Om Djungel-Ljuget Del 2

Eftersom Svenska PK medias klimat clowner inte verkar kunna tänka själva, utan bara översätter o lätt skriver om utrikiska artiklar skall ni få ett tips. Att det brinner i djunglerna i Afrika låssas man inte om, eller vet inget om!

GOOGLE

Google är vad jag förstår en Amerikan som kan det mesta, nästan lika vis å allvetande som Greta.

Frågar man Google lite försiktigt om bränder på andra ställen över jordklotet, så hittar man bland många andra: NASA EARTH OBSERVATIONS  där hittar ni mer djungler att ljuga om!

Bilden nedan är en skärmdump av deras ”Active Fires  2019 Augusti 13 – 20”. Ser det inte ut som det brinner ändå mer i Afrika än i Sydamerika? Så kan det väl inte vara?

Förstorar man upp området med Sydamerika och Afrika, se bilden nedan. så ser man utan att behöva glasögon att der brinner mycket mer i Afrika.

Nu får ni klimat clowner hitta på nått själva om varför bränderna i Brasilien är mycket mer ”katastrofala för klimatet” än vad de väldigt många fler bränderna i Afrika är!

Ett tips:

Hövdingen i Brasilien, Jair Bolsonaro, är kompis med Trump, det är säkert inte hövdingarna i Afrika! Så ”klimatutsläppen” från Brasilien måste ju vara mycket mer förödande för klimatet o mänsklighetens framtid än vad Afrikanernas små lägereldar är.

7 thoughts on “Om Djungel-Ljuget Del 2

  1. Är det inte viktigare för att den stora regnskogen finns där i Brasilien? Finns väl bara sand och nått enstaka träd i Afrika där sandapor vilar i skuggan

  2. SVT är fantastiska, man lägger ner oerhörda resurser på att lära USA o Brasilien hur dom skulle ha röstat, ? Tidigare var det Ungern o Tjeckien o Polen som inte rättade sig efter experterna på SVT. Men om den FLANE
    som styr det kommande Islamistlandet i Norden uttrycker man sig hovsamt? Statsminister Stefan Löfven??? Denne har lyckats med konststycket att klamra sig fast vid köttgrytorna med alla tillgängliga metoder?

  3. Tack Pettersson! Du kan på några rader visa hur alla betalmedia tillsammans ljuger. Även Ericsson i Ubbhult ska ha ett tack för sin beskrivning av Amazonas. Inga andra törs.

    Snart kommer Greta iland och då får världspressen veta vad de ska skriva.

  4. Man misstror numera allt som propaganda medierna skriver eller säger. Inte ens väderrapporterna tror man på. Allt har en agenda, och det är att lura oss att tro på deras lögner. De upprepas i det oändliga, så att den kan tas som sanning till slut. Klimatet är ingen katastrof, men den galopperande kriminaliteten, kostnaderna och försämringen i vård, skola och omsorg är det. Allt beroende på en lögnaktig politiker kår med deras media lakejer.
    Inte kan man få bort dom heller, en del vågar inte tänka fritt själva, och en del har inget att tänka med.

KommenteraAvbryt svar