Arab efterlyst av finska polisen för fem knivhuggningar


BROTTSLIGHET. Två vuxna och tre barn blev den 3 mars knivhuggna i Helsingfors. En gärningsman jagas av polisen. Knivskärningarna skedde i barnskyddsenheten i stadsdelen Haga under ett familjemöte. 

Den 33-åriga Hayder Abduljabbar Saddam Al-Hmedawi var tidigare häktad i sin frånvaro för mordförsök och dråpförsök, men nu utreder polisen bägge fallen som mordförsök.

Offren är den misstänktes ex-hustru, ex-hustruns vän, och tre gemensamma barn som mannen har med ex-hustrun. Två av barnen uppges vara i skolåldern medan det tredje uppges vara ännu yngre.

Polisen vill inte förtydliga hur gamla offren var, vilken sorts skador de ådrog sig eller om polisen kände till gärningsmannen från tidigare.

Mannen misstänks för försök till mord och flera försök till grov misshandel.

Läs mer på HBL.fi…

-Pettersson ser att polisen söker mannen i trakten av Åbo och därifrån går det färjor till Sverige…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


10 responses to “Arab efterlyst av finska polisen för fem knivhuggningar

 • Kenth Andersson

  Tänk att även Finland skulle bli torsk på mångkulturell ”trygghet” !
  Det har ett pris att vara med i rikemansklubben EU och ha euron.

  Gilla

 • Bobby

  Tilläggas bör att Finska polisen tog 3-4 dagar på sig att publicera bilden, så irakiska raketforskaren fick ett ordentligt försprång. HBL som är en extrem vänstertidning nämner heller inget om att irakiska raketforskaren dömdes för misshandel av sin fru i januari 2018 och att tingsrätten ansåg att irakiska raketforskaren kommer med stor sannolikhet att vara en livsfara för henne. Domen: 6 mån VILLKORLIGT fängelse. Detta var alltså ett försök till hedersmord, eftersom frun, som tvångsgiftes med mannen, inte längre ville ha stryk regelbundet. När hon lyckats fly ifrån odjuret, såg han henne senare på stan UTAN HIJAB och då slog det totalslint på mannen. Straffet för ett sådant brott är ju såklart döden. Mannens bror sitter anhållen, för sin del av planeringen till hedersmordet. Vidare så har det uppkommit att denna man och hans bröder varit soldater, krigsförbrytare i irak. Deras FB konton är fyllda med bilder där dom poserar i vapen och uniform, hur dom fått asyl i Finland är ett mysterium. Folket är förbannat och politikerna bortförklarar och ljuger vidare..Finska rättväsendet är precis lika skrattretande skit som det Svenska, och Finska polisen är vänsterinriktad och helt jävla inkompetent. Istället för att lösa brott så jagar dom ”hatpratare” på internet. Det är val i Finland om en månad, vänstern förväntas en brakförlust av episka proportioner. Inget konstigt med det, muslimerna har förstört det för sig själva med alla mord, gruppvåldtäkter osv. Dom är än inte heller tillräckligt många för att kunna påverka valet, tack och lov.. Kommer bli otrevligt för muslimer i Finland mycket snart, men man kan ju alltid ta båten till kalifatet STHLM.

  Gilla

 • ruben

  I Finland vill man tydligen skydda sin allmänhet från brottslingar. I Sverige skyddar man brottslingarna.

  Gilla

 • compulsoryunion

  Hagabo… nästan alla i Hagalund både i Borlänge och Falun ser redan ut sådär

  Gilla

 • Hanna

  Oj, mannen är i n t e pixlad på bilden, och inte kallas han ”Hagabo” utan nämns vid namn… Tydligen vill polisen gripa honom till skillnad från svenska polisen som benämner gärningsmän som ”skåning” och med ”mörka kläder” som enda signalement. Är samtliga finska tidningar ”hatsiter” enligt de svenska kollegorna??

  Gilla

 • Tony

  Vad är det för fel på många av dessa figurer? Föds dom ondsinta,
  eller tror dessa monster att det ska sätta skräck i folk så att dessa medeltidsfigurer kan ta över, och i så fall varför det? Det finns ju inte ett enda Arabland som blomstrar och fungerar?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: