Den goda lagliga diskriminerande mobbningen

INSÄNDARE. I Sverige är det förbjuden att mobba eller diskriminera. Detta gäller överallt i samhället. Utom när det drabbar ”rätt grupp”.

Jag tänker självklart på 1.135,627 personer, som i ett demokratiskt val röstade på SD och som ett flertal gånger har fråntagits sina rättigheter att bli representerade i diverse grupper och därmed inte kan påverka utvecklingen i landet där de jobbar och betalar skatt. 1.135,627 individer som bestraffas med mobbing och diskriminering och dessutom kallas diverse öknamn för att de använder en av sina grundlagsstadgade rättigheter. Nämligen att rösta på vem de vill.

Hur är detta möjligt i ett land som kallar sig en demokrati och ”en humanitär stormakt”? Personligen förknippar jag dylikt beteende med Nordkorea och Kina?

Långt innan senaste val gick ”Sjuklövern” (De borde kallas Sjukklövern) ut och öppet deklarerade, ATT SD INTE SKULLE FÅ NÅGOT INFLYTANDE I SVENSK POLITIK. 1,135,627 personer blev plötsligen non grata. Icke önskvärde. Häpnadsväckande, och tillika skrämmande.

Föreställ er att samma sak skulle hända i en skola, eller på vilken annan arbetsplats som helst. 83% av eleverna, eller de anställda, vill inte ha någonting med ”de andra” att göra! Det är inte svårt att räkna ut hur reaktionen skulle bli. Speciellt från ”mögelmedia”, våra folkvalda och DO:s sida.
Fast nu är det ju dem som styr som diskriminerar och mobbar. Och då är det tydligen någonting helt annat.

Men hur vi skall förklara för våra barn att mobbning och diskriminering inte är tillåten, när de folkvalda gör det så öppet och tydligt?

Och tänk om SD hade fått 25 – 30% av rösterna i senaste valet, vilket det faktiskt finns indikationer på att de skulle ha haft. Skulle man fortfarande strunta i dem?

Intressant fråga som kan bli aktuell inom en snar framtid. Nämligen vid ett nyval. Och med tanke på hur medias häxjakt och hatkampanjer ständigt pågår skulle det inte förvåna ett dugg att det blir så. För är det någonting svensken hatar så är det nämligen just sådant trams som ”mögelmedia” håller på med.

Det räcker med att man klickar några gånger så får man reda på att ALLA partier har lik i garderoben. Några mer än andra, men endast ett parti får ständigt utstå denna förföljelse i ”mögelmedia”.

Mest oroande är, att samtidigt som de folkvalde hackar på dem som har lagt sin röst på ett demokratiskt folkvald parti som vill Sverige och svensken väl, pågår manifestationer FÖR IS (Islamiska staten), och på våra gator står den antidemokratiska islamistiska gruppen Hizb ut-Tahrir och helt öppet delar ut sina flygblad. Och ingen protesterar. Skrämmande.

Och rekryteringen av IS-krigare (läs IS-mördare) pågick/pågår precis framför näsen på alla ”de goda”, alltså dem som inte vill samarbeta/prata med SD! Hur tänker de?

Och när dessa mördare/terrorister så småningom väljer att ”vända hem” till Sverige, får de full service 24/7 från det offentliga. Alltså dina och mina skattekronor. Detta är ju rena dårskapen. Milt sagt.

Och som vanligt använder våra ansvariga politiker och myndigheter vaga formuleringar som att det svenska samhället har svikit och misslyckats och att vi bör göra mer för just den gruppen av unga som åker iväg och mördar oskyldiga människor.

Tillåt mig att skratta. Vilken gång svammel. Nej! Det svenska samhället har inte svikit eller misslyckats. Tvärtom.

Men dessa individer och föräldrarna till dem har svikit den svenska skattebetalaren, sitt nya hemland och de har misslyckats med att fostra sina barn till goda medborgare.

En gång i tiden valde de att komma till Sverige och då har de också en förbaskat plikt att se till att de och deras barn anpassar sig till det svenska samhället. Svårare är det inte.

Alltså! Självklart skall dessa våldsbenägna individer hindras från att återvända. Vi kan inte ha mördare och terrorister gående fria på våra gator. Och självklart skall de fråntas deras svenska medborgarskap.

Och nej! Det är INTE synd om dessa människor. Den som hävder det måste vara idiot eller åtminstone mindre begåvad.

Och tystnaden från alla ”de goda” är också mycket kompakt när det gäller alla övergrepp och våldtäkter mot kvinnor som begås av ”de nya”, som kallar sig flyktingar.

Trots åtskilliga gruppvåldtäkter på mycket unga tjejer har vi ännu inte fått någon kraftig reaktion från de folkvalda som styr landet eller andra grupper som påstår att de vill försvara kvinnor.

Det enda vi får är åter vaga formuleringar om strängare straff, men vad hjälper det när domstolarna frikänner dessa våldsförbrytare?
En fick till och med ersättning eftersom han ”bara stod och viftade med ”organet” framför offrets ansikte”.
I Sverige kallas det rättvisa. Ett land där våld och mord numera tillhör vardagen. Skrämmande. Och en skymf mot alla dem som drabbas. Svensk domstol borde skämmas…

Och att den offentliga servicen bara blir sämre och sämre är det också ganska tyst om. Besparingar och nedskärningar överallt. Utom när det gäller invandringen. Här ökar man anslagen med miljarder. Ett tabubelagt område, som ju länga, enligt alla ”de goda”, skulle vara rena vinsten för landet, men som på några få minuter blev till en utgift och en utmaning. Hur det har gått till behöver man ju inte vara ett matematiksnille för att räkna ut. Faktum är att den inkomstbringande invandringen tog slut för många år sedan.

Då invandringen var en inkomst för Sverige var när vi hade arbetsplatser och människor kom hit för att jobba och skapa sig en tillvaro. Idag kommer de flesta, inbjudna av våra naiva, inkompetenta och verklighetsfrånvarande politiker, för att rösta på sossarna och därmed skapa sig en bekväm tillvaro betalt av de svenska skattebetalarna.
De senaste tjugo åren åren har invandringen endast gett inkomst till Bert Karlsson, Jan Emanuelsson och deras gelikar.

Vad den egentliga kostnaden för invandringen är får vi nog aldrig reda på. Antagligen beroende på att beloppet är så astronomisk och att det skulle bli upplopp och protester om det kom fram. Och att detta skulle ge ytterligare några hundratusen röster till SD råder det ingen tvekan om. Därför vill dem som styr helst sopa kostnaden in under mattan. En god gammal svensk tradition. Bort med det så att det inte syns. Det som inte syns och det som vi inte pratar om existerar nämligen inte. Det kallas den svenska modellen.

Överhuvudtaget är det ganska tyst om det som i allra högsta grad påverkar vår vardag och istället för sanningen matas svenska folket dagligen med lögner, motbjudande relativiseringar, undanflykter, bortförklaringar, ursäkter och förnekelse och och dem som protesterar attackeras och kallas diverse öknamn, såsom rasist, islamofob, homofob och så vidare. Ord som ”de goda” urskillningslöst slänger i ansiktet på hårt arbetande ärliga skattebetalare, som inte tycker som dem, men som gillar sitt lands historia, kultur och sitt folks traditioner, och som ju enbart använder sin demokratiska rätt.

Hårda nedlåtande ord som används för att avleda uppmärksamheten från de folkvaldas eget misslyckanden? Är det så? Man kan ju misstänka det. Personligen är jag rätt så övertygad om att det är så.

Jan Christensen
Skribent o Författare
Malmö

16 thoughts on “Den goda lagliga diskriminerande mobbningen

  1. Jag skickade mail till SVT nyheter och bad dom att ta upp viktiga Svenska nyheter gällande den muslimska regeringen. DEN TOG DOM INTE EMOT.
    Då skrev jag att dom var fega och den tog dom inte heller emot.

  2. Skriver en dansk som hyllade sossarna för 17 år sedan😂 tillika satt och skröt om detta på en Malmö krog, jösses sån patetisk smörja och nu söker uppmärksamhet😃
    Haha haha

    • Lägg gärna fram bevis på det. Jag ansåg att S gjorde det bra för den svenska arbetaren fram till slutet på 70-talet men hyllat S har jag dock aldrig gjort. Som sagt: Bevis på det. Och någon uppmärksamhet behöver man inte i min ålder. Den finns redan.

  3. Apropå IS-krigare (mördare) som går fria på våra gator. Det ger en äcklig bismak av händelser efter kriget. Tyska och baltiska mördare, (sådana som deltog i förintelsen) fick en fristad i Sverige. Dom blev varken utvisade eller dömda.
    Referens: Barbro Eberman ”Hur kunde det ske?: myt och motmyt”
    ISBN 9789173315586

  4. Tänk om en majoritetet av svenskarna var förnuftiga såg verkligheten och 2018 hade röstat på SD och och även AFS, vad jobbigt det då skulle vara för 7 klövern !
    Men tyvärr så är ju majoriteten av svenska väljarkåren trygg med 7 klövern och en fortsatt kaotisk okontrollerad massinvandring så SD får fortsätta att på egen hand spela tredje fiolen fram till valet 2022, därefter får vi se vilken fiol SD spelar.
    För egen del blir det definitivt en röst på AFS enda partiet som på allvar driver en återvandring och en Swexitpolitik även 2022 precis som i rikdagsvalet 2018 och i senaste EU-valet.

  5. Ännu galnare med parollen ”Allas Lika Värde”.
    Denna sjuka och kriminella ockupationsjuridik med dubbla måttstockar !
    Det enda som denna totalt odugliga djurart Bakslug Lismande Korrupt Kontoristråtta klarar av: Mobbing!
    Mobbing lär inte hindra facit från att visa vad de gjort med det en gång fungerande landet!
    Mobbing lär inte återskapa vad de förstört!
    Dessa beundrare av kriminell diktatur!

  6. Ja just det, bara om det drabbar de heliga kor vi importerar.
    Jag ska berätta om något idag som hände i Stockholm, Farsta, Hökarängsskolan, när jag fick veta detta jag blev både upprörd och ledsen.
    Min son skulle äta mat i matsalen, det serverades blodpudding, lingonsylt och kålsallad, döm om förvåning och förfäran när en mörk flicka i slöja kom fram till bordet med blodpudding och sallad hon hackade sönder blodpuddingen, och påhejade av andra elever med samma idelogi, döm till min förvåning, när lärare i Hökarängsskolans närhet inte ger nemas
    Eftersom mitt barn brotesterare ochville äta blodpudding, vlev han både mobbad och illa behandlad, nu han vill inte gå tillbaka till skolan

    • Den s.k. statsministern har vid ett flertal tillfällen stått i talarstolen i riksdagshuset och i TV och kallat mig nazist. Fy fan vilken ynklig MOBBARE han är. 30 års fängelse är ett lindrigt straff för sådana som han.

  7. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    Men faktiskt har sjuklöverns svek inneburit ATT ALT FLER BOENDE I SVERIGE NUMERA ÄR STOLTA ISLAMOFOBER, RASISTER, HOMOFOBER.
    Lag skall vara lika, sluta med all särbehandling, ta bort diskrimineringslagar, hetslagar etc. Våra gamla lagar täckte redan allt detta. Och framförallt FÖLJ SJÄLV DE LAGAR NI STIFTAR!

  8. messkalle – In the wide world web I am a Swedish ant who retired more than twenty years as aviator. Happily married to a non military feminist believing she is the most beautiful and best for me.
    messkalle skriver:

    Är alla lika värda? En fattigpensionär får efter skatt 6900 kr plus bostadstillägg maximerat till 5500. En välfärdsimmigrant med dumhets-sjukdom får 8900 plus fri bostad och etableringsstöd ny cykel telefon möbler mm. Mannen kommer aldrig att bli närande till samhället utan tärande resten av sitt liv

  9. Tydligen ingår det för många politiker i begreppet ”rätt värdegrund”. Att man har rätt att åsidosätta människors grundläggande och demokratiska rättigheter.

    För att påverka,ta del av och vara en del av, det som bygger det goda och trygga samhälle. Som vi så väl behöver i Sverige.

  10. Företaget Axfood bakom genuspolitiska budskap på mjölkpaket: ”bort med könsnormer”

    Handla inte varumärket Garant, från Axfood eller på Willys.

KommenteraAvbryt svar