Afghansk asylsökande dödade en och skadade nio i Frankrike

BROTTSLIGHET. En person har dött och nio har skadats, varav tre allvarligt, i en knivattack i närheten av den franska staden Lyon. Två män beväpnad med kniv och grillgaffel gick till attack i närheten av tunnelbanestationen Volleurbanne i Lyon. En gärningsman greps av ögonvittnen och en är på fri fot. 

Daily Mirror och The Sun skriver att det rör sig om en afghansk asylsökandesom skrek att de läser inte koranen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 thoughts on “Afghansk asylsökande dödade en och skadade nio i Frankrike

  1. När kommer det att hända här i Sverige ? Det är bara en tidsfråga.Man undrar ju hur det egentligen står till i knoppen på dessa herrar.

  2. “Dom flyr för sina liv”. “Refugees welcome”. “Tack för att ni valde Sverige”. “Öppna ERA hjärtan”. “Mitt Europa bygger inga murar”. “Vi har gott om plats”. “Det har aldrig varit tryggare än nu”…… HUR IN I H-E DUM FÅR MAN EGENTLIGEN BLI ???

  3. Kommer SVT att nämna detta i sin nyhetsrapportering?
    Kommer Stefan Löfven kommentera händelse med att alla demokratiska krafter måste nu ta krafttag mot den ökande islamisering av Europa?

Kommentera