Iran före den islamska revolutionen 1979, ska Sverige bli som Iran?


ISLAM. Idag hörde jag den socialdemokratiske ministern Anders Ygeman på Tv4 Nyheterna kritisera Norge för att de kritiserat islam. 

Tidigare har statsminister Löfven (S) och utrikesminister Wallström (S) ‘

-Pettersson kan inte tolka det på annat sätt än att den socialdemokratiska regeringen tycker islams frammarsch i Mellanöstern och Europa är bra.

Twitter

Stefan Löfven om islam.

Margot Wallström om islam.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


16 responses to “Iran före den islamska revolutionen 1979, ska Sverige bli som Iran?

 • Bo Eriksson/Trynbald

  Detta förklarar varför sossarna skiter i svenskarna

  http://helenaedlund.se/socialdemokraternas-islamistiska-draksadd/

  Gilla

 • Mats Ljungkvist

  https://youtu.be/fC2MksbNrco …redan 2005!
  Trots vår RELIGIONSFRIHETS (från 1994) förbud mot religioner som INTE ”innefattar frihet att byta religion eller tro”, slut citat avd.1 artikel 9 SFS 1994:1219

  Gilla

 • ponnsan62

  Själv tror jag att våra makthvare får pengar att stoppa i sina egna fickor…
  Undra hur mycket dom fått.antagligen miljader.
  Ygeman hur mycket rör det sig om
  En som undrar

  Gilla

 • Gringo

  Det är en farlig väg för Sverige, när man sätter socialdemokraternas sjuka tankar och deras våta dröm först, för svenska folket tänker det inte på.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Den som läst Koranen vet att där står att kristna är huvudfienden och att alla icke muslimer är otrogna och lovliga byten !
  Grattis Steffe och den övriga månkulturälskande landsförädiska 7 klövern till vad som kommer att hända i Folkhemmet framöver.
  Inget är som väntans tider, den väntar på något gott !!!!!!!!

  Gilla

 • Yavar Zand (@YavarZand)

  Tack Tommy för inlägget. Många iranier i Sverige varnade redan i början på 90 talet att Sverige är på fel och farlig väg . Att många iranier i Sverige röstar på SD eller till och med AFS är ingen slump. Iranierna har själva upplevt vad islam är kapabel till. Ett samhälle där islam får fotfäste är kört för alltid. Islam som är värre än pesten måste bekämpas med alla medel och utan några som helst hänsyn. Själv röstade jag på AFS i senaste valet, tror inte att SD är hårt nog för att stå emot den fruktansvärda kultur invasionen som Sverige har utsatts för. Svenskar VAKNA.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Ska bli ?
  Sverige ÄR anno 2019 som Iran, är bara att gå ut på stan eller besöka något av den landsförädiska 7 klöverns stackars utsatta områden som av någon märklig anledning uppkommit om man inte förstår vidden av ockupationen Folkhemmet befinner sig under idag !
  Ett stort tack till 7 klövern och dess trygga väljarkår för det förlorade Sverige.

  Gilla

 • Kattsand

  Tålde inte Ygesman höra att norska statsministern kommenterade vad jag antar är NMR som rekryterat i Norge?

  Gilla

 • ae

  – men snälla; Ni måste acceptera att med det alltjämt gällande
  kontraktet som socialdemokraterna, våra stora LANDSFÖRRÄDARE
  har med muslimerna så måste alla företrädare för S gynna muslimerna.

  – och eftersom en stor del av folket i Sverige har röstat för LANDSFÖRRÄDARNA så blir det så här.

  Läs på: www// ”socialdemokraterna kontrakt 1999” så ser du vart
  Vårt Fosterland är på väg!

  Titanic (Sverige) sjunker i djupet!

  Gilla

 • Bbeaver

  Ygeman är en stjärna på S himlen eller vill vara en. Först kritiserar man danskarna för att begränsa islams inmarsch i deras land Sedan kritiserar M Johansson polackerna för stöldligor o nu går Ygeman igång på norrmännen Vilka grannar har inte våra broderfolk Vad är det för fel på svenskarna o deras politiker

  Gilla

 • Billy Boy

  Bild: Postad av Magnus Johansson på Ann-Sofie Hermanssons Twitter
  den 6 mars 2018

  Gilla

 • Hanna

  Klart eliten tilltalas av Islam, den är ju det mest framgångsrika kontrollsystemet! Tom familjemedlemmar kontrollerar varandra medan en politisk elit styr ALLT! Bättre än kommunism!
  -Klart den politiska eliten vill islamisera Sverige och med saftiga bidrag och obefintliga brottsstraff lockar de snabbt många av ”rätt” sort, för att lyckas på ett par decennier!
  Jag tyckte detta lät som en konspirationsteori förut, men den är det enda som förklarar politikernas beslut som går tvärs emot fakta, konsekvenser, forskning och folkvilja.

  Gilla

  • grunehetgrot

   Den största anledningen till att islam breder ut sig i Sverige är att vår s.k. regering tjänar miljoner på det, miljoner som dom kan stoppa i egen ficka.

   Gilla

 • centurion

  Betr. film nr. 2 och 3. ”Vi har aldrig kritiserat islam och kommer heller aldrig att göra det”. ”Sverige har den största respekt för islam. Det gäller för hela riksdagen och för hela det svenska folket”.
  Hårresande kommentarer från landets två högsta företrädare. Underdåniga, generaliserande, svepande och synnerligen ynkliga uttalanden.
  Därtill ett hån mot de som lider under sharia och annat förtryck och ett stort svek mot alla dessa stackare som fallit offer för mördarkulturen.

  Gillad av 1 person

 • centurion

  Med utgångspunkt från bilderna i den översta filmen, ser detta ut som ett hyfsat välmående och civiliserat land. Denna lilla filmsnutt kanske inte speglar hela sanningen, men… Synd bara att Shahen fick storhetsvansinne och därmed kraschade folks förtroende. Därefter kom ayatollor och mullor och tog över butiken, viket mynnade ut i den stenålderskultur vi tvingas bevittna idag.—–Absurdistan nästa !

  Gilla

  • Stenbock

   Jo jag kan intyga att 1978/79 åtminstone i Teheran, folk inte gick kring i Pyjamas eller Sopsäckar.. !
   Såg på den tiden västerländskt ut,och med en enorm trafik. Har sedan dess tack o. lov,aldrig mer besökt Persien.

   Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: