Oerhört viktigt med lägre invandring till Sverige

EU-valet 2019. Det är ”oerhört viktigt” att få på plats en invandringspolitik som innebär lägre invandring till Sverige, säger Moderaternas toppnamn Tomas Tobé till Aftonbladet.

Han säger att Sverige fortfarande är unionens sjätte största mottagarland och M vill nu se ett nytt system där asyl söks vid EU:s yttre gräns. Tobé tycker också att länder ska kunna vara med i EU utan att ta emot asylsökande.

– Ja, det tycker jag i grunden. Men jag tycker att det är orimligt att de länderna i så fall är stora mottagare av bidrag, säger Tobé.

-Pettersson menar att vi ska inte ha lägre invandring, vi borde ha noll invandring och en aktiv återvandringspolitik. Dessutom ska vi sluta tjata på de länder som vägrar ta emot asylinvandrare att de ska göra det. Vi borde följa FN:s flyktingkonvention, tillfälliga uppehållstillstånd och återvandring när det lugnat ned sig hemma.

För att få rätt till ersättning från Arbetslöshetskassan måste du har arbetat en viss tid. Det borde även gälla asylinvandrares rätt till bidrag, en viss tids karens innan alla bidrag ramlar över de nyanlända. Dessutom ska arbetsplikt gälla för friska människor.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

13 thoughts on “Oerhört viktigt med lägre invandring till Sverige

  1. Det finns en bra lösning på problemet. Övergå från bidrag till skatteavdrag. T.ex. Om vi i år delar ut 100% barnbidrag, så delar vi bara ut 80% 2020. Resten 20% delas ut som skatteavdrag. 2021 delar vi ut 60% osv. Om vi gör på detta sätt kommer de som vill jobba att stanna kvar men de som enbart är här för bidragen kommer lämna Sverige för att få bidrag någon annanstans.

  2. Roland Salomonsson – Pensionär F d officer (Marinen), Landstings-sekreterare, Säkerhetschef, IT-tekniker Intressen: Klimatrbedrägeriet, De Globala bedrägerierna, Historia, Teknikutveckling, De svenska samhällsbedrägerierna resp diktaturen (politik), Längdskidor och utövande orienterare.
    Roland Salomonsson skriver:

    RÖSTFISKE bland okunniga svenska EU-väljkare. Vad säger t ex den EU-GRUPP M avser ansluta till inom EU-parlamentet?

    Kan gruppen tänkas säga ÖKAD/OFÖRÄNDRAD massinvandring? M a o lyssna inte till svenska politiker utan kolla EU-gruppernas AGENDA och rösta därefter i Svenska EU-valet!

    M tillhör således EPP och denna avser införa en EU-armé, mer federalism. Men inte ett tydligt ord om islamiseringen, Global Compacts konsekvenser eller massinvandringen – vilket enligt min tolkning innebär att DE AVSER ”UTVECKLA” NÄMNDA – men VET att väljarna kommer att rösta ”fel” om de är ärliga!

  3. Röstfiske måste få mer folk till Bryssel 3 a på bollen lita aldrig på M mer skit parti vet att det inte går Stoppa med internationell rätt om man har kärringar i partiet som vill ha mer karlar som loverboys.

  4. Det behövs totalstopp för utomeuropeisk invandring och dessutom omfattande återvandring, det är vår enda chans i detta ytterst prekära läge.
    AfS har den politiken.

  5. Åt rätt håll, men han borde ha sagt: ’det är oerhört viktigt att befria Sverige från EU, stänga gränserna, stoppa asylinvandringen helt och börja massrepatriera’!

KommenteraAvbryt svar