sida som strör våra pengar omkring sig . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Ourgon

  För att de ska visa Tro och Solidaritet? Det är ju deras motto efter att de övergav arbetarklassen och därefter övergavs av samma grupp.

  Gilla

 • Stenbock

  Stenbock misstänker grundorsaken är hans skolning.Jämförbar med Gretas nya berömda…..Båda är ju även bekanta,för att ha besökt FN-skrapan,och på knagglig engelska presenterat Abzurdiens folk…

  Gillad av 1 person

 • Gringo

  Socialdemokraterna med Löfven i spetsen bryr sig inte ett dugg att dessa terrorister får pengar av den svenska staten för att kunna fortsätta sina mord på oliktänkande, känns lite som socialdemokraterna tar detta som en lektion lite ”se och lär” hur de ska gå tillväga när de inte längre styr Sverige.

  Gilla

 • Ponnsan62

  Han är sosse med rötter i Nazimen .
  Svårare en så är det inte .

  Gilla

 • Kent

  Det är mycket som borde granskas på djupet av det ”bistånd” som vissa svenska politiker strött över diverse diktatorer och massmördare med illröd färg.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: