Ingen efterfrågan på grovt kriminella

INSÄNDARE. ”Pettersson säger att tiden går men käbblet består”. Så sant, så sant. Det större delen av svenska folket numera insett är att cirka 90 procent av den grova brottsligheten i Sverige är importerad.

Då är den effektivaste, billigaste och med största säkerhet också den enda lösningen att reklamera och skicka tillbaka den sekunda varan till ursprungslandet.

När så kallade no-go-zoner av politikerna tillåtits etablera sig i samhället, som nu i Sverige, finns ingen återvändo.
Det går inte att backa tiden. Eller ens stanna tiden. Vi kommer att få leva med växande utanförskapsområden och ökad gängkriminalitet.

Eller finns det någon som kan peka på ett enda land eller en enda region där den vilda-västern-utvecklingen varaktigt kunnat stoppas?

Partiöverläggningarna om gängkriminaliteten är bara trams som kommer att sluta i något urvattnat uttalande om ”kraftfulla åtgärder” som den undre världen kan ta med största ro.

Ego lego

13 thoughts on “Ingen efterfrågan på grovt kriminella

  1. Löftena om 10 000 fler polisanställda som JÖK-regeringen med Stefan Löfven (S) i spetsen talat vitt och brett om riskerar i värsta fall att försenas med c:a 4 år.

    Citat

    106 SVT Text Lördag 21 sep 2019
    INRIKES PUBLICERAD 21 SEPTEMBER

    Mål med nya polisanställda dröjer

    Enligt en rapport från riksdagens ut-
    redningstjänst som Moderaterna be-
    ställt kan Sverige i bästa fall få
    10 000 fler polisanställda år 2028.

    -I värsta fall kan det ta betydligt
    längre än så att nå målet, säger Johan
    Forssell, rättspolitisk talesperson
    för M, som kallar det en ”skandal”.

    Polisens nationella samordnare Mats
    Dejke tror att målet om 10 000 poliser
    till år 2024 kan uppnås, men menar att
    det är en utmaning. Enligt inrikes-
    minister Mikael Damberg (S) är arbetet
    i gång och att polisen redan har
    rekryterat 3000 fler polisanställda.

    Slut citat

    Vilket betyder att det blir fortsatt klent med både ”skyddat boende” samt ”försvar mot den grova gängbrottsligeten” mm för vanligt hederligt folk, som bor i … och oskyldigt rör sig ute i samhället i det ”Nya trygga Sverige”.

  2. Förenta nationerna, vilket i och för sig är ett lustigt namn då enbart stater är medlemmar, bildades från början med vällovliga syften och leddes också de femton första åren av nordbor. Sedan har organisationen i accelererande grad blivit ett verktyg för dem som inte vill oss väl.

    FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna är i mångt och mycket vettig men liksom det amerikanska första tillägget till konstitutionen har man gjort religion till något allmänt istället för privatsak. Trots detta har ingen muslimsk stat ratificerat den utan hittat på en egen variant den så kallade Kairodeklarationen. Redan här bör man dra öronen åt sig då sällan politiska överenskommelser med geografiska namn varit gynnsamma för gemene man; Versaillesfreden, New York-protokollet, Maastricht-fördraget, Lissabon-fördraget och Schengensamarbetet är några exempel.

    Det bisarra i sammanhanget är att de som avvisar mänskliga rättigheter använder dessa för att få överhanden. Mänskliga rättigheter är som sagt i mångt och mycket bra men borde kompletteras med mänskliga skyldigheter som borde ligga före i kedjan typ det egentligen marxistiska ”Gör din plikt, kräv din rätt”.

    * Land, rike, stat, union och nation är begrepp som ofta förväxlas men betyder olika saker. Om nation och stat är samma sak varför finns då uttrycket nationalstat vilket Sverige var fram till dess att Erlander avgick?

  3. >
    …bara niga å bocka va majoriten av ni de (82%)
    åsamkat Sveriges förfall…allt detta förorsakat av
    er, arvet till edra efterkom. bli förbannat dyrt…
    skyll inte ifrån er på sossarna (edra gudfäder)
    …valet va helt ert, börbannade jubelidioter!!!

  4. Svensken vill inte utvisa dömda sexualförbrytare, då hade Svensken röstat på SD som har det i sitt partiprogram.
    Endast 18% av Sveriges befolkning vill minska invandringen.
    Svensken är en idiot.
    -Jag är inte rasist meeeeeeeeeeen
    Svenskens favorit uttryck.

  5. Vid brott som ger fängelse utvisa hela familjen på livstid dra in alla ev förvärvade rättigheter som pension och liknande !

  6. Låt Galenskaparna och alla Sveriges komiker tävla i det mest imbecilla, sjuknaiva, genuint fega och förljugna slutresultat av detta!
    Förutom att folk viker sig dubbla av skratt så blir verkligen nog precis så!
    Kanske ett test som alla Sveriges Jägare och Sportskyttar måste genomå som ”bevis” på att de älskar S, V eller MP samt Löfven?
    Eller en beordrad jättemanifestation mot Jakt och Sportskytte som då PK-cancerns riktigt sjuka värld måste vara de som ligger bakom skjutningarna…
    Makthavarna är verkligen gravt korrupta och på något outgrundligt sätt har de lyckats hjärntvätta Naiv-Sverige!
    De använder ju fattiga skötsamma skattebetalares pengar till att avlönade Media-politrucker.
    Import-kriminella rasistapor blir hela tiden då vår tids ”Klasskampshjältar”.
    Beundrade reportage om bidragslevande importerade Rashatare som med hela Myndighets-Sverige i ryggen åker och massmördar civila i Syrien..
    Naiv-Svensken sväljer allt med tindrande ögon!
    Man skulle vilja informera både USA och Ryssland att vill de förhindra omfattande finansiering av terror och kriminalitet så ska de utrota Sveriges Regering, SÄPO, Polisledningen samt de mest korkade Socialtanterna!
    Tillsammans med sina omgullade import-kriminella kostar de för många oskyldiga människoliv!
    De ska bara stoppas!
    100% odugliga i allt utom att förslava fattiga arbetsamma människor!
    De är mentalt sjuka!

  7. Om nu en större del av svenska folket insett att brottsligheten är importerad så bör ju den ansvariga 7 klövern för denna import ligga mycket dåligt till i valet 2022 men det finns ju aldrig någon garanti när det gäller den trygga svenska väljarkåren, man tycker och säger en sak mellan valen men röstar sedan som man alltid har gjort.

  8. Det finns en mycket enkel lösning!
    Sätt dit och utvisa 5 i år. Nästa år 5 till.
    Går det inte att utvisa ge fängelse tid för varje brott, 2 våldtäkter= 3års fängelse x2. Kniv 1 år x4 etc. den här snubben sitter 10 och kan få ett år pg skötsamhet, men det är bara om han är värd det. För idioter i förorten kommer inte gå den smala vägen innan kostnaden för den breda vägen är för hög.

Kommentera