Underkänd elev skulle göra kaos av trafikläraren


BROTTSLIGHET. Den 40-årige eleven underkändes efter halkkörningen. Då blev han plötsligt aggressiv – och hotade instruktören för att försöka få honom att bli godkänd. – Han har sagt att han ska göra kaos med instruktörens liv, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisen i region syd.

Vid 14.30-tiden tog polisen emot larm om hotet efter en halkkörning, som är ett obligatoriskt moment för att kunna ta körkort, i Linsdal i Kalmar. En 40-årig man hade då blivit underkänd i riskutbildningen och blev därefter hotfull.

– Han ville inte lämna platsen förrän han blev godkänd, säger Evelina Olsson vid polisen i region syd. Men instruktören stod på sig, vilket gjorde eleven ännu mer hotfull.

Instruktören larmade polisen två gånger innan patrullen kom fram till platsen. Den andra gången uttryckte han för polisen att situationen hade eskalerat.

– Eleven som blev underkänd har sagt att han ska göra kaos med instruktörens liv om han inte blir godkänd, säger Evelina Olsson. Den 40-årige mannen lämnade platsen innan polisen kom fram. Polisen har fått personuppgifter på den misstänkte mannen och har upprättat en anmälan om olaga hot.

Polisen 

-Pettersson hoppas det tar många, många år innan det blir något körkort för mannen…undrar om mannen i Kalmar är brorsa med laserturken i Malmö, göra kaos känns igen i vissa grupper…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


3 responses to “Underkänd elev skulle göra kaos av trafikläraren

 • Brasklappen

  Är några av dessa i Malmö laglydiga?! Sossarna har lyckats locka dit hela jordklotets paria! Denna figur kommer från Troligen från Turkiet – varför är ”laserturken” inte där? Han säger att han ska skära av huvudet på den han tror är lasermannen och döda alla i hans familj….-Mangs får mig att associera till den trevlige Sune Mangs som var en känd sång och showman, en trevlig person! Att inte Sverige har kapacitet att skicka SKIT som denna kriminella ”laserman” är skrämmande….

  Gilla

 • SVENSK

  Inte precis ”Svenne banan” som pratar om att ”göra kaos”, bäst för alla är att han skickas direkt dit han hör hemma!

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Göra kaos, är det ett gammalt talesätt från det egna landets tillstånd och verklighet ?

  Vad vet jag, vi har koskenkorva och knivar på menyn 😉

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: