Stäng

Floder av skräp

KLIMAT OCH MILJÖ. När Pettersson var grabb fick vi då och då en friluftsdag i skolan som ägnades åt att vara ute i skärgården och plocka skräp. Två saker uppnåddes, naturen blev renare och vi lärde oss att inte slänga skräp omkring oss.

Idag strejkar ungarna från skolan, vad dom lär sig på det vet jag inte, men de slipper plocka skräp och Miljöpartiet vill höja flygskatten och straffbeskatta svenska glesbygdsbor för att rädda klimat och miljö.

Film från Politikfakta ovan, från Indien den under.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

4 reaktioner på “Floder av skräp

  1. Skicka ut alla arbetslösa muslimer för att plocka skräp på dagen för att få sitt socialbidrag, så kanske dom inte orkar med att ”jobba på natten”.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: