Islamofobi på Aftonbladet

Aftonbladet meddelar att 17 personer mördats i en attack mot en by med kristna inevånare i Burkina Faso, men undviker att nämna att mördarna tillhör den ”fredliga och humana”, islamska religionen.

Aftonbladet meddelar att 25 soldater mördats av en ”grupp, Boko Haram” , som anföll en militärförläggning. Inte ett ord om att det är utövare av den ”fredliga och humana” så kallade religionen (mordlystna muslimer) som står för mördandet. I samma artikel så omnämns också 3 självmordsbombningar, som tog 30 liv, inte heller dör nämns att det var muslimska trosbekännare som per självmordsbombning, trodde att de tog snabbspåret till paradiset!

Varav detta döljande av sanningen i Aftonbladets kolumner?

Är Aftonbladet rädda för att några ”exitrimister” (omskrivning för mordlystna muslimer) skall utföra en attack mot Aftonbladet, om Islam nämns i mordiska sammanhang?

 

2 thoughts on “Islamofobi på Aftonbladet

  1. Det är samma sak när media skriver om Fulani Militias attacker i Nigeria & Elfenbenskusten. Då är det ”konflikter mellan herdar & bönder”. De kristna framstår som rika knösar som inte låter de stackars herdarnas djur beta.

  2. Varför skulle Aftonbladet i dagens Islamistiska satelitstat Sverige nämna ordet Islam i sammanhanget ?
    Det kan ju uppfattas som negativt och något negativt finns det ju inte med den s.k fredliga religionen Islam i dagens trygga och heligt mångkulturella Sverige.
    Tack 7 klövern och övriga månkulturälskande landsförrädare för utförsäljningen av äkta infödda svenskars fosterland Sverige !!!!!

KommenteraAvbryt svar