Sveriges unga muslimer får statsbidrag

ISLAM. Föreningen Sveriges unga muslimer har rätt att få statsbidrag. Det slår Förvaltningsrätten fast i en dom. Föreningens ansökan avslogs 2017 och Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällsfrågor beslutade också att kräva tillbaka statsbidragen som getts för ett antal år tidigare.

Motiveringen var bland annat att föreningen inte var tillräckligt demokratisk.

Föreningen överklagade till Förvaltningsrätten som alltså gör en annan bedömning och anser att Sveriges unga muslimer respekterar demokratins idéer.

-Pettersson säger att det är inte första gången det är bråk om detta, och muslimerna brukar få rätt. Jehovas vittnen har nekats i många år, överklagat och fått rätt i Högsta förvaltningsdomstolen tre (3) gånger men ändå inte fått några bidrag. Jehovas nekas alltså medan olika muslimska samfund fått miljoner…

Om Rashid Musa på bloggen…

Om Sveriges unga muslimer på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

25 thoughts on “Sveriges unga muslimer får statsbidrag

 1. Jag läste någonstans en liknelse som beskriver svenska pk som hundar.
  De går på alla fyra med ett koppel kring halsen och gläfser med tungan ute, droppandes saliv av upphetsning.
  Lyder och går troget fot för sina hussar och rullar runt och sitter vackert.
  Börjar skälla på den eller dem som närmar sig eller säger något till husse.

  Det stämmer ganska bra, ta mig fan!

 2. Svenska domstolar och förvaltningsrätten är väl svårt infiltrerade av muslimer och muslimkramare.

 3. Rashid Musa – ordf. Sveriges unga muslimer (SUM) anser att Sverige idag koloniserar muslimernas förorter.

  Rashid Musa och hans muslimska själsfränder och sidoorganisationer som t ex Muslimska Brödraskapet ser därför att Järvafältet och många fler områden blir enklaviserade och sharia-lagar införs där .

  Det är alltså någon / några med annan identitet än den svenska (med andra ord … de muslimska klanerna) som anser sig ha annekterat och nu besitter överhöghet över de utvalda områdena … och INTE företrädare för våra demokratiskt valda svenska myndigheter.

  Läs gärna mer på länken nedan. Ett kort avsnitt i ämnet finns ungefär i mitten på den långa artikeln, som Johan Westerholm skrivit:

  https://ledarsidorna.se/2018/04/symbolaktivismen-dar-man-branner-bocker-branner-man-till-slut-manniskor/

  Vill gärna också starkt rekommendera er att lyssna till en podcast (länk nedan) där Johan Westerholm (Ledarsidorna.se) och Aron Flam (Dekonstruktiv kritik) samtalar och avslöjar storsvindel med svenska skattemedel som försiggått under lång tid och fortfarande pågår.

  Samtalet pågår i c:a 1 tim. och 23 minuter. Mycket väl värt att lyssna på:

  https://soundcloud.com/aronflam/85-johan-westerholms-jihad

  Klart är att Rashid Musa och hans muslimska själsfränder nu välkomnar guldregnet från de svenska bidragsmyndigheterna så att Järvafältets redan annekterade områden slutgiltigt kan ombildas till självstyrande muslimska förorts-kalifat.

 4. Alla bidrag till religiösa samfund borde stoppas enligt min åsikt. Vi ärr ett fritt samhälle och alla får ha sina olika hobbies, men varför skall en hobby få pengar men andra hobbyister vara utan. Orättvist och skadligt för samhället.

 5. Var finns SD? Har ni tagit sportlov? Ni skryter ju med att vara det enda oppositionspartiet. Eller vill ni nu vänta på att höra vad Moderaterna säger?

  • Ja dom behöver ta mer plats!!
   Sen att gammelmedia väljer att fortsätta att inte ge dom uppmärksamhet och bara visar när det är negativft.. är ju inte ok.. så SD behöver bli mer innovativa!.

  • SD anpassar sig sakta men säkert till klövern !
   Att partiets målsättning enligt egen utsago är att bli ett antirasistiskt mittenparti säger en hel del, antingen sitter J.Å kvar på åskådarläktaren utan något politiskt inflytande eller så anpassar sig SD till 7 klövern.
   Blir definitivt en röst på AFS även i valet 2022.

 6. Ska inte förvaltningsrätten vara “de omutbara”? De borde dessutom veta att muslimska löften inte går att lita på. Muslimer är uppmanade enligt sina skrifter att ljuga om det gynnar Islam. Dessutom borde Rashid Musas arroganta kommentar om terrordagen betyda utvisning på livstid. Att inte Jehova får något, beror kanske på att de är lagliga i sina påtryckningsmetoder? Det hela låter väldigt skumt. Har vi inga myndigheter, som är rena från Islams påverkan och vågar gräva i mysteriet? Genomsyras det nya beslutet i förvaltningsrätten från den nya regeringen? Jag ser fram mot nyval och nya ansvarsfyllda handläggningssätt hos myndigheterna.

 7. Skandalöst att skattepengar ska gå till muslimsk verksamhet. Den där otäcke Musa som ju ser ut som en skogsmus.

 8. Har sagt det förut 82 an har inte alla hästar hemma i stallet, hoppas innerligt deras nära o kära drabbas på bekostnad av bidragen till “unga muslimer”.

  • De 82% är hjärntvättade, plus sin övertro på de styrande. Jag är övertygade om att när de skulle se verkligheten kommer de att vakna ur sin dvala. Till vis del kan jag förstå dom, det som händer i Sverige är så otroligt att man helt enkelt inte kan tro på att detta är sant

  • Hästar hemma eller inte, det är tyvärr ändå 82:an eller majoriteten av väljarkåren som bestämmer vilka som ska styra Sverige !

 9. Vad ovanligt att den feminina humanitära stormakten viker ner sig mot det patriarkatiska samfundet.

 10. Jag är granne med en gammal tant som har en son som är bortadopterad och förmodligen inte har arvsrätt efter henne utan hennes pengar kommer med stor sannolikhet gå till allmänna arvsfonden som sägs skänka bort pengar till obskura organisationer som bland annat denne Rashid Musa företräder. Har sagt till henne mer än en gång att skriva över sina pengar på sin son. Som tur väl har de kontakt.

 11. Jo det gäller se till att propagandalågan hålls vid liv,för Islams fredliga och humana ideologier ! Kosta vad det kosta vill vi skatteslavar står för notan !

 12. Nu ska rösterna omvandlas till casch.
  Det finns politiska extremister överallt i statsförvaltningen.

 13. SKRÄMMANDE att uppenbart antidemokratiska muslimska krafter får statsbidrag, inte konstigt, starka krafter ligger bakom, Miljöpartiet och Socialdemokraterna trycker på för att ge dessa fördelar där ingår bidrag och stora lokaler till restauranger och bönelokaler GRATIS….Allt vill mångkulturivrarna göra för att sprida islam! 82:an tackar genom att rösta fram 7klövern!

 14. Vad är det som händer???Var är alla Svenskar,titta på mellos program ledare var är svenskarna?

  • Javisst, dom sitter och kollar på “Bonde söker fru” QX galor
   och all annan skit som dessa kommunistkanaler producerar
   istället för att reagera på att idiotstyret kör landet i avgrunden.

Kommentera