Invandrarlag anklagar ett annat invandrarlag för matchfixning


BROTTSLIGHET. Dalkurds tränare Andreas Brännström anklagar superettan-klubben Syrianska för matchfixning. Brännström skrev först på Twitter att Syrianska är ”matchfixningens högborg” och att klubben ”använder det som ekonomisk modell”.

– Det är bara att ta fram ett par matcher och titta noga. Har man det minsta fotbollskunskap så ser man att det inte ens är nära att vara okej, säger Brännström till Fotbollskanalen.

Syrianskas sportchef Can Melkemichel säger till sajten att man överväger att anmäla Brännström för förtal.

-Pettersson hörde aldrig talas om matchfixning innan vi hade invandrarlag i Sverige men det är säkert bara anmälningsbenägenheten som ökat…

De hånskrattar åt oss

Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.


2 responses to “Invandrarlag anklagar ett annat invandrarlag för matchfixning

  • Adolf Nilsson

    Det våld,mygel överallt.Hämtar man mellanöster så blir det Mellanöstern .VAKNA svenskar. MVH ADOLF

    Gilla

  • Mm

    Lägg ner det åxå, invällarna klarar inte ens att spela fotboll utan det skall myglas och djävlas med det mesta. Vad i allsin dar skall vi med detta folk till. PK folket kommer att få betala dyrt för sin fjolliga tilltro till detta myglarfolk i allt de tar sig för.

    Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: