Serverades fläsk i häktet, känner sig smutsiga, kränkta och äckliga


ISLAM. Tre intagna på häktet Bomhus i Gävle har anmält till Justitieombudsmannen (JO) att de serverats fläsk trots att personalen ska ha känt till att de inte äter den maten. ”Nu känner jag mig smutsig, kränkt och äcklig”, skriver en av de intagna i anmälan till JO. De menar att personalen mycket väl känner till att de inte äter fläsk och att det ska ha hänt tidigare, rapporterar SVT. 

-Pettersson känner sig kränkt av att muslimer inte äter samma mat som värdarna, trots att det står i koranen att kommer man till ett land där sharia-lagarna inte råder så ska man anpassa sig till det landets lagar och seder. Det kallas Darura.

Jag har inget emot muslimer, så länge de håller sin tro privat eller bosätter sig i ett muslimskt land. När de börjar använda sin tro som ideologi och kommer med krav på oss och vårt land blir jag dock grinig.

När kraven kommer på heltäckande kläder, täckta armar, särskild mat utan medicinska krav, särbehandling i skolan, bönetider på jobbet, minareter med böneutrop blir jag ännu grinigare.

Då får vi vänligt men bestämt, be dem flytta, med hänvisning till koranen och islam där det finns regler som säger att muslimerna ska anpassa sig när de är i främmande länder, det ingår i den muslimska lögnen Taqiyyah att de låtsas att inte känna till dessa regler…

Darura ger muslimer möjligheter att äta griskött grillat på glöden från några koraner.

Darura är ett muslimskt begrepp som närmast går att jämföra med det gamla svenska ordspråket ”nöden har ingen lag”

Darura innebär helt enkelt att om det är nödvändigt får man göra det som är förbjudet ”haram” enligt islam och detta utan att Allah och Muhammed blir griniga.

Alltså finns det inget halalslaktat kött i Sverige eftersom det är olagligt att slakta utan bedövning här då äter man icke halalslaktat eller inte alls…

Finns det bara fläskkött på menyn går det bra att äta detta eller gå omkring hungrig…

Tillåter inte arbetet att man vänder arslet i vädret fem gånger om dagen så går det bra att be vid annat tillfälle…

Bor man i ett land utan sharialagar så får man acceptera det landets lagar…

Får man inget arbete för att man går klädd i tält går det bra att ta av sig tältet…

− Pettersson inser att Darura ger muslimerna möjlig att ta seden dit de kommer om de vill. Tyvärr vill många av dem inte och eftersom Darura verkar vara ett begrepp som de inte känner till så får vi påminna dem och våra politiker att vi behöver inte anpassa oss efter dem.

Islamiska krav är ”önskemål” och inte nödvändigheter. Om deras krav inte uppfylls, innebär det ingen skada på deras religion. Läs HÄR och HÄR.

Allah har godkänt att de anpassar sig efter oss – Darura på er!

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


20 responses to “Serverades fläsk i häktet, känner sig smutsiga, kränkta och äckliga

 • lisa.

  Visst kan man hålla med, dom är äckliga.

  Gilla

 • Dalmasen

  Man får ta seden dit man kommer !!

  Gilla

 • lisa.

  Av vilken anledning skall muslimer importeras för att sitta i våra fängelser?

  Gilla

 • lisa.

  Så länge vi betalar maten, bestämmer också vi vad vi bjuder på.
  Finns det skrivet i vår lag, att muslimer skall ha gratis mat?

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Stackars dem !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Krigsrubriker Sverige stannar upp och håller andan och JO lägger naturligtvis undan all annan sysselsättning och bara fokuserar på dessa 3 kränkta kriminella parasiter !
  Nu väntar garanterat löneavdrag varningar eller i värsta fall avsked för de vakter som serverat denna för dessa parasiter fel mat.

  Gilla

 • Johan

  ”Nu känner jag mig smutsig, kränkt och äcklig” – Ja?

  Gillad av 1 person

 • AntiSaladin

  Härligt! Ett riktigt straff som aporna begriper.

  Gillad av 1 person

 • Kungen

  De var smutsiga och äckliga redan innan de kom hit. Passar det inte med fläsk så försvinn härifrån. Vi vill inte ha dom här. Sådana människor ska inte fängslas – de ska UTVISAS

  Gillad av 1 person

 • Peter Sjöström

  Darura , ett ord som friar alla islams anhängare från koranens föreskrifter . Detta ord kan med framgång tryckas på insidan av varje celldörr i våra fängelser . Slut på problemet . Ordet betyder ungefär : ta seden dit ni kommer . Halalslakta islam . Mvh Sjöström

  Gillad av 1 person

  • Ruth Magnusson

   Och som en muslims kvinna sa till mig en gång i tiden ”Det handlar om intelligens” när vi diskuterade frågan.

   Gilla

 • Tore

  Inte en tanke till brottsoffret dessa svin lämnar efter sig, du känner dig äcklig det är för att du är en äcklig smutsig menaskit.

  Gillad av 1 person

 • Olof.p

  Mitt förslag är att de kränkta söker sig till ett fläskritt land. Jag föreslår också att de får flygbiljetten härifrån gratis, på villkor att de aldrig kommer tillbaka.

  Gillad av 1 person

 • Cinna

  Den svenska kulturen förändras, när fler människor uttrycker exempelvis värderingar att våldtäkt är offrets fel, för att hon arbetade natt, hade fel kläder och gick hem ensam, så kommer det påverka alla kvinnors möjlighet att röra sig fritt och arbeta natt i det svenska samhället.
  Ändrad demografi påverkar kulturen och allt pekar på att med tiden kommer gruppen med sådana värderingar större bli större och större i Sverige och erfarenhet från andra länder visar att den kulturen inte tar lika stort intryck av mindre dominanta kulturer, som exempelvis den svenska, som blivit löjeväckande undfallande i sin ”tolerans”.

  Alltför många svenskar tycks tro att ”allt löser sig av sig självt”, de VILL inte inse att den förändrade demografin med tiden kommer att påverka vilka värderingar vi alla kommer bli tvungna att anpassa oss till. Våra barn och barnbarn kommer inte att åtnjuta samma frihet som vi haft.

  Gilla

  • Cinna

   Nu var mitt ovanstående inlägg lite OT och handlade om kultur och värderingar i allmänhet, inte om specifikt mat, men det belyser ett problem som växer: krav på anpassning och den undfallande, alltför tillmötesgående svenska kulturen.
   Vi har sett fler och fler krav på att svensk kultur ska anpassas, senaste åren.
   Vad blir nästa krav?

   Gilla

 • ossie

  Att dom känner sig smutsiga och äckliga kanske beror på att dom är smutsiga och äckliga-

  Gillad av 1 person

 • Fjodor

  Muslimer kommer från länder där muslimer styr. Därför förväntar de sig att de kan fortsätta på samma sätt. Varför de flyr från sina muslimska paradis för att bo hos otrogna talas det tyst om. Varför de vill fortsätta på samma sätt som i det land de flytt från kan de heller inte förklara. Allt är väl någon annans fel eller guds vilja.

  Gillad av 1 person

 • SVENSK

  Som sagt, varför inte flytta hem? istället för att vara oartig och otrevlig när man får gratis mat!?

  Gilla

 • Mm

  För min del behöver de inte ha någon mat alls, vill de äta, åk hem och lev på din klan, var du nu hör hemma.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: