Sveriges problem är inte planterade av Ryssland

INVANDRING. Sverige är förvandlat, och det har gått snabbt och utan sedvanligt remissförfarande eller transparent konsekvensanalys. I praktiken har parallella samhällen fått växa fram utan att någon satt käppar i hjulen, skriver Lars Åberg på GP.se.

Svenska ministrar reagerar mycket snabbare på utländska kommentarer om Sverige än på faktiska missförhållanden här i landet. Deras stingslighet ligger i linje med det allmänna samtalsklimat, som har nätet som sitt obetänksamma slukhål och ytligheten som sitt signum. År ut och år in käbblas det om bilden av verkligheten medan de reella förhållandena, i samhället, bland människorna, lämnas därhän. Det är svårt att skönja en enda verklighetsförankrad samhällspolitisk idé om hur vårt land borde eller skulle kunna se ut om fem eller femton eller tjugofem år.

Läs vidare på Göteborgsposten…

-Pettersson säger att det är ännu värre än Lars Åberg skriver, det värsta kanske är att de så kallade journalisterna vägrar rapportera om verkligheten utan ljuger och vinklar och att många människor fortfarande tror på propagandamedierna. Det enda vi med säkerhet vet är 1975, året då Sveriges väg utför började och grunden till dagens samhälle lades. 

Det pratas mycket om mångkultur, men den lyser med sin frånvaro. Det pågår en arabisering av vårt samhälle trots att vi vet att det finns 22 arabiska länder och inget av dem fungerar tillfredsställande. Islam och förändring av medias värdegrund.

Om Lars Åberg på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

9 thoughts on “Sveriges problem är inte planterade av Ryssland

 1. 1975 var efterdyningarna av den sk. Bordellaffären där Olof Palme, Torbjörn Fälldin och ett antal Svenska Statsråd frekvent besökte Doris Hopps Bordell. Där avlönades några av kvinnorna från Polska Ambassaden för att genomföra sk. Sexfällor!
  Om dessa missat ett sånt tillfälle skulle de nog hamnat i Sibirien!
  Sverige är o förblir det enda land i Väst som vägrat att avslöja namnen på samarbetsmännen i STASI:s arkiv.
  Idag är den regelmässiga användningen av statligt fabricerade 100%iga lögner betydligt större än i dagens Ryssland!
  Så “läraren” gjorde avbön, men “eleven” fortsatte o överträffade “läraren” i sjuklig korruption och Förljugenhet!
  Sverige med ett helt obefintligt “Försvar” har fler generaler idag än när Försvaret var verkligt!
  Dessa lismande “Kontorist-Generaler” förväntas ljuga på order eller pyssla med diverse hjärndöda “Manifestationer” bara de inte känner och tar ansvar eller pratar sanning!
  Snacket om “Rysk Påverkan” utan minsta ansats att bevisa visar att makthavarna totalt skiter i om de har något förtroende eller inte! Så gör man bara i en korrupt kriminell diktatur och bananrepublik!
  De tänker inte ens försöka demokratiska metoder utan precis tvärtom! En illa dold Statskupp där all form av kritik eller sanning kan ge fängelse för “Hets Mot Folkgrupp”…

 2. Märkligt hur Sverige Mopsar upp si g mot Ryssland, går vi
  tillbaks till 60-70 talet hade Sverige ett försvar som jag
  tror att Ryssarna hade respekt för, sen har P.K idioterna
  fullständigt raderat ut det försvar vi hade , sålt ut
  alla beredskapslager, och då skylla Ryssarna för allt
  ont som händer i världen, allt verkar vara Ryssarnas
  fel Allt i från Jimmie Åkessons framgångar till det
  Amerikanska valet. Är det inte snart dags för den
  tillgjorda regeringen att börja uppträda hyfsat gentemot
  Ryssland och dess folk??

 3. Det var länge sedan Sverige hade verkliga problem med Ryssland och det var senast under Sovjettiden!

 4. Dessutom har politiken förflackats. Några sk “forskare” (hur man nu seriöst “forskar” i ett ämne sm i grunden består av “tyck”) kommit fram till att GAL-TAN skalan numera skall användas för att placera politiska partier. Det gick nog åt några flaskor rödtjut, precis som på den gamla goda tiden.
  GAL finns i skalans ena ände och står för Grön, Alternativ och Libertär/Libertariansk, medan motsatsen TAN står för Traditionell, Auktoritär och Nationalistisk.

  Det är fascinerande och se hur man akademiserar (och krånglar till det) ett förhållande som enkelt uttryckt innebär att partier övergett sin ideologiska bas. På enkel svenska kan man säga att liberaler, kommunister och socialister är nu samma sak. Som konsekvens av detta är de helt ideologilösa.
  Detta drevs bland annat av kommunismens fall. De10-20% som alltid gnäller och “vill ta över” gärna i termer av “för folket” fann sig helt plötsligt utan politisk plattform och gav sig då in i miljö, genus och andra oantastliga områden. För vem vill skita ner? Vem vill kränka andra pga kön eller läggning?

  Ett stort problem i detta är att väljarna fortfarande tror att det är de “gamla partierna” man röstar på. Nymoderaterna är en klockren illustration av detta. Mången gammelmoderat blev dragen vid näsan av Reinfeldt.

  GAL-TAN tjafs behövs inte. Det enklaste är bara att säga att politiska partier har lämnat sin ideologiska bas. S är inte S, C är inte C, L är inte L, M är inte M, MP är inte MP och KD är inte KD.

  Faran med partier utan ideologi är att en framtida bild för hur landet skall se ut om 5, 10, 25 år inte kan målas upp. Det blir vad det blir och roderlöst driver skeppet mot grund och skär för att slutligen gå i kvav.

  SD är dock fortfarande SD och tydligen lönar det sig att konsekvent stå fast vid sin ideologiska grund

 5. Ja, men när jag uttrycker min uppfattning
  om att det redan är för sent att stoppa
  invasionen är det ingen som håller med mig!

 6. Vid både det senaste riksdagsvalet 2018 och valet 2014, har såssarna idogt försökt plantera ryktet om att ryssarna kommer att påverka det svenska valet. Det har ju visat sig endast vara tafatta dimridåer för att försöka dölja såssarnas egna systematiska valfusk. Så nästa gång dom börjar yrsla om utländsk inblandning, då vet vi vad som är i görningen.

Kommentera