Katastrofen fortsätter, 60.000 uppehållstillstånd hittills i år


INVANDRING. Trots regeringens löften om en restriktiv invandringspolitik med EU:s miniminivå fortsätter Sverige att ta emot alldeles för många invandrare. Beviljade uppehållstillstånd första halvåret i år: 60.291 personer. Det motsvara ett nytt Lund på helårsbasis.

Nästan hälften kommer från asyl- och anhöriginvandring, omkring 26 000 personer, det motsvarar en liten svensk stat på ett halvår.

Den andra stora gruppen som fått uppehållstillstånd är det som kallas ”arbete”. De uppgår till omkring 25. 000 personer de första sex månaderna. Av dessa 25.000 utgör cirka 14.782 arbetstagare och 7.359 är anhöriga till arbetstagare. Endast omkring 2.500 kommer från egna företagare, gästforskare eller internationella utbyten.

Arbetskraftsinvandring av lågkvalificerad arbetskraft handlar om några få saker. Klanmentalitet, fusk och brottslighet. Att inte någon av regeringskansliets nästan 5000 anställda varav många sakkunniga fattar det.

En invandring på 120.000 skulle placera 2019 som året med det femte högsta mottagandet någonsin. De tidigare rekordåren var 2013, 2016, 2017 och 2018.

1989 stängde socialdemokraterna gränsen för att Sverige var fullt med en fjärdedel av denna invandring.

-Pettersson undrar hur regeringen tänker om bostäder, sjukvård, poliser, lärare osv. hur länge ska det dröja innan de tar konsekvenserna av att Sverige är fullt sedan länge…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


24 responses to “Katastrofen fortsätter, 60.000 uppehållstillstånd hittills i år

 • Martin Lind

  Det här kommer att gå till historien som den mest naiva och mest destruktiva samhällsplaneringen någonsin!

  Gilla

 • Dennis Hintze h

  Inget snack om saken folkombytet fortsätter och kommer att accelerera under hela mandatperioden med extremist regeringen, dom kommer på alla tänkbara möjligheter ta hit och ge uppehållstillstånd till alla ökenvandrare dom kan 😪

  Gilla

 • Nollan

  Inför sexdagars arbetsvecka igen så vi får råd att försörja alla med skattemedel. Räcker inte det så får det bli sjudagars arbetsvecka.

  Gilla

 • Ewa Höckert

  Finns ETT ENDA SKÄL till att Sverige ska vara ett Socialkontor till alla !!!..Sittande regering med okunnig statsminister,1.5 år!!!! studier i sociologi..Å ska leda Sverige!!! KATASTROF. Annie Lööf som var den första att skrika!!! BORT MED LÖFVEN sitter nu i knät på honom å så Sabuni som vänder kappan efter vinden..finns snart inga ord. SD har ingen,förutom Ebba nu, velat ens prata med. Ni beter er som ” snorungar” å här pratar vi om att vi har demokrati i Sverige. För de som inte vet..LÄS SOSSARNAS Å VÄNSYERNS BAKGRUND!!! ..hemsk!!.
  Vart tog det fina å lugna Sverige vägen.
  De som förstör både här å där är INTE svenskar å vilka frekventrerar våra fängelser till 99%????.
  Stackars våra svenska barn som ska ta hand om detta elände.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Allt det hemska som förekommer i detta land i dag, var en omöjlighet före innan denna massinvation av utomjordingar som är idag.
   På 50 och 60 talen var det lika många mord i Sverige som det är om dagen nu.

   Gilla

 • Ewa Höckert

  Detta får bara INTE!!!! fortsätta.
  Vad å hur!!! tänker..INTE TÄNKER!!! de som styr Sverige. TOTALT KATASTROFALT!!!.
  De som byggt upp landet får ytterst sällan hjälp men de som kommer hit å mest troligt ALDRIG kommer att få ett arbete eller ens vill lever gott hos oss. De kostar dessutom ENORMA summor för oss förutom bidragen. Sverige håller sakta men säkert på att bli ett ” U-land”.
  Ge pengarna till de våra, polisen, sjukvården, skolorna å de äldre istället.

  Gilla

  • grunehetgrot

   När man lyssnar på politikerna så undrar man HUR MYCKET KOSTAR INVANDRINGEN???????
   Det nämns aldrig hur många hundratusen miljarder om året som stoppas ner i halsen på analfabeterna från Afrika.

   Gilla

 • Tony

  Idioterna fortsätter i samma stil som förut, det är väl fan ,
  ska inte Svenskarna kunna samla ihop tvåhundratusen
  man och gå ut i en jättedemonstration och att
  och klargöra för dessa satans översittare, ”ATT NU ÄR DET NOG”?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Det spelar ingen roll längre om det kommit 60.000 eller om flera miljoner kommer in i dagens Islamistiska satelitstat Sverige, landet är sedan länge helt förlorat vilket alla utanför begåvningsreserven vet !
  40 år av en totalt okontrollerad massinvandring går inte att ändra på det klarar inte ens SD om någon nu tror det.
  Idag är vi infödda tvättäkta svenskar klart TVÅA i vårat eget fosterland vi har inte samma rättigheter som icke svenskar och detta kan vi tacka alla landsförädiska politiker inom 7 klövern för.

  Gilla

  • Ewa Höckert

   Detta får bara INTE!!!! fortsätta.
   Vad å hur!!! tänker..INTE TÄNKER!!! de som styr Sverige. TOTALT KATASTROFALT!!!.
   De som byggt upp landet får ytterst sällan hjälp men de som kommer hit å mest troligt ALDRIG kommer att få ett arbete eller ens vill lever gott hos oss. De kostar dessutom ENORMA summor för oss förutom bidragen. Sverige håller sakta men säkert på att bli ett ” U-land”.
   Ge pengarna till de våra, polisen, sjukvården, skolorna å de äldre istället.

   Gilla

 • It

  -”Beviljade uppehållstillstånd första halvåret i år: 60.291 personer.”

  vad är det som säger att MIG-verket och politikerna nämner de riktiga siffrorna för svenska folket, Det kan lika väl var 2-3 x 60000 individer eller närmare 200000 tusen halvårsvis. Stockhoms City liknar idag alltmer nästan som ghetton som Skärholmen-Vårby mfl oavsett tid på dyngnet så ser man en majoritet av skräpfolk dessutom ser man fortfarande de sk marockanska gatubarnen i mängder och i klungor överallt, man har alltså inte ens lyckats skicka hem denna grupp

  Gilla

 • Hakan

  Jalla Jalla Sverige åt ahalla!!

  Gilla

 • Maja

  Vänta nu när Sabuni får styra med Lööf skall vi se på fan.
  Lagändring är nödvändig gällande val resultat och hur många mandat varje parti har i Riksdagen, på riktigt. Det är det som bör gälla och MP ,C med flera skulle aldrig kunna ta viktiga beslut utan att M och SD i det här fallet skulle godkänna de.Det är ohållbart att 4 % och 8 % partier styr landet in i stupet.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Inför lag på att man måste skriva namn och födelsenummer på röstsedlarna, annars är dom ogiltiga.
   Vågar man inte stå för vd man röstar på för parti, då skall man inte ha rösträtt.

   Gilla

 • Erling

  Pettersson undrar hur regeringen tänker. En berättigad fråga.

  Utifrån deras agerande betvivlas om de överhuvudtaget besitter en dylik kompetens.
  Om sanning och lögn, varandras motsatser, är de bevisligen helt utan
  kunskap.

  Gilla

 • Helge

  Den är rent samhällsfarlig denna utveckling. Det kan inte finnas någon tvekan om det för någon längre, även Löfven måste ha fattat att detta håller inte. OCH ändå sker det ingenting i detta land för att förändra utvecklingen. Sjuklöverns fega politiker har ingen vision och kör gamla vanliga floskler, våra ”journalister” har i stort inte uppfattat sitt uppdrag är att granska statsmakten, utan skriver enfaldiga artiklar om tex Ebba som har lunch med Jimmie.

  Och vad gör vi medborgare i allt detta? Pettersson han för i alla fall en upplysande blog, men vi andra som bara läser, förargar oss och kanske slänger iväg någon kommentar.

  Varför är vi inte ute och demonstrerar mot ”utvecklingen” i vårt land? Folk engagerade sig i Bensinupproret, gott så det handlar om ett rent monetärt problem, men detta är enormt mycket större, det kan förändra vårt land i grundvalarna om inget görs.

  Varför tror ni engagemanget saknas för detta när det kunde bli så mycket engagemang för bensinpriset?

  Mvh
  Helge

  Gilla

 • Maja

  Måste de ge uppehållstillstånd på en gång .I stället för att se hur de de kommande tre åren försörjer sig.
  Säkert många som tjänar stora pengar på det här. Jidahisten som har fått en chefsposition i MGV kanske tar hit sina kompisar mot betalning.
  Hörde skvaller om att den här ganska nykläckta chefen var inte kontrollerad, så innan han fick den höga tjänsten avslöjade han inte vem han är.
  Jag är mycket nyfiken på att veta vad han heter och varifrån han kommer.

  Gilla

 • Olof.p

  När är lite längre fram? Då Löfven säger att de ekonomiska flyktingarna ska bli lönsamma? 1 år, 5 år, 10år, 20 år eller 10år? Kan någon fråga honom i Ullared?

  Gilla

 • Hasse

  Och Magdalena Andersson ljög i skamdalen Välfärd till alla.
  Lögnernas parti S

  Gilla

 • SVENSK

  Detta stärker ytterligare, för folk med förståndet i behåll, tesen om ett folkutbyte, mer behöver inte sägas!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: