De nya européerna har kommit över havet

Hanna Blums Facebook visar att snart är de här ingenjörerna och raketforskarna som har byggt upp världens rikaste kontinent, Afrika, till vad den är, nu ska de hjälpa oss…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “De nya européerna har kommit över havet

  1. Välkomna gränsen är vidöppen !
    Äntligen kommer hjälpen som Sverige behöver och så länge väntat på, stort tack Afrika och inte minst 7 klövern.

  2. Lyssna på deras bröl medan flera Mini guns ange takten för dom .. att dagdrömma är än så länge tillåten

  3. Raketforskare och hjärnkirurger i all ära, men det är ju pensionsräddningen och kulturberikningen som är den stora vinsten med massinvandringen.

  4. USA har stor erfarenhet av Gang Banger, vi eller de vi företräds av, 7klövern har inte en susning vilka “utmaningar” som väntar….Varför inte låta dem göra ett studiebesök i USA:s getton så de får studera problemen på nära håll?! Varje svensk riksdagsman borde minst spendera en veka där och se hur det ser ut i dessa getton….7klövern vill fylla upp Sverige med dessa individer från Afrika, det är detsamma som medvetet folkmord på den egna befolkningen!

    • Rättelse: Vecka ska det vara, kanske två veckor, väl använda pengar, de bör se konsekvenserna av att blanda vita och svarta urskillningslöst. Precis som i Sverige flyttar de som har pengar till tryggare platser, i USA är detta extremt tydligt. PENGAR är det enda som betyder något där. Jag tänker mig att riksdagsmännen och kvinnorna tvingas bo i ett getto omgivna av i huvudsak svarta!!! Vilka slutsatser skulle de dra efter en vecka där ?

Kommentera