Saudiarabien avrättade 37 personer – en korsfästes


UTRIKES. Saudiarabien har avrättat 37 personer som dömts för terrorrelaterade brott, uppger landets inrikesdepartement. Samtliga avrättade var män och saudiska medborgare, och hade dömt för att bland annat ha ”bildat terroristceller”. En av dem korsfästes efter sin död, vilket görs efter särskilt allvarlig brottslighet, skriver CNN.

I år har minst 100 personer avrättats i landet.

Det finns ingen gud utom Allah, och Muhammed är hans profet är texten på flaggan, den första delen står även på islamska statens flagga. 

I Saudiarabien syns vad muslimerna menar med mångkultur. I Sverige får muslimska organisationer statsbidrag och Saudiarabien med flera länder tillåts finansiera moskéer och friskolor…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


5 responses to “Saudiarabien avrättade 37 personer – en korsfästes

 • Tony

  Men enligt Stefan Löfven har Sverige aldrig kritiserat Islam, och kommer aldrig att göra det heller?

  Gilla

 • Greta.

  Så skall terrorister behandlas.

  Gilla

 • Grune

  Jag trodde att den som blev korsfäst var Jesus Greta Thunberg. men sedan blev jag besviken när jag såg att alla var män och sådan är det svårt att hitta, åtminstånde i Sverige.

  Gilla

 • centurion

  Puckot Stefan ; han som anförde den patetiska påskkärring-paraden vid underdånighets-besöket i Saudi, har nu lyckats med konststycket att krypa så pass i sin undfallenhet att han slickar skosulorna på all världens mussar. Han gav nyligen prov på både rädsla, vördnad och ångest inför sin islamistiska herre när bekännelsen slank ur honom : ”Vi har aldrig kritiserat islam och KOMMER HELLER ALDRIG ATT GÖRA DET”. Hur kan han vara så säker på det ? Men om Greta är den nye Jesus, så kanske Stefan är den nye muhammed.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: