“Tiggare” sålde knark, korta fängelsestraff och ingen utvisning

BROTTSLIGHET. Sex romska kvinnor har dömts till kortare fängelsestraff för ha sålt knark i centrala Göteborg under en längre tid. Kvinnorna döms för mellan tre och tolv olika narkotikabrott var till fängelsestraff mellan en och fem månader.

Kvinnorna hade knarket i muggarna och kontanterna under kjolen.

Pettersson gillar inte rom och knark men rom och cola är gott.

-Pettersson ser att zigenarna slipper utvisning, syltryggarna anser inte brotten grova nog. Vi får hoppas att åklagaren överklagar.

TIDIGARE 2019-07-15. Sex EU-migranter åtalas misstänkta för narkotikahandel

BROTTSLIGHET. Sex kvinnor åtalas för totalt 35 fall av narkotikabrott. De misstänks ha bedrivit droghandel under en längre tid på Drottningtorget i Göteborg, enligt Expressen

Polisen konstaterar att det pågått ”narkotikaförsäljning mer eller mindre helt öppet på torget mellan cirka klockan 10-20 dagligen”.

Åklagaren yrkar också på att samtliga ska utvisas.

TIDIGARE 2019-06-26. Polisinsats mot ”tiggare” – misstänks sälja knark

BROTTSLIGHET. Polisen har slagit till mot en grupp EU-migranter på Drottningtorget i Göteborg. Kvinnorna misstänks kvinnorna bedriva droghandel på platsen.

Under tisdagseftermiddagen – mitt i lunchrusningen – genomfördes en stor polisinsats på Drottningtorget i centrala Göteborg. Målet för insatsen var en grupp kvinnliga EU-migranter som vanligen uppehåller sig på just Drottningtorget. Grupperingen misstänks ha bedrivit droghandel i centrala Göteborg under en längre tid och tillslaget är resultatet av några veckors spaning. Kvinnorna har utgett sig för att vara tiggare och bland annat har förvarat droger i de muggar som de bett att få pengar i.

Läs mer på Expressen/GT…

-Nu fick Pettersson problem, Aftonbladet eller Expressen? Vem ska man lita på? Expressen säger att EU-migranterna/tiggarna/romerna/zigenarna ägnar sig åt organiserad knarkhandel medan Aftonbladet och Anders Lindberg påstår att organiserat tiggeri är som en råtta i pizzan, alltså en myt. Anders säger att tiggarna enbart tigger för att de måste och är fattiga.

Undrar hur många röster Sverigedemokraterna fått om media behandlat dem hederligt, opartiskt och korrekt.

När SD påstod att det förekom organiserat tiggeri så blev de fullständigt utskällda av PK-etablissemanget och nu…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on ““Tiggare” sålde knark, korta fängelsestraff och ingen utvisning

 1. Är det inte rasistiskt att dömma romer till en vistelse på något av Kriminalvårdens fina fullservade hotell ?
  Tror faktiskt det.

 2. Kvinnorna tillhör rätt grupp som våra politiker och PK-folket vill ha i samhället, hade de varit jag som vit och man som hade gjort samma sak så hade jag fått minst 2 år, blivet uthängd och bespottad. Ingen kan säga längre att “alla är lika inför lagen”.

 3. …med den obligatoriska svenska straffrabbatten som endast Sverige har så blir det ca 2 veckor till 2 mån max för dessa skräpfolk där de antagligen får fina rum+WIFI+mat 3 gr dygn+TV allt gratis och passup 🙂

 4. Denna jävla konflikträdsla. Svenskarna är tamejfan de mest konflikträdda varelserna på den här planeten. Nej, dags att ta lagen i egna händer även om det är lättare sagt än gjort.

 5. Hela den svenska rättsapparaten håller ruttna inifrån, den är bemannad med övervägande vänsterelement som använder sin position till politiska domar. När den rödgröna regeringen faller borde de bli en huvuduppgift för en ny konservativ regering att städ ut dessa vänsternissar från vår
  rättsapparat.

  //Gunnar

 6. Knarkförsäljningen skiter myndigheterna i, för dem är det mycket viktigare att hålla efter rökförbudet, att mäta avstånd mellan rökaren o
  allmänheten??

 7. I Göteborg har folk har blivet tillfrågade om tiggeriet efter polistillslaget mot knarkförsäljningen.
  När frågan ställs om de känner till att de sålde knark känner folk inte till.
  Att de även säljer knark har heller inte med själva tiggeriet att göra.
  Lyssna på han med vit T- shirt.

  “Ska tiggeri vara tillåtet i Sverige?”

 8. hahaha
  ännu ett skämt genomfört av högt betalda rättvisans män
  man kan ju lika gjärna anmälla sig själv till polisen och begära sig dömd för att vi tror/ trodde på rättvisan.
  Om man nu tror på en viss Lindberg så får de ju mycket bättre omvårdnad och kärlek i en cell än att tjäna ihop fulpengar på att sälja knark till våra ungdomar!!!!!!
  idioti

 9. Det är klimatförändringarnas fel. Tiggaren gjorde rätt.

  De flesta invandrare gör rätt för sig och felet är helt växthuseffektens.

  Och Löfven är jättesmart, det ser man på hans huvud. Om potatisar vore människor är jag säker på att de vore smarta, åtminstone ur ett genusperspektiv.

 10. Sverige du arma land ,där tjuvar,banditer,våldtäktsmän och mördare frodas.Tack vare dessa naiva politiker som inte gör någonting för att skydda sitt eget folk utan det snarare ser ut som dom vill byta ut eller utrota oss.

Kommentera