Stefan Löfven och ”Der Untergang”

 INSÄNDARE. Stefan Löfvens beteende sedan han 2014 tillträdde som statsminister för Sveriges socialistiska regim, har kantats av en rad ifrågasättanden. Inte minst gällande hans intellektuella tillkortakommanden, som på ett dramatiskt sätt präglat många av hans uppträdanden och uttalanden. Hemma i Sverige såväl som vid statsbesök. Inte sällan har det handlat om direkt genanta pinsamheter, vilka lett tankarna till tredje världen.

Steget efter

Sinnesrubbad

Löfvens offentligt deklarerade och ärekränkande slutledningar i riksdagens kammare, gällande andra partiledare, tillsammans med sina vulgära oförskämdheter med adress till över en miljon svenskar – är vid det här laget allmänt kända. Och anmärkningsvärda.

Inte nog med att människor i Löfvens eget land – som vägrat köpa socialdemokraternas patologiska lögner – förnedras genom socialismens tidlösa och snuskiga dynga som rinner ur munnen på honom. Även demokratier som Polen och Ungern, har fått sin beskärda del av förödmjukelser och förtal klätt i oanständiga lögner av den sinnesrubbade fackföreningspajasen Löfven.

Motbjudande uppträden

Om man önskar bli respekterad och betraktad som seriös politiker/statsminister, står man inte och vräker ur sig en massa låga kommentarer och smaklösa invektiv över sina landsmän i parlamentets talarstol. Inte heller smutskastar man seriösa politiska kollegor i EU:s demokratiskt valda regeringar.

Ett sådant uppträdande är ovärdigt en statsminister i ett land som utger sig vara en ”humanitär stormakt” och är definitivt inte statsmannamässigt. Det är bara ännu en indikation på att det inte står riktigt rätt till hos personen i fråga. Samtidigt som Sveriges internationella anseende sjunker ytterligare.

De som missat Löfvens motbjudande uppträden i riksdagens kammare, har kunnat se och höra repriserna på invektiven i SVT:s partiledardebatter. I övrigt fungerar – än så länge… YouTube som bra arkiv!

Ohyfsad och primitiv

På vilken annan arbetsplats som helst i landet, skulle en chef/arbetsledare med Stefan Löfvens ”kvalifikationer” blivit utfryst, förklarats icke önskvärd och blivit sparkad. På ren svenska skulle han betraktas som en riktig ”förbannad skitstövel” och anses vara fullständigt ”blåst i skallen”.

En sådan individ skulle ovillkorligen erhålla epitet som: ohyfsad, primitiv, respektlös, underutvecklad, mentalt efterbliven, okultiverad, vulgär, intolerant, obildad, omdömeslös… med omisskännelig dragning åt det psykopatiska och maktfullkomliga hållet.

SAP

Nu klarar sig Svenska Arbetar Partiets (SAP) ledare Stefan Löfven och hans korrupta anhang från granskning, och kan klamra sig fast vid maktens köttgrytor, tack vare den okritiska och skattefinansierade nationella propagandaapparaten. Talar förstås om 100 % vänstervridna SR & SVT, tillsammans med Utbildningsradion… som med pekpinnar ”utbildar” svenskarna i hur man skall tycka, tänka och förhålla sig politiskt. Och naturligtvis den till stor del skattesubventionerade och genomgående homogena och regimtrogna vänsterpressen. (Som i betydande omfattning erhåller prefabricerat, och för svenska förhållanden vänsterpolitiskt tillrättalagt, nyhetsmaterial från politiska propagandacentralen TT.)

Dessutom får Löfven & Co. hjälp med våld, hot, repressalier och att störa ut fredliga demonstrationer… samt angiveri, genom AFA, Expo, Reserchgruppen och Näthatsgranskaren. Medan man förmått påverka de stora sociala plattformarna att bedriva riktad censur av kritik mot regeringen och dess socialistiska vulgär- och utarmningspolitik. Inklusive kritik mot folkutbytet!

Allt medan regeringen kontrollerar polisen som är politiserad, centraliserad och förstatligad. (Underskatta inte den socialistiska regimen i detta hänseende…)

Samtidigt som det första Stefan Löfven gjorde, då han tillträdde posten som statsminister 2014, var att upphäva Säpo som egen myndighet. Istället lät han placera säkerhetspolisen direkt under regeringen, för att säkerställa dess administrativa och politiska funktion, som den socialdemokratiska regimens egen politiska skyddspolis.

NSDAP

Det var ungefär också så här det gick till under det socialistiska Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (NSDAP) kritiserade ledarskap i Tyskland från 1933 till början av maj 1945. Motsvarande folkfientliga, antidemkratiska organisationer samt poliskårer i Nazityskland uppbar bara andra namn. Parallellerna med de båda socialistiska arbetarpartierna är kusliga i många hänseenden, och där SAP tidigt rakt av kopierade mycket från systerpartiet NSDAP.

Stefan Löfvens desperata och ständigt hetsande människorna mot varandra i Sverige, i syfte att destabilisera, skapa motsättningar och splittra folket, går tvärs emot hans (falska) politiska budskap om ”enighet” och ”sammanhållning”. Precis som hans brunsmetning av alla som inte köper socialdemokraternas demagogiska lögner, förräderi och antidemokratiska politik – klingar oerhört falskt sett till vad SAP har i bagaget!

Decentraliserad polismakt

I dagens Tyskland bygger polisorganisationen på erfarenheter från Nazityskland, där Hitlers regim tog makten över hela polisväsendet, och använde det för egna syften. Polisen i dagens Tyskland är därför organiserad för att en totalitär regim inte skall kunna upprepa samma sak. Detta innebär en kraftigt decentraliserad poliskår med många och helt fristående myndigheter. Bland annat finns det 16 från varandra helt fristående polismyndigheter, med alldeles egna poliskårer.

”Der Untergang”

Stefan Löfven vet att hans dagar vid makten och köttgrytorna är räknade. Han vet att han tillsammans med den politiska trojkan, och politrukerna ute i landet i likhet med den beskyddade Dan Eliasson, vilka ligger bakom det monumentala socialistiska vanstyret av landet är på väg mot undergången. ”Der Untergang.”

När man i dag ser och hör Stefan Löfven intervjuas i media, eller deltar i en partiledardebatt, drar man direkt paralleller med den drogade Adolf Hitlers sista tid i Berlinbunkern i april 1945. Det enda Löfven förmår presentera i något som skall liknas vid ett svar eller ett argument, blir bara till banala och intetsägande och anklagande oförskämdheter och osammanhängande svammel… äää… eeehhh… öööö… deee… ähhhh… Kryddat med desperata påhitt och lögner, med invektiv riktade mot hans politiska motståndare. Politiska visioner saknas fullständigt!

Socialistisk självmordspolitik

Mycket tyder på att Löven stoppar i sig någon form av psykofarmaka, vilket leder till att han hallucinerar. Han tycks se nazister i varje buske och hela arméer av högerspöken som jagar honom, medan det likt myror kryllar av nationalister överallt och som tycks hota hela Europas existens för all framtid!

Socialdemokraternas suicidala politik börjar nu smitta av sig på hela landet, och ge sig tillkänna på allvar. Sverige är utsatt för ett groteskt, socialistiskt vänster-liberalt vanstyre, med globalistiska förtecken, som saknar motsvarighet i landets snart 1000-åriga historia.

Irreparabla skador på landet

Svenska kronan i fritt fall. Bränsle och energipriser som är helt absurda. Den ena kommunens larmrapport avlöser den andra och förvarnar om konkurs till följd av regimens sedan länge beviljade (och pågående…) invasion från tredje världen – utgifterna har ökat progressivt och är i dag helt utom kontroll. Medan islam kontinuerligt flyttar fram sina positioner, enligt socialdemokraternas skrivna kontrakt år 1999 med Muslimska Brödraskapet.

Polis- och rättsväsende som inte längre fungerar. Bostadsbrist. Svenska kvinnor som inte vågar gå ut ensamma – till följd av att Sverige ligger i världstoppen på våldtäktsligan. Extremt tung kriminalitet som man förlorat herraväldet över. Importerade maffiasyndikat styr över betydande delar av den ekonomiska infrastrukturen i snart varje svensk stad. Kriminella gäng som håller hela stadsdelar som gisslan. Dagliga skottlossningar på öppen gata. Bilbränder, skolbränder… anlagda husbränder, anlagda skogsbränder… Förfallet inom svenska skolan. Havererad sjukvård… Medicinbrist på apoteken. Undermålig åldringsvård. 330 000 svenska fattigpensionärer (varav många svälter…) lever under EU:s norm för existensminimum…

Bara för att nämna ett fåtal exempel. Detta är socialism i Stefan Löfvens Sverige, i likhet med socialism i Maduros Venezuela!

Två statskupper…

Utländska bedömare jämför svenska kronans kollaps, med effekterna från en statskupp. Men… det är ju precis vad Sverige upplevt. Två stycken! Om än i socialistiska ”light” versioner. Utan skottlossning. En i december 2014 i form av DÖ samt en annan i januari 2019 kallad JÖ.

Resumé: Det finns bevisligen ingen stolthet kvar hos svenska folket, när man låter sig nöjas med en sådan fjant och imbecill pajas som Stefan Löven som statsminister. Som de facto vanärar ett helt land och ett helt folk!

Johansson

18 thoughts on “Stefan Löfven och ”Der Untergang”

  1. Sverige kommer snart att vara med om att skicka upp en satelit Kunde man inte göra den bemannad så att man kunde föra upp jämlikhet tolerans och mångkultur mm mm upp i rymdrn som världens första land Stefan Löfven skulle vara som klippt och skuren för uppdraget Sateliten kunde döpas till Göken

  2. Det räcker med att snegla på ”statsministern” lite så inser man hur det står till med de mentala förmågorna. En mer passande roll skulle kunna vara i en skräckfilm där inavel har en avgörande roll.
    Hans huvud är mer fasansfullt än någon av de klassiska Hollywoodklassikerna någonsin kan bli.
    Frankensteins monster står sig slät och skulle förmodligen springa iväg och yla som en liten hund om han såg hans huvud.

  3. NALLEN – Sverige – Hej jag är en kille i övre medelåldern och som igentligentligen alltid haft ett intresse av vad som händer i mitt land och även politiken. Men har haft fullt upp med annat. Men först nu har jag tid att följa med i dom beslut som tas.
    NALLEN skriver:

    Jag tror att mycket beror på att riksdagen införde åtals imunitimmunitet för alla politiker och på grund utav detta så tänker dom inte igenom sina beslut särskilt mycket utan tänker att det låter bra så genomförs det och efter ett tag visar det sig att beslutet ISTÄLLET hade motsatsen till vad man RÄKNAT med om det sen lett till mycket allvarliga konsekvenser för svenska folket det bryr dom sig inte om. Och detta på grund utav att dom själva inte drabbas av det.
    Just därför måste man återställa tjänstemanna ansvaret vilket skulle LEDA till att innan man genomför några beslut i riksdagen så tänker man nog både en och två gånger innan man genomför några beslut. För skulle det sig visa att beslutet fått motsatta konsekvenser för svenska folket så kan detta mycket väl straffa sig senare.

  4. Detta inlägg borde finnas med i all alterntiv media av vikt för att få största möjliga spridning. Ruskig läsning, och då var ändå inte katastrofen Margot Wallström & Co med.

  5. Bra genomgång av denne fjants eskapader. Tycker att
    Björn Söder beskrev hans mentala status bra, så tror
    jag också att det är..

  6. Till Venezuelas försvar kan väl tilläggas att de är utsatta för ekonomiska sanktioner vilket ju Sverige inte är! Ändå håller Sveriges ekonomi att gå åt skogen…Helt otroligt, men så blir det när idioter styr!

  7. Ur flödet:
    ”Aldrig har så få förstört så mycket för så många på så kort tid.”
    Textat tillsammans med ett foto av den Löfvenska regeringen.
    Spot-on !

  8. Demokrati, finns det egentligen? Det finns väl ett land som är nära demokrati och det är Schweiz. USA med sin skitmedia och sina köpta politiker är så långt ifrån demokrati man kan komma. Sverige likaså. Sällan gör politiker som folket vill och politikerna verkar infösta efter en och samma mall. Det värsta är att de som egentligen styr väst inte vill oss väl, man vill aktivt underminera väst och på så sätt lättare styra över befolkningen som inte längre känner en ”vi” känsla. Man tar därför in olika raser och olika religioner så kaos är nära förestående. Media spelar med. Politiker spelar med. Även SD spelar med.

    • Hårdast är de för alla som lever under denna diktator, som gör allt för att svenskarna ska lida och betala med blod och pengar, till denna islamering av Sverige.

      EN VINST FÖR SAMHÄLLET .

      Sverige behöver akut vård !

    • Instämmer. Det var hårda ord.

      Dessvärre är VERKLIGHETEN ännu hårdare! Och den är till stora delar designad av mannens miserabla beteende. Därför är de långt ifrån alltför hårda!

KommenteraAvbryt svar