Wallströms värderingar

POLITIK. Vår utrikesminister Margot Wallström (S) twittrar om kristdemokraten Lars Adaktussons värderingar. Det är modigt gjort som gammal socialdemokrat, eller kanske dumdristigt…

Jag tror jag stoppar där fast det finns mycket mer Margot, men hur känns det att få medalj av än ultrakonservativ, odemokratisk, abortmotståndare, homofob och terrorist?

Med reservation för att veckan inte är slut och jag inte läst Anders Lindberg på ett tag så måste detta vara veckans dummaste tweet…

En stolt utrikesminister tar emot Palestinas soldatorder som heter “The Grand Star of the Order of Jerusalem” av Palestinas president Mahoud Abbas.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Wallströms värderingar

  1. Hellre abortmorståndare och för födsel av friska foster, än massimport av inavlade muslimer.

  2. Margot W. är en outbildad och obildad person, Inte desto mindre är hon utrikesminister. Det i sig, känns lite absurt. I alla uttalanden hon gör så skiner det igenom hur står på tå för att kunna uttrycka sig. Hon själv saknar värderingar eller begrepp om vad etik och moral är. Fast det är ingenting hon förstår, inte nu, och hon kommer inte att det göra i framtiden heller. Hon, eller ska vi säga hen, är bara ett av många exempel på hur en person med psykopatiska drag hittat en födkrok som slagit väl ut. Fredrik Reinfeldt är ett annat. Det finns fler. Det här kommer att sluta illa för Sverige.

  3. Ganska skrämmande hur lite förstånd, vett och kunskap man behöver för att kunna bli Sveriges utrikesminister. Men är man fostrat genom socialdemokraterna så blir de fel, väldigt fel.

  4. Man får en känsla av att hon har svårt att förstå hur andra tänker och svårt att föreställa sig att andra kan se saker ur en annan synvinkel än vad hon gör. Kanske ingen bra egenskap för en utrikesminister, som snarare borde vara lite mer diplomatisk. Om det nu är så.

  5. Pettersson har sagt det som behöver sägas förutom att Margot Wallström saknar skruppler alternativt saknar förstånd för att skämmas.

Kommentera