Wallströms värderingar


POLITIK. Vår utrikesminister Margot Wallström (S) twittrar om kristdemokraten Lars Adaktussons värderingar. Det är modigt gjort som gammal socialdemokrat, eller kanske dumdristigt…

Jag tror jag stoppar där fast det finns mycket mer Margot, men hur känns det att få medalj av än ultrakonservativ, odemokratisk, abortmotståndare, homofob och terrorist?

Med reservation för att veckan inte är slut och jag inte läst Anders Lindberg på ett tag så måste detta vara veckans dummaste tweet…

En stolt utrikesminister tar emot Palestinas soldatorder som heter ”The Grand Star of the Order of Jerusalem” av Palestinas president Mahoud Abbas.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


20 responses to “Wallströms värderingar

 • Ali

  Maggot wallström en oduglig inkvoterad skräppolitiker.

  Gilla

 • Olof.p

  Hellre abortmorståndare och för födsel av friska foster, än massimport av inavlade muslimer.

  Gilla

 • Sea Gull

  Don’t blame me, I didn’t vote for here!

  Gilla

 • Eddy S Karlsson

  Margot W. är en outbildad och obildad person, Inte desto mindre är hon utrikesminister. Det i sig, känns lite absurt. I alla uttalanden hon gör så skiner det igenom hur står på tå för att kunna uttrycka sig. Hon själv saknar värderingar eller begrepp om vad etik och moral är. Fast det är ingenting hon förstår, inte nu, och hon kommer inte att det göra i framtiden heller. Hon, eller ska vi säga hen, är bara ett av många exempel på hur en person med psykopatiska drag hittat en födkrok som slagit väl ut. Fredrik Reinfeldt är ett annat. Det finns fler. Det här kommer att sluta illa för Sverige.

  Gilla

 • Tore

  Kan inte den där Svenskofoben bara hålla käften någon gång.

  Gilla

 • Billy Boy

  Nedan ett foto när feministen och Sveriges utrikesminister Margot Wallström (S) ödmjukt och allra underdånigast låter den iranske utrikesministern Javad Zarifs krav infrias genom att vid hälsning slippa ta kvinnan Wallström i hand vid ett möte i Maj 2016 i London där varken svensk eller iransk lag gäller.

  Gilla

 • carl ekström

  Kan inte med den falskhet individen framför stänigt.

  Gilla

 • ossie

  Sina egna antidemokratiska sunkiga värderingar talar för sig själv.

  Gilla

 • Tanten

  Hjälp vad hon flörtar för Abbas!

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad kan man kräva av f.d snabbköpskassörskan Margot ?

  Gilla

 • Gringo

  Ganska skrämmande hur lite förstånd, vett och kunskap man behöver för att kunna bli Sveriges utrikesminister. Men är man fostrat genom socialdemokraterna så blir de fel, väldigt fel.

  Gilla

 • Kattsand

  Man får en känsla av att hon har svårt att förstå hur andra tänker och svårt att föreställa sig att andra kan se saker ur en annan synvinkel än vad hon gör. Kanske ingen bra egenskap för en utrikesminister, som snarare borde vara lite mer diplomatisk. Om det nu är så.

  Gilla

 • Leif

  Hon pratar mycket men säger inget

  Gilla

 • Tanten

  Otroligt Pettersson!
  ,
  Finns det någon värre människa än denna Wallström??

  Gilla

 • Kent

  Pettersson har sagt det som behöver sägas förutom att Margot Wallström saknar skruppler alternativt saknar förstånd för att skämmas.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggare gillar detta: