Raketattack mot Tel Aviv, Israel


TERRORISM. Under torsdagskvällen avfyrades två raketer från Hamasstyrda Gaza mot TelAviv i Israel. Raketerna sköts ned av det israeliska försvarssystemet Iron Dome.

Mellan Gaza och Tel Aviv är det endast 60-70 km.

Tel Aviv har inte utsatts för raketbeskjutning sedan 2014.

Enligt AlJazeera, uppger anonyma militära tjänstemän, att raketerna var iransk tillverkade Fajr-raketer. Det inte några rapporter om skador.

Den israeliska militären har genomfört flygangrepp mot ett hundratal mål på Gazaremsan som ett svar på raketattackerna. I ett uttalande uppger militären att den skjuter mot ”terrormål”, men gav inga ytterligare detaljer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


7 responses to “Raketattack mot Tel Aviv, Israel

 • Bosse S

  Inget att oroa sig för, det är ju bara så kallade Margot Wallström-fyrverkerier. Helt ofarligt. (DN-media)

  Gilla

 • Tony

  Kommer väl Margot att börja tjata på Israel för att dom försvarar sig?

  Gilla

 • Olof.p

  Vad säger vår palesinakramande regering om det? Är det våra biståndspengar som betalt raketerna? Man får hoppas att raketerna är tillverkade på Bofors, så vi får någon nytta av bistånspengarna.

  Gilla

  • Billy Boy

   Iran förser Gaza med vapen

   http://israelidag.se/iran-forser-gaza-med-vapen/

   En annan av den svenska regeringens vänner, nämligen Iran tjänar alltså pengar på vapenleveranser till Hamas-terroristerna i Gaza. Då blir det ju win-win affärer när svenska biståndspengar kommer väl till pass när två muslimska diktatur-regimer hjälps åt för att genomföra terrorattacker mot Israel.

   Svenska Bofors eller andra svenska vapentillverkare kommer inte ifråga öht i handeln med terrorvapen för att terrorisera Israel.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Vad säger snabbköpskassörskan Margot.W ?

  Gilla

  • Karlsson

   Maggot skickar mer svenska skattepengar så de stackars förtryckta kamelterroristerna har råd med fler robotar till frihetskampen.

   Gilla

 • Karlsson

  Alltså..ökenfolket ber om det!!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: