Supermångfalds-Sverige i siffror


INVANDRING. Det nya supermångfalds-Sverige såsom det avspeglar sig i siffror bland landets nuvarande gymnasieelever: I ett 50-tal kommuner i landet har mellan 50-100% av gymnasieeleverna numera utländsk bakgrund, rapporterar Tobias Hübinette

Nu börjar Skolverkets statistik över det innevarande läsårets (d v s läsåret 2018/19) elever publiceras och först ut är gymnasieeleverna vilka oftast är mellan 18-20 år gamla och vilka just nu uppgår till 352 286 personer.
Av de 352 286 gymnasieeleverna är 32% utrikes födda eller födda i Sverige med två utrikes födda föräldrar och skulle även de som är födda i Sverige med en utrikes född och en inrikes född förälder också räknas in så handlar det om minst 40% om inte mer än så. De allra flesta av gymnasieeleverna som har utländsk bakgrund har numera utomeuropeisk bakgrund och antagligen har kring 30% av samtliga invånare i landet i ålderskategorin 18-20 år numera utomeuropeisk bakgrund inräknat de som är utrikes födda, de som är födda i Sverige med två utrikes födda föräldrar samt de som är födda i Sverige med en utrikes född och en inrikes född förälder.
Samtidigt är andelen gymnasieelever med utländsk bakgrund rejält mycket mindre i relation till den totala andelen ungdomar och unga vuxna med utländsk bakgrund i ålderskategorin 18-20 år då alltför höga procentandelar av landets ungdomar och unga vuxna med utländsk bakgrund, och i huvudsak rör det de som har utomeuropeisk bakgrund, inte kommer in på gymnasiet p g a att de inte har klarat att gå ut grundskolan och 9:an med fullständiga betyg och med gymnasiebehörighet.
Gymnasieeleverna med utländsk bakgrund är enligt ovanstående urval och definition kraftigt under- och överrepresenterade på följande program:
naturbruksprogrammet: 7%
restaurang- och livsmedelsprogrammet: 14%
bygg- och anläggningsprogrammet: 15%
hantverksprogrammet: 16%
fordons- och transportprogrammet: 18%
VVS- och fastighetsprogrammet: 19%
vård- och omsorgsprogrammet: 48%
International Baccaleurate: 62%
introduktionsprogrammet: 76%
Andel gymnasieeleverna med utländsk bakgrund enligt ovanstående urval och definition (d v s i dessa siffror ingår ej de som är födda i Sverige med en utrikes född och en inrikes född förälder) och de påtagligt höga siffrorna i vissa kommuner beror på de påtagligt skeva s k ålderspyramiderna i dessa kommuner, d v s de allra flesta av kommuninvånarna med svensk bakgrund i dessa kommuner är generellt s k rejält till åren alternativt att gymnasieeleverna med svensk bakgrund pendlar till en gymnasieskola som är belägen i en annan kommun:
Ekerö 50%
Huddinge 51%
Hultsfred 51%
Malmö 51%
Sundbyberg 51%
Botkyrka 52%
Gnosjö 52%
Hörby 52%
Orust 52%
Ragunda 52%
Staffanstorp 53%
Mönsterås 55%
Partille 55%
Södertälje 55%
Gnesta 56%
Nykvarn 56%
Salem 59%
Bengtsfors 61%
Emmaboda 61%
Sotenäs 61%
Uppvidinge 66%
Årjäng 66%
Hällefors 68%
Järfälla 68%
Upplands Väsby 68%
Flen 69%
Mölndal 72%
Nordanstig 72%
Landskrona 74%
Nora 75%
Åstorp 76%
Kävlinge 77%
Säter 79%
Högsby 80%
Smedjebacken 80%
Bjuv 81%
Gullspång 83%
Östra Göinge 83%
Hofors 85%
Hylte 85%
Alvesta 86%
Tibro 86%
Malå 87%
Knivsta 88%
Burlöv 89%
Lessebo 89%
Robertsfors 93%
Sorsele 94%
Tanum 94%
Nordmaling 97%
Borgholm 100%
Heby 100%
Karlsborg 100%
Kinda 100%
Kungsör 100%
Tobias Hübinette
-Pettersson säger att den stora faran för Sverige är Sveriges politiker och journalister som fyller på med flerinvandrare och vägrar diskutera återvandring…

9 responses to “Supermångfalds-Sverige i siffror

 • Stenbock

  Skrämmande läsning !! Några kommuner med 100 % invandrare….

  Gilla

 • svenskfinnaren

  DETTA ÄR KOLONISATION, och inget annat! Vi förlorar vår identitet och folk.

  En sak, som är bra i alla fall, är att vi inte behöver betala mer än 20% i skatt enligt SITA. Eftersom vi nu är utlänningar som bor utomlands, då Sverige har upphört att existera. Detta för att konstitutionen inte gäller, då allt som var Sverige inte längre bekräftas och befästs, av de styrande. Det är nåt annat vi bor idag. ALLTSÅ BOR VI UTOMLANDS, som utlänningar, medan svenskarna bara väller in och ockuperar vårt tidigare självklara territorium. SÅ INTE MER ÄN 20% I SKATT I ÅR. KOM DET IHÅG!!! Yrka SITA för utlandsboende alla ni!!! Det skapar i alla fall massvis med mer jobb för skattemyndigheten, och kan väcka opinion.

  Gilla

 • SVENSK

  Detta tyder också på att det under ca 2 decennier fötts ovanligt få SVENSKA barn, det är skrämmande!

  Gilla

 • Bosse S

  Många framtida sosseväljare. Sossarna har stadfäst sitt regeringsinnehav för all framtid, i allafall så länge som någon kan tillföra skattepengar till statskassan som sosseregimer kan köpa röstboskap för.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Bara ett fåtal elever kommer bli en tillgång för Sverige i framtiden. Vi måste tänka på att eleverna ska konkurrera med de från Japan, Kina och Syd-Korea. Det är därför väldigt viktigt att ens egna barn går i en skola där undervisningen görs under lugna omständigheter, t.ex. i en kristen friskola.

  Gilla

 • Ragnar Ask

  Ja nu myser han och gnuggar händerna av förtjusning när han får se det land och folk han hatar bli förstörda.

  Gilla

 • Peter Sjöström

  Kan man tro på denne Tobias ? Tveksamt , är man dräng åt Soros så ska det indoktrineras på varje punkt , sant eller osant . Se på det mesta av reklamen där förekommer det en blandning av raser för att det ska uppfattas som helt normalt . Länder ska utplånas , helst Europa som utgör ett hot mot globalisterna . Mvh Sjöström

  Gilla

 • Olof.p

  Det stora problemet är dom ekonomiska flyktingar som inte klarar gymnasieskolan, får inget arbete och blir kriminella.

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Sveriges trygghet och framtid är säkrad !!!!!!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: