Sverige islamiseras med matjihad – Halal ger miljoner till islamister


ISLAM. Så islamiseras Sverige genom “matjihad” – halalmärkt mat smygs in till konsumenterna. Halalmaten har kommit in i svenska matbutiker utan att konsumenterna har uppmärksammat detta. Halalmärkningen är gjord med mycket små symboler på arabiska som inte kan läsas av svenskar. Frågan är: Var finns möjligheten att välja eller välja bort produkter när de smygs in på detta sätt? Det kan finnas både ideologiska och religiösa skäl till att inte vilja köpa halal då islam är en religion som innefattar ett system med politik, lagar (sharia) och tro på Allah som gud. Matjihad, som betyder islamisering genom mat, är en strategi som används och går ut på att ta över maten så den blir islamsk för alla invånare i landet. Målet är att införa sharialagar, och halal är en del av de islamska sharialagarna.

Katerina Magasin publicerar än utmärkt artikel, läs HÄR. -Pettersson har tagit upp problemet flera gånger sedan 2010. Läs nedan.

ISLAM kan liknas vid droppen som urholkade stenen. Varje liten droppe betyder inte så mycket men tiden har sin gång. I Sverige liksom i övriga västvärlden flyttar muslimerna fram sina positioner, droppe för droppe, steg för steg, men aldrig några steg tillbaka om de inte blir tvingade. Ni vet väl att muslimerna säger att väst har klockorna men vi har tiden. 

halalcertifiering

En sådan droppe är Halalcertifiering AB. Det finns sedan många år ett officiellt Shariaråd i Sverige som avgör vad som är halal (tillåtet) och haram (förbjudet) för muslimer. Många blir upprörda när man talar om halalslakt, men den är tillåten i Sverige om djuret först bedövas. Värre är att det finns mängder med produkter som säljs och köps i Sverige i butiker, serveras på sjukhus, skolor, ålderdomshem av okunnighet. Denna okunnighet kostar liv, den som köper halal är med och finansierar islamism och därmed terrorism.

Halal – en smak av terror

”Akta dig! Halalmat finansierar terrorister.” Klistermärken med denna slogan såldes i juli 2013 av en kandidat från ett politiskt parti i Australien. Det fördömdes givetvis av landets mångkulturella elit som ett groteskt sätt som syftar till att sprida hat.

Vad etiketten säger är att företag som betalar för halal-certifiering betalar halal-skatt och de organisationer som genomför halal-certifiering kontrolleras av islamister.

Rituell slakt är slakt av djur för livsmedel efter religiösa föreskrifter. Den muslimska metoden att 2015-01-23_1043producera halal (”lagligt” eller ”tillåtet”) kött består av skära av halsen på fullt medvetna djur medan namnet på Allah yttras och sedan låta djuren förblöda till döds.

Lagar i västliga länder kräver i allmänhet att djur bedövas innan halalslakt. Så den halalslakt som sker officiellt i Sverige är laglig. 

I Storbritannien serveras och säljs halalkött rutinmässigt till icke-muslimer som inte ens vet att de äter det. Skolor, sjukhus, hundratals restauranger och pubar, idrottsarenor som Wembley stadion och kapplöpningsbanan Ascot, alla de stora livsmedelskedjorna – ingen utesluten – snabbmat och pizzakedjor har dragits in i vad som kommersiellt måste se ut som en win-win situation för dem: muslimer klagar och kräver halal, icke-muslimer klagar inte, de anpassar sig och tolererar. Särskilt om de inte är informerade och maten inte är ordentligt märkt.

När fläsk eller annan icke-halal mat upptäckts i skolans menyer, som regelbundet händer, orsakar det stora protester och rubriker. Maten tas omedelbart bort och de ansvariga straffas men det är nästan omöjligt att få bort halal kött-som icke-muslimer inte vill äta från skolor. I ett växande antal skolor är halalmat det enda som serveras.

Vad som händer är att vi i väst upplever islamisering i stor skala fast vi är knappt medvetna om det. Ett stort antal människor tvingas leva efter sharialagar vare sig de vill det eller inte.

Det pågår en öppen kampanj av de islamiska matorganen att integrera halal i mainstream marknaden och att utvidga det till icke-muslimer. World Halal Forum håller årliga konferenser arbetar för att integrera halal i Europa…

Spridningen av halal är en del av det islamiska uppdraget att islamisera icke-muslimska samhällen. Införandet av sharia praxis på icke-muslimer kan tolkas som en handling av islamisk överhöghet.

Att det är en fråga om överlägsenhet och ekonomisk vinst och inte en religiös övertygelse visas av det faktum att Islam uttryckligen undantar troende från skyldigheten att äta halal-mat om ingen annan mat är tillgängliga: Allah har bara förbjudit icke halal när det finns halal alltså nöden har ingen lag. Om man är tvingad av nödvändighet, utan avsiktlig olydnad, eller gränsöverskridande grund begränsar,-då är han utan skuld. För Allah är ofta förlåtande Barmhärtigast. Koranen (002:173). Det kallas Darura och ger oss otrogna möjlighet att neka muslimerna halal utan att de behöver bli kränkta.

Om kvinnor i hijab och burka är den synliga representationen av den muslimska närvaron i väst, är halal en osynlig symbol för muslimsk överhöghet.

Vi bevittnar ett muslimskt övertagande av en ökande andel av livsmedelsindustrin och andra branscher, med konsekvenser på arbetsmarknaden i Storbritannien, en nation med en hög nivå av arbetslöshet, särskilt bland unga. Halalprodukter inkluderar inte bara kött, utan också en lång lista med varor – från påskägg till kattmat – kosmetika, toalettartiklar, läkemedel och andra produkter.

Det är en mångmiljarders industri och den växer.

Principen om ”zakat” i islamisk lag gör det obligatoriskt för alla muslimer att ge 2,5 % av sin inkomst till välgörenhet – naturligtvis bara till religionsfränder. Zakat måste fördelas mellan 8 kategorier av mottagare, varav en är jihadister som strider för Allah.

Enligt islamisk lag är det inte tillåtet för islamiska organisationer som tillhandahåller halal-certifiering att inte betala zakat, vilka enligt islamisk lag är obligatorisk för alla muslimer.

När du köper en av de många halal-certifierade produkterna som finns i våra västerländska länder, bidrar du mot din vetskap och troligen mot din vilja, indirekt till islamiska terrorister, mördare av kristna i Mellanöstern, al-Qaida-länkade grupper och så vidare. Köp halal och du är med och finansierar jihad mot väst.

Många islamiska ”välgörenhetsorganisationer” har kända kopplingar till terrorism och islamisk extremism. Islamic Relief Worldwide, IRW, består av femton biståndsorgan som officiellt syftar till att lindra lidandet för världens fattigaste människor men välgörenhet är en extremistisk organisation som arbetar med ett stort antal organisationer kopplade till terrorismen.

Dessa organisationer och grupper, har genom åren inkluderat Hamas och organ med anknytning till Hamas som Al Wafa och Al Tzalah, terrorister i Tjetjenien. Al-Qaida, den jemenitiska Al-Eslah organisationen, Muslimska brödraskapet grupper verksamma i olika europeiska länder och många fler.

Det gör IRW, som är en av världens största och mest inflytelserika muslimska välgörenhetsorganisationer, än farligare är att man har förvärvat legitimitet bland västerländska politiker och offentliga personer. Även arvtagare till den brittiska tronen Prince Charles har uttryckt stöd och uppträtt på IRW händelser. Men har man mycket lite granskning av IRW och dess grenar.

Sammanfattningsvis är halal på ytan en form av djurplågeri, men halal är också ett avgörande område i konflikten mellan västvärlden och de som vill tvinga islam på oss. Det ger också muslimer kulturellt, ideologiskt, politiskt och sist men inte minst ekonomisk fördel på ett skrämmande sätt.

Alla halalprodukter kräver certifiering av en Muslimsk organisation och de ska ha betalt. Därför köp aldrig, aldrig något som är halalcertifierat…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Sverige islamiseras med matjihad – Halal ger miljoner till islamister

 • ana-maria r

  Även (vissa?) näringsdrycker, som ges till personer som på grund av sjukdom inte får i sig tillräckligt med näring genom vanlig mat, är halalcertifierade!

  Se https://www.google.se/search?q=halalcertifierade+n%C3%A4ringsdrycker&oq=halalcertifierade+n%C3%A4ringsdrycker&aqs=chrome..69i57.21260j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8

  Du kanske måste gå in på respektive dyck/eller tillverkares infoblad för att se exakt vilka näringsdrycker det gäller. (Det var länge sedan jag upptäckte detta ock blev lite chockerad).

  Gilla

 • Kent

  Bara fläsk att äta tydligen.
  En korvförsäljare i Tyskland hade satt upp en skylt där det garanterades att korven innehöll 100% griskött.

  Gilla

 • Peter Kostin

  Läser man Katerina Magasin så inser man att halal inte bara gäller kött, utan också vanliga livsmedel som frukost flingor, så man måste undersöka allt man tar i butiken numera, utom fläskprodukter

  Gilla

 • Bosse S

  Findus är tyskt numer. Man lade ner ett stort företag som gick med strålande vinst i skånska Bjuv och flyttade det till Tyskland.
  Det var inte bara alla arbetstillfällen i fabriken som försvann och orsakade ekonomisk katastrof för innevånarna i trakten, utan massor av bönder i närområdet drabbades också.
  I alla andra länder i EU finns det spärrar mot dylik rovdrift, typ full lön med alla sociala avgifter inbetalade i tre år till alla anställda. Exempelvis i Tyskland har man lagstiftat att utlänningar inte får äga aktiemajoriteten av tyska företag., i vårt land har våra förrädiska politiker bestämt att det ska vara huggsexa på i stort sett allt ifrån naturtillgångar till försvarsviktiga företag.

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  Alltså inget mer från Findus i mitt kök!

  Gilla

  • Macke

   Inte heller av märket Kellogg´ som bl.a. har Corn Flakes. paketet.

   ”I många svenska butiker säljs halalmat helt utan att kunderna är medvetna om att de köper dessa produkter med islamsk märkning. Jag bestämmer mig för att göra besök på några av våra vanligaste livsmedelsaffärer ICA, COOP och Hemköp. Halalmärkning hittar jag på populära Kellogg’s Corn Flakes, Frosties, K-special och andra sorter under märket Kellogg’ som täcker flera hyllmetrar.”

   Gilla

 • Anders

  Nåja griskött lär dom väl inte äta så då borde halal vara uteslutet.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: