Förhoppningsvis en Europaförstörare mindre


INSÄNDARE Malmö 10 – 3 – 2019
Till Cecilia Wikström , än så länge EU – parlamentariker för L
Fredagskvällen blev en verklig glädjekväll då jag kl 19.00 satte på TV 4 nyheterna och såg dig gråtandes avbryta ett pressmöte du höll. Anledningen till att du höll detta möte var att du ansåg dig vara avsatt från förstaplatsen på Liberalernas valsedel till EU – valet.

Sandor Herold från ett tidigare inlägg

Detta stämmer naturligtvis inte eftersom det var du själv som tog detta val framför att lämna dina styrelseuppdrag i två bolag som genererar dig inkomster på ca 70.000 kr i månaden.
Det var alltså du själv som i princip avsatte dig från Liberalernas förstaplats på valsedeln. Det har dock ingen betydelse utan det viktiga är att en av dom falskaste och simplaste politikerna som har suttit i EU – parlamentet nu förhoppningsvis tycks försvinna därifrån.
Att vara EU – parlamentariker och präst i Svenska kyrkan är nog en svårslagen kombination och det särskilt när man som du under pressträffen påstod att du är en sådan person som står vid sitt ord samt att du är stolt över vad du har uträttat inom politiken.
Att vara stolt över att du och ditt parti med eran ansvarslösa liberala flumpolitik förvandlat inte bara Sverige utan stora delar av Europa, dom forna s k öststatsländerna undantagna, till i princip mångkulturella träsk där miljontals primitiva varelser komna från dom lägst stående kulturerna och länderna som finns på vår planet förpestar tillvaron för urbefolkningen är inget att vara stolt över.
En normalt funtat människa skulle enbart kunna känna en gränslös skam över detta. Men naturligtvis så är det inte en normal människa som kan vara både politiker och präst utan en person som antagligen redan för länge sedan har förlorat alla begrepp vad det gäller mentala  spärrar och allt vad sunt förnuft heter.
Att se dig gråta i fredags kväll var helt enkelt en njutning. Jag hoppas att du en gång får gråta över samma sak som många av dina egna landsmän har gjort, nämligen när någon av deras närmaste anhöriga, exempelvis barn, har bragts av daga av en av dom mångkulturella primitiva vildar som genom din politik fått möjligheten att ta sig in i landet.
Jag hoppas att du får gråta av samma anledning som när en mor gråter över att henne tonårsdotter har blivit gängvåldtagen av en grupp vildar som vid ankomst till vårt land har påstått sig vara s k ensamkommande barn.
Jag hoppas att du en dag får samma anledning att gråta som min grabb fick när han var 15 år gammal när han blev rånad och hotad av avkommor till mångkulturella varelser när dessa
i flock omringade honom på midsommarafton 2005 i utkanten av det mångkulturella gettot Rosengård i Malmö. Jag skulle vilja sammanföra honom med dig så att han med egna ord kan berätta vilken underbar upplevelse det var att få närkontakt med den mångkultur du vurmar för.
Ovanstående exempel är verkligen anledning att gråta för. Att som du gråtande lämna ett pressmöte för att du går miste om inkomster från EU – parlamentet visar bara vilken j – a simpel människa du är. Ditt uppträdande och dina tårar kan hos normalt tänkande och funtade människor inte frammana annat än äckelkänslor.
Och det särskilt när man betänker att du är präst i Svenska kyrkan och när man som i fredags såg dig bära ett kors runt halsen. I mina ögon är du inte annat än en djävul i prästkåpa!
Jag har flera gånger uppmanat dig att inte kritisera mitt gamla hemland Ungern och dess premiärminister Viktor Orban eftersom han i motsats till dig i första hand värnar om sitt eget folks och sitt eget lands intressen och väl och ve. Just för att inte förvandla sitt land till det som Sverige idag är tack vare dig och likasinnade Europaförstörare så vägrar han att släppa in primitiva vildar innanför landets gränser. Varken han eller Polens och Tjeckiens ledare kommer att hörsamma en sådan förrädarpolitik som du och ditt parti för. Du tror väl inte på fullt allvar att dom med den erfarenheten dom har av politik och det som dom och deras länder varit med om tar någon som helst hänsyn om en naiv och korkad svensk liberal politikers önskan att dom också skall förvandla sina länder till mångkulturella träsk där urbefolkningen diskrimineras till andra klassens medborgare i sitt eget land och där allt som generationer byggt upp under årens lopp nu förbrukas av varelser som i princip inte tillfört landet annat än kostnader och sociala problem.
Om du på fullt allvar någon gång trott att du skulle få dom till detta så är du faktiskt mer korkad än vad jag trodde.
Nej , klättra nu upp i predikstolen igen och ta upp dina falska löften om evigt liv och dra någon historia om Jesus och grabbarna. När du har fått slut på dom så kan du gå över till att berätta om Rödluvan och vargen eller Hans och Greta kanske. Ungefär lika trovärdigt.
Vilket inte har någon större betydelse eftersom den lilla skara som lyssnar på dig till stor del varken hör eller ser och dom som eventuellt har dessa sinnen kvar ändock sitter och sover.
Vissa likheter med EU – parlamentet kanske ändå.
Och skulle inkomsten var för liten så kan du väl återuppta försäljningen av s k avlatsbrev!
F ö så brukar jag inte rösta i EU – valet men i år kommer jag att göra det. Och en av anledningarna till det är du. Dock kommer jag inte att rösta på Liberalerna om du kanske trodde det. Nej det partiet företräder helt andra värderingar än ditt falska folkförrädarparti. Nu gäller det att rädda Europa och bevara europeiska värderingar och kulturer och då faller valet för min del på SD.
Sandor Herold, invandrare boende i Malmö

22 responses to “Förhoppningsvis en Europaförstörare mindre

 • Kenth Andersson

  Hon klarar sig och är garanterat snart tillbaka och gör någon annan skada !

  Gilla

 • Langmore

  Sandor du nämner Orban men du nämner inte att han flirtar med antisemiter med sitt tal om Soros och Tusk. Är inte judiska ungrare också ungrare.

  Gilla

 • Thomas

  Den gnällkärringen är bara för jobbig, rösten är hemsk, en transa kanske?

  Gilla

 • Ruth Magnusson

  En hycklare är vad hon är. Prästvigd och hellre tjänar Mammon än Gud.
  Slutsatsen är att hon i dagsläget inte vill släppa styrelseposterna/pengarna eftersom L kan riskera att inte få några röster och komma med i EU. Och då skulle hon ju förlora båda köttbenen. För den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket.

  Gilla

 • Hanna

  Hon och Cecilia Malmström har haft stor del i att förstöra Sverige men har som tur är inte lyckats tvinga på resten av Europa vår destruktiva flyktingpolitik. Skönt att hon inte kan göra mer skada nu och hoppas att L åker ur EU-parlamentet i valet i vår!

  Gilla

 • Per Eriksson

  Vad har en präst att tillföra i kommersiella bolag? Inget! Förutom förstås att hon är en insider i EU.

  Gilla

  • Blodsven

   Prästkåpan kan vara en perfekt täckmantel för ondska…

   Gilla

   • Tony

    Ja till och med Biskopen tillhör dessa samhällsförstörare, så man ska inte förvånas över att C.W jobbat för att Sverige som Nationalstat ska försvinna.

    Bra rutet Sandor, för detta parti har trots sin litenhet tagit fram många skitstövlar.

    Gilla

 • Langmore

  Sandor, jag känner ingen sympati för den kvinnan heller. Tycker dock att du tar i för mycket, snudd på ”språkmissbruk”.

  Gillad av 2 personer

  • Tore

   Men för fan lägg ner nu din språknazist, låt Pettersson sköta modereringen.

   Gilla

   • Langmore

    Tore, varför så otrevlig. Det är ingen nytta med språkmissbruk, skrämmer bort folk. Jag kan förstå Sandors frustration över sin sons öde. Men att utnämna folk till djävul tjänar inget till

    Gilla

   • Tore

    Jag nämnde aldrig djävulen.

    Gilla

   • Langmore

    Tore, nej det gjorde du inte..Sandor gjorde det, jag tyckte det var väl hårt.

    Gilla

 • Göran

  Sandor, om du verkligen vill rädda Sverige och Europa ska du INTE rösta på SD. Då är det AFS som gäller då SD numera övergett tanken på ett Swexit.

  Gilla

  • Stenbock

   Göran:
   Kasta inte bort din röst på AfS….Det var ju endast c:a 20.000 som valde detta parti vid Riksdagsvalet !
   I EU-valen brukar valdeltagandet inte ens vara 50 % av detta. Alltså välj SD som ju har en realistisk möjlighet,att få ytterligare två mandat och därmed minska de ”korrekta förrädarnas” antal,i Bryssel.

   Gilla

  • Langmore

   Jag vill vara kvar i EU. Men jag vill ha hårdare gränskontroll, så inte utlänningar fritt kan ta sitt stöldgods utomlands.

   Gilla

 • Stenbock

  Sandor:
  Vet inta vad jag skall säga.. Mer än åter en gång,mitt stora T A C K !

  Gilla

 • Roland Salomonsson

  Ha! Ha! Ha! HURRAAAA!

  Gilla

 • Fjölet

  Sandor – en fullträff

  Gillad av 1 person

 • Bosse S

  Det tar sig, en narcissist med storhetsvansinne mindre.
  Hoppas ingen från L och fi får någon plats överhuvudtaget.
  Hade varit mumma med så lite representation som möjligt av mp och C också.

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: