Stäng

Iran före den islamska revolutionen 1979, ska Sverige bli som Iran?

ISLAM. Idag hörde jag den socialdemokratiske ministern Anders Ygeman på Tv4 Nyheterna kritisera Norge för att de kritiserat islam. 

Tidigare har statsminister Löfven (S) och utrikesminister Wallström (S) ’

-Pettersson kan inte tolka det på annat sätt än att den socialdemokratiska regeringen tycker islams frammarsch i Mellanöstern och Europa är bra.

Twitter

Stefan Löfven om islam.

Margot Wallström om islam.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

16 reaktioner på “Iran före den islamska revolutionen 1979, ska Sverige bli som Iran?

 1. Själv tror jag att våra makthvare får pengar att stoppa i sina egna fickor…
  Undra hur mycket dom fått.antagligen miljader.
  Ygeman hur mycket rör det sig om
  En som undrar

 2. Det är en farlig väg för Sverige, när man sätter socialdemokraternas sjuka tankar och deras våta dröm först, för svenska folket tänker det inte på.

 3. Den som läst Koranen vet att där står att kristna är huvudfienden och att alla icke muslimer är otrogna och lovliga byten !
  Grattis Steffe och den övriga månkulturälskande landsförädiska 7 klövern till vad som kommer att hända i Folkhemmet framöver.
  Inget är som väntans tider, den väntar på något gott !!!!!!!!

 4. Tack Tommy för inlägget. Många iranier i Sverige varnade redan i början på 90 talet att Sverige är på fel och farlig väg . Att många iranier i Sverige röstar på SD eller till och med AFS är ingen slump. Iranierna har själva upplevt vad islam är kapabel till. Ett samhälle där islam får fotfäste är kört för alltid. Islam som är värre än pesten måste bekämpas med alla medel och utan några som helst hänsyn. Själv röstade jag på AFS i senaste valet, tror inte att SD är hårt nog för att stå emot den fruktansvärda kultur invasionen som Sverige har utsatts för. Svenskar VAKNA.

 5. Ska bli ?
  Sverige ÄR anno 2019 som Iran, är bara att gå ut på stan eller besöka något av den landsförädiska 7 klöverns stackars utsatta områden som av någon märklig anledning uppkommit om man inte förstår vidden av ockupationen Folkhemmet befinner sig under idag !
  Ett stort tack till 7 klövern och dess trygga väljarkår för det förlorade Sverige.

 6. Tålde inte Ygesman höra att norska statsministern kommenterade vad jag antar är NMR som rekryterat i Norge?

 7. – men snälla; Ni måste acceptera att med det alltjämt gällande
  kontraktet som socialdemokraterna, våra stora LANDSFÖRRÄDARE
  har med muslimerna så måste alla företrädare för S gynna muslimerna.

  – och eftersom en stor del av folket i Sverige har röstat för LANDSFÖRRÄDARNA så blir det så här.

  Läs på: www// ”socialdemokraterna kontrakt 1999” så ser du vart
  Vårt Fosterland är på väg!

  Titanic (Sverige) sjunker i djupet!

 8. Ygeman är en stjärna på S himlen eller vill vara en. Först kritiserar man danskarna för att begränsa islams inmarsch i deras land Sedan kritiserar M Johansson polackerna för stöldligor o nu går Ygeman igång på norrmännen Vilka grannar har inte våra broderfolk Vad är det för fel på svenskarna o deras politiker

 9. Klart eliten tilltalas av Islam, den är ju det mest framgångsrika kontrollsystemet! Tom familjemedlemmar kontrollerar varandra medan en politisk elit styr ALLT! Bättre än kommunism!
  -Klart den politiska eliten vill islamisera Sverige och med saftiga bidrag och obefintliga brottsstraff lockar de snabbt många av ”rätt” sort, för att lyckas på ett par decennier!
  Jag tyckte detta lät som en konspirationsteori förut, men den är det enda som förklarar politikernas beslut som går tvärs emot fakta, konsekvenser, forskning och folkvilja.

  1. Den största anledningen till att islam breder ut sig i Sverige är att vår s.k. regering tjänar miljoner på det, miljoner som dom kan stoppa i egen ficka.

 10. Betr. film nr. 2 och 3. ”Vi har aldrig kritiserat islam och kommer heller aldrig att göra det”. ”Sverige har den största respekt för islam. Det gäller för hela riksdagen och för hela det svenska folket”.
  Hårresande kommentarer från landets två högsta företrädare. Underdåniga, generaliserande, svepande och synnerligen ynkliga uttalanden.
  Därtill ett hån mot de som lider under sharia och annat förtryck och ett stort svek mot alla dessa stackare som fallit offer för mördarkulturen.

 11. Med utgångspunkt från bilderna i den översta filmen, ser detta ut som ett hyfsat välmående och civiliserat land. Denna lilla filmsnutt kanske inte speglar hela sanningen, men… Synd bara att Shahen fick storhetsvansinne och därmed kraschade folks förtroende. Därefter kom ayatollor och mullor och tog över butiken, viket mynnade ut i den stenålderskultur vi tvingas bevittna idag.—–Absurdistan nästa !

  1. Jo jag kan intyga att 1978/79 åtminstone i Teheran, folk inte gick kring i Pyjamas eller Sopsäckar.. !
   Såg på den tiden västerländskt ut,och med en enorm trafik. Har sedan dess tack o. lov,aldrig mer besökt Persien.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: