Två U19-spelare i Syrianska döms för försök till matchfixning


BROTTSLIGHET. Två spelare från Syrianskas U19-lag har funnits skyldiga till försök till matchfixning. De båda fälldes för givande om muta den 6 september. 

Under 2017 inleddes misstankarna om försök till matchfixning mot två spelare från Syrianskas U19-lag. Det var i samband med en U19-match, som två spelare i Syrianska, varav en har lämnat föreningen, erbjöd en lagkamrat pengar för att påverka utgången i matchen.

På torsdagen kom så domen – båda döms för givande om muta.

Vid rättegången dök varken spelarna, anhöriga eller någon från Syrianska upp. Anmärkningsvärt, menar polisen Fredrik Gårdare.

Läs mer på Fotbollskanalen…

– Pettersson säger att mutor i fotboll hörde man aldrig talas om tidigare, det verkar vara en av vinsterna med mångkulturen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 


2 responses to “Två U19-spelare i Syrianska döms för försök till matchfixning

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: