Stäng

Åttaåring död – knuffades framför tåg i Frankfurt av eritrean

BROTTSLIGHET. En åttaårig pojke har dött efter att ha blivit knuffad framför ett tåg på centralstationen i Frankfurt, rapporterar tyska Bild. Pojkens mamma blev också knuffad ner på spåret, men överlevde genom att rulla in under perrongen. Afrikanen försökte även knuffa ned en tredje person men misslyckades. Han har ingen koppling till offren. 

Händelsen inträffade strax före klockan tio på måndagsförmiddagen, då ett snabbtåg från Düsseldorf rullade in på stationen. Den misstänkta gärningsmannen flydde från platsen men kunde gripas kort därpå.

– Förbipasserande såg vad som inträffade och sprang efter den flyende mannen, som kunde gripas innan han hunnit lämna stationsområdet, säger en polistalesperson till tidningen Bild.

Det tycks inte finnas någon koppling mellan den misstänkte gärningsmannen och offren, skriver tidningen. Innan mannen flydde ska han ha försökt knuffa ned en tredje person, dock utan framgång.

-Pettersson noterar att tyska medier är glasklara med mannens ursprung, invandrare från Eritrea medan exempelvis Aftonbladet döljer detta faktum.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

21 reaktioner på “Åttaåring död – knuffades framför tåg i Frankfurt av eritrean

 1. Men det blir lönsamt lite längre fram säger ju begåvningsreserven. Tror knappast grabbens familj och släkt håller med om det.

 2. Stora delar av Tysklands förhållandevis trygga samhälle har som Sveriges monterats ned under lång tid. Det kortsiktiga idén att skapa mångkultur med bidragspengar fungerar inte och är oförskämt mot skattebetalare. Det kräver omsorgsfullt selektivt studiearbete och låter sig inte göras då det mest lockar kriminella, lycksökare och bidragsturister. Vad hade offren för etnicitet? Det här brukar vara hatbrott när gärningsmännen inte har någon koppling till brotten. Ikea i Västerås där mor och son dödades av en asylsökare, som nekats asyl gjorde typiskt hatbrott eftersom han valde de, som såg ut att vara ”svenskar”. Men myndigheterna reagerar fortfarande inte på asylsökares hatbrott för det är de naiva myndigheterna själva, som lockat hit dem. Hur kan myndigheterna acceptera eller se mellan fingrarna när deras medborgare utsätts för hatbrott i sitt egna land?

 3. I Tyska nyheterna rapporteras ganska kort över detta terrordåd.I princip kritiserades endast AfD som var det enda parti,som uttalade sitt avsky över dådet.
  ”Detta är priset som Tyskland nu får betala,för sin välkomnads-politik, sade en av deras företrädare.

 4. VARFÖR nämner inte svenska journalister gärningsmannens ursprung? Om de är så förbannat rädda för att bli kallade rasister och förlora jobb, så får de väl helt enkelt låta bli att rapportera om såna här händelser. Svårare än så är det inte.

 5. Eftersom denne är från Afrika. Misstänker jag vodoo. Då det har börjat hända allt för offta i europa. Tack vare mång(o) kulturen.

 6. SVT har om det och har hämtat sin artikel från BBC.
  Nämner om att det var en 40 åring som blev gripen, efter att flertalet personer som ingrep och höll fast honom.

  Men SVT ”glömde” vad BBC nämner:
  Local media reported that the suspect was an Eritrean citizen.

  ”Germany: Boy dies after being pushed in front of train in Frankfurt”
  https://www.bbc.com/news/world-europe-49155293

  Expressen har hämtat sin ifrån Daily Mail med länk.
  De ”glömde” också vad som där nämns:
  ”Police say there appears to be no connection between the 40-year-old suspect, thought to be from Eritrea, and the mother and son.”

 7. Vad behöver hända för att staten ska få upp ögonen över den annalkande kulturkrocken som kommer i expressfart?
  Detta är bara början på något mycket värre.

 8. Det vore lämpligt att knuffa ner afrikanen framför ett tåg också med sina landsmän som åskådare…

 9. Fy fan bara åtta år livet hade knappt börjat så kommer det en äcklig Afrikan och avslutar det, detta dåd får kärringen Merkel ta på sig….undrar om hon är nöjd med vad hon har utsatt det Tyska folket för.?!!

  Vila i frid……..

 10. Det är väl självklart att det är kriminella afrikaner, vad annars. Tidsfråga innan fenomenet dyker upp på T-centralen

 11. En stackars missförstådd och orättvist behandlad perfekt tysk import, vad säger och tycker mån tro mångkulturälskande mutter Merkel om denna tragedi och vad tycker det tyska folket ?
  Skulle inte förvåna mig det minsta om denna Eritrianska mördare framöver får en fristad i Löfvens trygga heliga och mångkulturella Islamistiska Sverige.
  Det kristna VästEuropa är förlorat !!!!!

 12. Eftersom ”offret” åkt tunnelbana så är han hjärtligt välkommen hit hälsar MP o Åsa i synnerhet, ”FÖR VI ÄR MINSANN INTE RASISTER”

  1. Yeep….har han åkt tunnelbana i Tyskland så är han tysk, har han åkt tunnelbana i Sverige, så är han svensk !?

   https://youtu.be/rjand84BBKM

   💛 till alla utsatta !
   😡 till alla som bidrar till detta som sker !

 13. Hmmm…
  Om detta hade hänt i Sverige så hade stora snyftvalsen omedelbart dragits igång kanske främst av gruppen ”DET ÄR JU BAAARN!”.

  Armband i massor hade blivit utdelade till alla asylsökande.

  Politikerna hade kommit med sina genuina kommentarer typ ”VILKET TRAUMA HAR GÄRNINGMANNEN UPPLEVT INNAN SIN FLYKT TILL SVERIGE?”.

  Själv hade jag inte protesterat det minsta om gärningsmannen blivit utvisad till Eritrea och riskerat ett eventuellt dödsstraff eller livstids fängelse utan chans till benådning.

  1. Lägg han framför ett tåg längs på rälsen med fötterna mot loket som kommer i sakta mak

  2. Gissar att FI också startat ett fackeltåg för att få gärningsmannen frikänd.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: