9 thoughts on “Befogad fråga

 1. 82% svenskar, känn er delaktiga som röstat fram en regering som vill ha det så här. Prova Sverigedemokraterna nästa gång ni röstar.
  Jag hoppas Sverigedemokraterna börjar med att deportera alla kriminella invandrare, om dom kommer förbi advokaterna och advokatsförbundet som tjänat blodspengar på den gigantiska invandringen. Advokaterna önskar naturligtvis en regering som sossarna som dom kan manipulera som dom vill, och som har mindre förstånd än en fiskmås.

 2. Det spelar ingen roll vad de säger. Nästa dag är det glömt eller tvärtom. Se bara på moderatkvinnan som är hövding i Stockholm. Efter valet så släpper hon fritt för tiggare bara för att få regera ihop med miljöpartister. Även Reinfeldt gillade miljöpartister för öppna gränser.

  • När du skriver “tänder en cigarett” slog mig ett lustigt inslag i RBB´s kvällsnyheter,i går kväll.
   De “gröna naturmedvetna”,hade funnit ett uppslag för likasinnade yngre utländska turister.Dessa samlades på en viss station,för att gemensamt sedan göra en spatsertur i någon park.
   Inbjudna till jippot var naturligtvis Press o. TV,för att rapportera om denna “klimatfrämjande” åtgärd.
   På nära håll visades hur dessa ungdomar gick kring o samlade in fimpar,flaskor,papper och även beg. kondomer !!(till saken hör,att det är val på söndag i Brandenburg)
   Tja vad gör man inte för att rädda vårt Klot….. 🙂

 3. Men om vi ser till socioekonomiska faktorer, bygger fler fritidsgårdar, polis bjuder på fika, alla ritar handhjärtan och använder slutaskjut armband. Ja ha vi har provat och det funkade inte. Men om vi genusutbildar alla poliser, hbtq-certifierar skolor, låtsas att anmälningsbenägenheten ökat, ropar rasistfacistnazist åt alla som ser orsak och verkan. Ja ha vi har provat och det funkade inte. Men om Löfven säger att det inte är ok och skyller på knarkarna i Danderyd och Kristensson blir upprörd. Jaha vi har provat och det funkade inte. Då återstår bara fängelse till alla över 15 år vid grova brott, utvisning för hela familjen när de inte är svenska medborgare, borttagning av samtliga märkliga straffrabatter och utredning om införande av dödsstraff alternativt arbetsläger.

  • Vad gör föräldrarna till dessa ligister? Är det inte Föräldrars ansvar att hålla ungarna hemma så att dom kan studera dagen efter.? Nejhej bättre att leva jävel på stan, ingår som en del i övertagandet???

 4. Under morgonens genomögnande av utländsk press,finner man många nya listiga tilltag,från lögnpressen.
  Först skriver de ner en massa lögner och fantasier som sällan blir granskade,sedan hoppas de deras läsare skall tro deras sagor.
  Ni har väl alla någon gång sett i vår Abzurdiska små undanskymda notiser om “rättelse” ?
  Boulevardpressen i Tyskland (bl.a. BZ) är ett ledande kommuníst-organ med dagliga Fake-nyheter. I dag fanns en nyhet när det gäller sådana påtvingad “rättelser”.
  Nu måste läsare trycka på en viss rubrik,för att få del av klargörande över deras lögner:
  https://www.berliner-zeitung.de/kultur/gegendarstellung-33072680

 5. Man kan inte förvänta sig att nuvarande regering gör något konstruktivt.Så stora problem som vi har nu är dom inte kapabla till att lösa.Se bara på agerandet vid tidigare nationella katastrofer.Estonia,tsunamin i Thailand,Drottninggatan.Hur såg agerandet ut då? Vår Svenske kung var den förste att tala till folket.Inte regeringen.Nu får han ju inte yppa något politiskt för då blir det ett oherrans hallå i media.Men,Morgan och Stefan ochAnnika får väl twittra lite så är eländet ur världen.Förtroendekapitalet är bortblåst för dessa sk.” folkvalda “.

 6. Berättigad fråga!

  Ställd till vilken annan yrkesgrupp som helst hade man kunna hoppats på svar.

  Men nu? ICKE!

  Säger rätt mycket om politikers nonchalanta attityd och prestigedrivna aktivitet!

KommenteraAvbryt svar