Annie Lööf gnäller om debattklimatet och undrar var de sakliga argumenten är. Det gör jag med Annie…

INRIKES. Centerledaren Annie Lööf talade i dag under Centerpartiets kommundagar i Umeå, vilket var det första talet sedan regeringsuppgörelsen. Där talade hon om  kampen mot främlingsfientlighet och rasism och det respektlösa hat hon utsattes för under och efter uppgörelsen med S, MP och L, rapporterar Expressen. 

Nu måste vi kunna visa varandra vanligt hyfs, sade Lööf, och fortsatte med att vi måste argumentera sakligt…

-Pettersson lyfter lite på ena ögonbrynet, Lööf gnäller över det rådande debattklimatet. Hon av alla människor.

Det är politiker som som sätter nivån på samtalstonen och där har Centerledaren varit tongivande genom att konsekvent kalla SD och deras 1.135.627 väljare för rasister och liknande tillmälen.

Och nu har Lööf mage att stå och gnälla över det försämrade debattklimatet!

Var är de sakliga argumenten mot Sverigedemokraterna Annie Lööf? Fattar du inte att det också måste finnas en gräns för hur mycket politiker kan ljuga, bedra och förråda sina väljare och det land de är satta för att sköta. Ilskan är en sund reaktion.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

37 thoughts on “Annie Lööf gnäller om debattklimatet och undrar var de sakliga argumenten är. Det gör jag med Annie…

 1. Undrar vem som betalar Annie för hennes ständiga tjat och sjuka fanatism om rasism och främlingsfientlighet ?

 2. Lööf den självutnämnde gode mannen över svensk så kallad demokrati som alltid ska förändra valresultat till fler Akilov och mer HIV och trafikfaror än vad är hälsosamt.

 3. Centerpartiet flyger i chartrat plan – får kritik av Miljöpartiet
  Centerpartiet har chartrat ett eget flygplan i samband med sin partikonferens i Umeå.

  Miljöpartiet är starkt kritiska och menar att det sänker partiets trovärdighet i klimatfrågan.

  – Det sänder signaler att man inte behöver bry sig alls om sitt beteende, säger Lorentz Tovatt (MP), klimatpolitisk talesperson. Konferensen är slut på lördag – då har partiet chartrat ett eget flygplan tillbaka till Stockholm.

  Flyget släpper enligt Naturskyddsföreningen ut 74 000 gånger mer koldioxid än tåget. Att Centerpartiet[4] – som profilerar sig som ett grönt parti – ändå väljer flyg får nu hård kritik. (Publicerat 2019-02-01)

  Läs mer på:

  https://unv.is/aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/ddKMO1/centerpartiet-chartrar-privatplan–far-kritik

 4. En lögnare och svikare förtjänar ingen respekt, Annie!
  Det viktigaste för Annie Lööf är att att Annie Lööf blir äckligt rik och är i centrum samt får leka viktig statsman. Väljarna var bara dumma idioter som det aldrig var tänkt att man skulle göra till lags.
  Vi får väl hoppas att egoisterna Lööf och f.d. fackpampen Löfven inte klarar att hålla sams, så att den svenska historiens värsta regeringsuppgörelse snabbt får ett slut.

 5. Hur mycket hat har gammelmedia och sjuklöver spridit under tio års tid om Jimmy Åkesson och Sverigedemokraterna, Annie Lööf?
  Det kanske är dags att vara lite självkritisk. Hade Jimmy varit neger hade in suttit i fängelse hela bunten.

 6. Annie Lööf, är riksdagens största klimathot. Hon står ensam för den största växthuseffekten där, så de späda sunda politikergrödorna dör till förmån för hennes öken och tsunamivågor, som ödelägger allt. “En storm utan dess like!” JUST DET ÄR HON! HON BESKRIVER SIN EGEN FÖRÖDELSEFFEKT SÅ BRA.

 7. Om någon står och blåljuger på det sätt Lööf gjorde, då får man vara beredd på att ta sk*t för det. Har man gett sig in i leken, får man leken tåla.

 8. Men hon har en poäng när det gäller oförskämt tal. Den enda som blir glad och stolt över dessa ofta irrationella invektiv är avsändaren. Vi andra har tröttnat och bläddrar vidare i flödet.

 9. Det borde införas psykologiska och psykiatriska tester på alla som kandiderar till riksdagen! Då kanske man kan hoppas på att man får bort psykopater& narcissister!! Annie har klart starka drag av p-störning!
  Vårat land är i fritt fall! Och Säpo gör inget. Finns det nån instans som kan sätta stopp för vanstyret!??

 10. Juristen och Centerledaren Annie Lööf fick svar på tal av polischefen Erik Nord i Storgöteborg …

  http://www.rapport24.com/uploads/7/5/5/4/75549431/published/polisen-sl-r.jpg

  Polischefen slår tillbaka kritiken: Ge oss mandat.
  Annie Lööf (C) tyckte det var helt obegripligt att nazister kunde tåga på Göteborgs gator i helgen och hon fick stöd av andra politiker.

  Samtidigt skanderade nazisterna att rikspolischef Dan Eliasson och polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, var folkförrädare.

  Nord bemötte kritiken och påhoppen – och förklarade varför demonstrationen fick hållas.

  – Det är bättre att skylla på polisen och säga att det är polisens fel, att vi borde ha slagit ner dem. Men då får ni ge oss mandat att göra det, säger han. Jag är förvånad över att politiker, både i kommun- och riksdagspolitiken, har så låg kunskap i ett så väsentligt område som den fria åsiktsbildningen. (Publicerat 18 sep 2017)

  Läs mer på:

  https://unv.is/expressen.se/gt/polischefen-slar-tillbaka-ar-battre-att-skylla-pa-oss

 11. Vi måste visa varandra vanlig hyfs – ja du Annie. När du hånar mer än en miljon svenskar och förmenar oss att ha annan uppfattning än du så menar jag att du saknar vanlig hyfs. Trots att du skryter med att du är juristutbildad. Dina utfall mot Jimmie Åkesson i TV-debatt och i riksdagen är inte värdiga en partiledare.

  • Jag och 1,2 miljoner Svenskar som bor kvar i Sverige kräver att 7-klövern talar om hur många tusen miljarder som SD har spenderat på helt onödiga saker som t.ex. Invandringen.
   SD är det ända partiet i Sverige som inte har ett enda dugg med det totala förfall som 7-klövern inklusive C har importerat till Sverige.
   De 7 partier, dess partiledare och deras väljare bär helt ansvaret för att Sverige inte längre existerar.
   Jag tycker det är en stor skam för Sverige att vi har en regering som helt saknar hjärnceller. Hela världen asflabbar åt Sverige och säger till sina grannländer att passa sig noga för vad de gör så att dom inte blir lika dåliga som Sverige.

  • Under VK2 och det Kalla Kriget så ansåg statsledningen att kommunisterna med “Stormakten” var det stora hotet mot samhället med en invasion.

   I dag så är hotet i stället infiltration underblåst av naiva och egocentriska partiledare.

 12. Vad hade hon tänkt sig?
  Först bedra sina egna väljare och sedan skuldbelägga den enda opposition vi nu har kvar.
  Överskölja oss med lögner och invektiv och samtidigt klaga på samtalsklimatet.
  Detta är en politiker av en sort vi önskade aldrig fått tillträde till riksdagen.

 13. En som är trött politikernas förmynderi

  En tjej med hennes intelligens, skulle ha låg röst, OCKSÅ

 14. den som sår vind skördar storm, ” vad i viljen människorna skola göra eder, skolen i och göra dem”

 15. Ifall den damen varit utrustad med en ryggrad så borde hon tala om på sina möten att hon är medlem i hemliga sällskap, som jobbar för att sudda ut Sveriges gränser, att alla i hela världen ska ha tillgång till Svenskarnas välfärd, hur fan kan Centern ha kvar denna figur som sin ledare????
  Hittar man inget bättre?? Då är det verkligen illa ställt.

  • Centern har alltid varit skit. Alla minns vi väl turerna kring Öresundsbron. Det stora kärnkraftssveket med tankeförbudet som extra idioti. Miljardslöseriet i köpet av kraftbolaget Nuon. Avregleringen av elbolagen. Decentraliseringstramset av statliga verk, etc, etc. En del av det uppräknade är de visserligen endast medskyldiga till. Något parti som tillvaratar böndernas intersse har de heller inte varit på många år. Centern är ett lika dåligt alternativi som Mp, ett parti som väljarna kan vara utan. Jag kan inte hitta något positivt med detta parti.
   Annie Lööf har förutom fri invandring tidigare varit för polygami, vilket hon ljuger om att hon inte har. Hon ar med alla lögner och svek sålt ut sin heder för all framtid. Konstigt att det finns någon som har förtroendet kvar för henne och ännu konstigare är att detta lögnarparti är kvar i riksdan.

 16. Hon är så ovanligt korkad att det är ett mirakel att hon klarat att läsa in en jur kand, klättra i centerpartiet, utsedd att leda detta märkliga parti som numera företräder Stureplans yngel

  • Att läsa till jurist ställer inga större krav. Man ska ta sig igenom en del pluggämnen. Det kan inte jämföras med matte-, kemi- elektronik-, fysik-, eller bygg- och mekanik-studier, där det krävs försåtelse och en viss tankeförmåga. Alltså inte enbart utantillinlärning.

 17. Det debattklimat vi har det har hon själv satt. Hon klagar över att andra hatar men den som är värst är hon själv. Det hon utsätter oss svenskar för är troligen värre än vad Quisling åstadkom i Norge. En otäckare och vidrigare människa får man leta efter.

 18. Lagen om sådd och skörd har den katiga fru Lööf aldrig hört talas om.
  Inte heller om orsak och verkan.

  På ett makabert och historiskt svek
  av högsta magnitud förväntas vi inte
  reagera.

  Det säger tillräckligt om kvalitetssäkring
  Och nivå på ledande politiker!

  Inte underligt att utvecklingen i
  vårt land befinner sig i fritt fall!!!

 19. På jämtska heter det skitgivare igentagare.
  Hon möts respektlöst då hon är en partiledare som behandlar över en miljon svenskar mycket illa. Hon ljuger, hon ändrar sig och hittar på. Nu ska hon tydligen behandlas med silkesvantar och bli en gråterska. Krokodiltårar. Hon beskriver ett hat från sin syn i glashuset. Som man behandlar andra blir man bemött själv. Det är respektlöst för hon har inte förtjänat respekt. Respekt är sådant man förtjänar då man uppträder respektfullt då man möter sina medmänniskor. Hatet har hon felbedömt, det är ett förakt som hon förtjänat och där är jag inte ensam i min åsikt. Käka i dig den sula! Eller eat mud som engelsmännen säger

Kommentera