Raketattack mot Tel Aviv, Israel

TERRORISM. Under torsdagskvällen avfyrades två raketer från Hamasstyrda Gaza mot TelAviv i Israel. Raketerna sköts ned av det israeliska försvarssystemet Iron Dome.

Mellan Gaza och Tel Aviv är det endast 60-70 km.

Tel Aviv har inte utsatts för raketbeskjutning sedan 2014.

Enligt AlJazeera, uppger anonyma militära tjänstemän, att raketerna var iransk tillverkade Fajr-raketer. Det inte några rapporter om skador.

Den israeliska militären har genomfört flygangrepp mot ett hundratal mål på Gazaremsan som ett svar på raketattackerna. I ett uttalande uppger militären att den skjuter mot ”terrormål”, men gav inga ytterligare detaljer.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

7 thoughts on “Raketattack mot Tel Aviv, Israel

 1. Inget att oroa sig för, det är ju bara så kallade Margot Wallström-fyrverkerier. Helt ofarligt. (DN-media)

 2. Vad säger vår palesinakramande regering om det? Är det våra biståndspengar som betalt raketerna? Man får hoppas att raketerna är tillverkade på Bofors, så vi får någon nytta av bistånspengarna.

  • Iran förser Gaza med vapen

   http://israelidag.se/iran-forser-gaza-med-vapen/

   En annan av den svenska regeringens vänner, nämligen Iran tjänar alltså pengar på vapenleveranser till Hamas-terroristerna i Gaza. Då blir det ju win-win affärer när svenska biståndspengar kommer väl till pass när två muslimska diktatur-regimer hjälps åt för att genomföra terrorattacker mot Israel.

   Svenska Bofors eller andra svenska vapentillverkare kommer inte ifråga öht i handeln med terrorvapen för att terrorisera Israel.

  • Maggot skickar mer svenska skattepengar så de stackars förtryckta kamelterroristerna har råd med fler robotar till frihetskampen.

Kommentera