Arbetskraftsinvandring av lågkvalificerade är förtäckt asylinvandring

INVANDRING. Trots regeringens löften om en restriktiv invandringspolitik med EU:s miniminivå fortsätter Sverige att ta emot alldeles för många invandrare. Beviljade uppehållstillstånd till och med juli är 71.631 personer. Det motsvara ett nytt Lund på helårsbasis. 

Att moderaterna vill begränsa asylinvandringen till mellan  5000 och 8000 asylsökande per år, betyder inte mycket. Till detta kommer anhöriginvandringen och något som sällan nämns, arbetskraftsinvandring

Arbetskraftsinvandring av lågkvalificerad arbetskraft handlar om några få saker. Klanmentalitet, fusk och brottslighet. Att inte någon av regeringskansliets nästan 5000 anställda varav många sakkunniga fattar det.

Sverige är ensamt i västvärlden om att välkomna lågkvalificerad arbetskraft från länder utanför Europa med öppna armar. Detta faktum i sig borde stämma till eftertanke.

Totalt uppgick antalet arbetslösa till 427.200 personer den sista juni. Behöver vi då importera outbildad arbetskraft? 

Läser man Migrationsverkets lista på bristyrken så inser de flesta att något är fel. Vi måste skaffa enkla arbeten för lågutbildade säger våra politiker.

Samtidigt är över 200.000 utrikesfödda arbetslösa eller i diverse ”program” och mer än varannan utrikesfödd är arbetslös efter åtta år.

I Migrationsverkets förteckning på bristyrken finns mängder med arbeten som kanske inte är lätta men går relativt fort att lära sig om man vill, exempelvis: Pizzabagare, Saneringsarbetare, Servitris, Städare och många fler.

Arbetskraftsinvandringen är ofta kriminell. Exempelvis kan en restaurangägare sälja uppehållstillstånd till personer i Bagdad genom att erbjuda anställningar. Efter fyra år kan hela familjen få permanent uppehållstillstånd i Sverige.

I Migrationsverkets statistik syns att många arbetskraftsinvandrare är ekonomiska migranter och förtäckt asylinvandring.

En asylsökande som får nej och åter nej i flera instanser önskas plötsligt välkommen när han visar ett papper på att han erbjudits anställning som städare på “restaurang Bagdad”.

Det är inte seriöst, stäng gränsen. Börja återvandringen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 thoughts on “Arbetskraftsinvandring av lågkvalificerade är förtäckt asylinvandring

 1. Total kaos i huvudet på dom som sitter i Rosenbad. Stäng gränserna nu och kasta ut skiten som inte ska vara här. Sverige måste räddas nu. Det är jävligt bråttom. Dom snackar om arbetskraftinvandring men vem fan anställer analfabeter som inte kan ett ord svenska. Dom är bara här för bidragen. Dom kommer aldrig att bidra med något till Sverige.

 2. Ä det någon som vet mer om hur det går att få tag på statistisk angående ursprunget för de som kommer in som, arbetskraftsinvandrare och vilka yrken de har?

 3. Varför skall vi ha arbetskraftsinvandring av lågkvalificerade? Vi har redan 100 tusentals av dem här. Allt från analfabeter till 5 år i koranskola. Politiker, först tar ni emot lågutbildade sen tillåter ni arbetskraftsinvandring att ta deras jobb. Prata om adel…

 4. Jag vill påstå att det är regeringens/socialdemokraternas/
  LANDSFÖRRÄDARNAS sätt att fullfölja kontraktet från 1999 !

  Kontraket med Muslimska Brödraskapet, som säger att S ska
  bidra till att Sverige blir ett islamiskt land med sharialagar.

  Kontraktet som säger att S ska bli kompenserat med röster från
  invasionsstyrkorna (invällarna)!

  Kontraktet som tillåter muslimerna att ha stridsledningscentraler
  i varje tätort i Vårt Fosterland!

  Kontaktet som SÄPO accepterar!

  Kontraktet som gör SÄPO till lika stora LANDSFÖRRÄDARE!

  Kontraktet som gör att DU förlorar allt du levt för!

  – och du gör inget åt det!
  – och du tar ännu en gratisdrink i baren medan Titanic (Sverige)
  sjunker i djupet!

  Är du också en LANDSFÖRRÄDARE?

 5. Det är Regeringens intelligensbefriade sätt att till varje
  pris destabilisera landet, genom att importera massor av
  oansdtälningsbara människor som utöver försörjningsstöd
  kommer att leva av brott och knarkförsäljning.

  Det enda jag är säker på är att om denna idiotregim får
  hålla på mandattiden ut så är Sverige förlorat.

  Detta är inte bara ett Svek mot nuvarande o kommande
  generationer utan även gångna generationer som byggt
  upp ett bra land som nu förstörs vettlösa politiker!

  • Sverige har allt att lära om hur besökare i
   landet ska garantera att de kan försörja
   sig eller resa hem.
   Varje besök i landet är noga registrerat!
   Var besökaren är i landet är dokumenterat.
   Vid förflyttning ska besökaren anmäla nya
   positionen inom 24 timmar.
   Att röka på stranden kan ge fängelse.
   Rökförbud i hem är på gång att införa.
   Fängelserna är inga all-inclusive hotel.

 6. Det är väl ett av verktygen i regeringens verktygslåda att få bukt med kriminaliteten, men man kan inte förvånas längre. Att sluta importera nya främlingar på uppenbart bedrägliga grunder. Stoppa all asyl och anhöriginvandring och börja följ upp alla förmodade återvandringskandidater. Släktingar kan sammanföras i vilka andra säkra länder, som helst. Det behöver inte alls träffas i Sverige. Inför obligatorisk utvisning för grövre brott eller notoriska återfallsförbrytare. Bara de få enkla verktygen kan göra en snabb positiv verkan, men jag litar inte på den politiska viljan i regeringen. De för in den ena skattehöjningen efter den andra, som på ett eller annat sätt alltid slår direkt eller indirekt mot de enskilda skattebetalarna. Det är i min värld olaglig konfiskationspolitik där man särbehandlar främmande folkgrupper och betalar med svenskarnas skattepengar. Jag förstår inte de, som röstat på detta vansinne.

 7. Ska man ha arbetskraftsinvandring då ska de vara på arbeten med hög kompetensnivå, de jobben som migrationsverket räknar upp ska gå till de utan kompetens och utbildning. Problemet är att vårt bidragssystem är nästan lika högt som lönen på dessa jobb, vilket gör att de inte vill arbeta. Ta bort alla bidrag, ska man stanna i Sverige då måste man bli självförsörjande när det gäller uppehälle, arbete och ens privata ekonomi. Passar inte detta då kan man lämna Sverige, för jag vill inte att mina skattepengar ska gå till lyx turister.

 8. Hela den totalt okontrollerade imassinvandringen är och har hela tiden varit mörkad, bara ett hyckleri och inget annat !
  Nu är det kört för Folkhemmet och hela Västeuropa, Islam tar nu över och det vet alla inklusive Le Penn Åkesson och alla andra s.k högerpopulistiska politiker som hela tiden kommer med teoretiska förslag utan verkstad mot massinvandringen som bara fortsätter, hur gick det exempelvis i Italien där ett litet ljus tändes en kort stund med partiet Lega, partiet är nu ute ur leken och Italien tar åter emot hela Afrika som till slut kommer till Steffes och den övriga månkulturälskande landsförädiska 7 klöverns numera Islamistiska Sverige.
  SD som man tycker borde vara Sveriges största parti vid det här laget med dagens samhällssituation ligger stilla på sina 17 i bästa fall ibland 20 % i någon opinionsmätning men ökar inte och så ser det ut i övriga Västeuropa också ingen dramatisk förändring för s .k högerpopulistiska partier är bara i vissa forna Öststatsländer som politiker på högerkanten har framgång men frågan är hur länge de kan stå emot en Islamisering när Västeuropa har kollapsat under Islam ?
  Ett stort tack till alla femtekolonnare och landsförrädare som skapat dagens mångkulturella kriminella anarkisamhälle.

 9. Det är som vanligt. Våra politiker ger bara förklaringar som är efterhandskonstruktioner.
  Att Sverige är ensamt om att ta in lågkvalicerad arbetskraft ser jag som ett bevis på att denna regimen är en politisk sekt.

 10. Det är ju på grund av att det både hos Sveriges journalistkår och hos den dominerande vänster-liberala politikerkåren finns en önskan att “hjälpa” och “ta hand om” det nya proletariatet, dvs. folk från Mellanöstern och Afrika.

  • Men man bryr sig bara om att “hjälpa” om de kommer hit, man lockar hit dom på alla sätt och struntar fullständigt i hur de som inte kommer hit har det i länder utanför Sverige (man är ovillig att hjälpa på plats trots att man kan hjälpa många fler då).
   Det får mig att tro att när våra politiker säger att de vill hjälpa flyktingar så är det bara ett svepskäl.

 11. Återvandringen måsta påbörjas snarast om vi ska ha någon chans att rädda Sverige från fortsatt undergång.

Kommentera