Svenska Spel stoppar spel på Syrianskas matcher: ”En säkerhetsåtgärd”

BROTTSLIGHET. Svenska Spel stoppar tills vidare spel på Syrianskas matcher. Detta efter ”kraftiga oddsförflyttningar” vid Syrianskas möte med Varberg. – Det är en säkerhetsåtgärd för att skydda våra kunder, säger Janne Svensson, som arbetar med integritetsfrågor på Svenska Spel, till Fotbollskanalen.

Tre klubbar som var misstänkta 2016.  Ett övervägande antal av de 43 misstänkta fotbollsspelarna kommer från tre klubbar, Landskrona Bois, Syrianska från Södertälje, AFC United från Eskilstuna som nyligen flyttade från Solna.

Halmstads BK tog i eftermiddag emot Syrianska hemma på Örjans vall i superettan. Då erbjöd inte Svenska Spel spel på matchen. Svenska Spel, som är huvudsponsor till superettan, valde tidigare i veckan att stoppa spel på matchen med anledning av ”kraftiga oddsförflyttningar” i Syrianskas föregående seriematch mot Varbergs Bois som slutade med 5-1-seger för Hallandslaget.

Janne Svensson, som arbetar med integritetsfrågor på Svenska Spel, berättar att Svenska Spel, med anledning av det, inte kommer att erbjuda spel på Syrianskas matcher tills vidare.

Läs vidare på fotbollskanalen…

-Pettersson säger inte att det inte fanns men jag hörde aldrig talas om matchfixning på den tiden vi inte hade invandrarföreningar i landet…påfallande ofta har syrianska varit misstänkta.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 thoughts on “Svenska Spel stoppar spel på Syrianskas matcher: ”En säkerhetsåtgärd”

  1. Jasså svenska spel är rasister och fascister.
    Det luktar hets mot folkgrupp.

  2. Pizza kebab och jalla jalla,
    men tyvärr också bilbränder, barnrånare och matchfixningar i Det Nya Spännande Sverige!

Kommentera