De kriminella grips, döms, släpps och grips och släpps…

BROTTSLIGHET. Lina Moss, är polis och gruppchef/FU-ledare utredning Hisingen, Göteborg som twittrar privat. Om Pettersson fattar rätt har vi alltså en kriminell person som är dömd till ett års fängelse för rån i Skåne men medan han väntar på straff fortsätter han råna andra människor i Göteborg. 

Det är klart att polisen har svårt att hinna med när man får gripa samma personer gång på gång trots att de ska sitta inlåsta alternativt befinna sig i Mellanöstern.

Det var igår Lina twittrade detta, nu har åklagaren beslutat att han ska släppas, troligen på grund av att hans ålder är osäker vilket betyder att det rör sig om ett ensamkommande ”barn” och trots att lagen är tydlig. Kan ”barnet” inte bevisa sin ålder ska han betraktas som vuxen. Syltryggarna styr.

Merit Wager Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “De kriminella grips, döms, släpps och grips och släpps…

  1. De genomfega intrigerande kvinnorna ser det som ”helt riskfritt” att på alla sätt och i strid med Svensk lag hjälpa import-kriminella män till full juridisk immunitet!
    Att enorma mängder brottsoffer traumatiseras för livet rör dem inte i ryggen!
    Regeringen tror att de import-kriminella med ambition att vara ”Herrefolk” över fattiga Svenskar ska känna ”tackssmhet” mot dem…
    Det har de trott i 30 år…
    På goda grunder känner de import-kriminella bara förakt för dem som av girighet och maximal feghet förråder sitt land!
    Så här lär det fortsätta tills några med maximal brutalitet sätter stopp för de sjukligt korrupta och kriminella Svenska ”Åklagarna” samt skippar rättvisa med prejudikat från 1945!
    Man riktigt hoppas att Navy Seals ska gripa och lagföra dessa människor inom Sveriges Rättsväsende för Landsförräderi och Medhjälp till grov kriminalitet!

  2. Det är i huvudsak de kvinnliga åklagarna i Sverige, Statliga ”batikhäxor” alltså, som vigt sina live åt de importerade ”busungarna” och deras väl och ve.
    Detta skriver de själva glatt i media, samtidigt som man erkänner att man aldrig begär att dessa missfoster skall utvisas, vilket är en förutsättning för att detta kan ske.
    Chefsåklagaren, som delar ut ”jobben”, är också medskyldig och går Regeringens ärende, som de flesta individer inom allmän förvaltning.

KommenteraAvbryt svar