Åtta bilar brändes i Trollhättan

BROTTSLIGHET. Åtta bilar brann i Trollhättan under natten mot onsdagen – polisen misstänker att det handlar om anlagda bränder och att det är samma gärningsmän. Totalt brändes åtta bilar på tre olika platser i Trollhättan i natt. Det tre larmen kom mellan midnatt och 02.

Två bilar sattes i brand vid Nils Ericsonsgymnasiet, larm nummer två gällde bilar vid Lantmannavägen och det tredje larmet handlade om att fyra bilar brann vid Lextorpsvägen.

Flera av bilarna totalförstördes och det fanns stor spridningsrisk till andra bilar.

Polisen

-Pettersson noterar att alla tre brandplatser ligger i det mångkulturella paradiset Kronogården eller precis intill, men det kanske inte är så konstigt…

Om kronogården på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Åtta bilar brändes i Trollhättan

  1. Kanske något Centern o. skönheten kan avhjälpa.. Har ju idag fått stora rubriker för sina ”insatser,för de fattigaste….C:a 100:- i nödmynt som skattelättnad,om de bor i hennes utvalda områden !

    • Detta avskyvärda som 7-klövern med C i spetsen borde anmälas till EU domstolen.
      Centerledaren som själv har närmare en miljon kronor i inkomst efter skatt och som aldrig har gjort ett arbete i Sverige har ingen rätt att öppna sin fula trut.

  2. Och hos Miljöpartiet råder det TYYYYStnad, ett mycket
    känsligt ämne för det partiet, bäst att hålla tyst, för när
    det gäller bilbränder får Miljön stryka på foten, och i och
    med att det görs av rätt sorts folk, är tystnad att föredra.

    Så fungerar hycklare!

KommenteraAvbryt svar