Årets fjärde död i skottlossning

BROTTSLIGHET. Den man som tidigare i kväll sköts i Jakobsberg, norr om Stockholm har avlidit. Polisen jagar nu två personer som ska ha flytt från platsen i en svart bil. -Vi har en stor insats där vi söker efter de här gärningspersonerna, säger Anna Westberg, polisens presstalesperson.

Enligt vittnen ska flera skott ha avlossats. Mannen ska ha träffats i överkroppen. Vid 21.15 meddelade polisen att ett antal personer har tagits in för förhör. Personerna är i nuläget inte misstänkta för något brott. De anhöriga är underrättade.

Polisen

-Pettersson säger att det var nummer fyra som mördas med skjutvapen i år och förra årets rekordtakt hålls…

En Umeå, en Borlänge, två Stockholm, ingen i Malmö är årets facit hittills. Beror det på att ”Malmöborna” är arresterade i Spanien?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Årets fjärde död i skottlossning

 1. Betr. den pensionsräddare som blev skjuten i Tensta i söndags, var detta inget okänt kort. När inte Abzurdsk dumstol (läs åklagare) inte behagade ställa den nu döde inför skranket för mord,sköttes nu det hela av en av de då angripna själva. Ändå några sparade skattekronor….

 2. SD har övergett sitt krav på att Sverige ska lämna EU !
  SD blir alltmer utslätat och är kanske snart ett antirasistiska mittenpartiet som man strävar efter att bli.
  Nu en 7 klöver i riksdagen, snart kanske en 8 klöver.
  Blir definitivt en röst på AFS även i valet 2022.

  • Nej Kent.. Samma taktik som alla andra frihetsvänliga partier inom EU tillämpar.
   För att kunna komma ifrån EU´s tvångsklämma,krävs en inre majoritet i Bryssel.
   Detta har såväl företrädare för Italien,Ungern,Tjeckien och Österrike beslutat sedan länge.Gissar själv,att även övriga länders motsvarande partier som AfD Tyskland,och PTP i Polen,har samma inställning !


 3. Svenska Polisväsendet är idag helt överflödigt, deras
  uppgift borde inskränkas enkom till att att knalla runt
  å ställa frågan ; HUR STÅR DET TILL HÄR DÅ?
  …ett stort SAMHALL hela förbannade Rättssystemet
  ist. för att anställa fler plattfötter, avskeda ½ styrkan,
  detta skulle bespara Sv. samhället mga pluringar

 4. En sak har politikerna iaf helt rätt i, vissa av dem har ju sagt, om vissa getton, -” här finns vår framtid”! Och det har de ju som sagt HELT RÄTT i !….

 5. Med den här takten, om den fortsätter förstås, så slår vi föregående års antal 45 st. I förhållande till folkmängden borde vi väl snart vara etta på toplistan.

 6. På min startsida står nu följande brott,utförda av ”de stackars flyktade”:
  Man rånad och slagen i ansiktet i Hbg. Fyra barn sparkade ner en ensam, och rånade honom i Ruddalen,GBG. Två ”tonårskillar” rånade i Malmö en 11-årig på jacka,mobil och bankkort….. Ingen skjuten hittills på dessa orter idag !
  Annars en helt vanlig dag i Abzurdien…

  • De kommer nu!! Anhörig invandringen.gamla kärringar o gubbar ska ha vård och pension direkt.alla barn.barnbidrag samt vård tandvård bla,flerbarnstillägg.dagisplatser.skolgång.män i åldern 14-ca45.akutvård,studiebidrag, arbetslöshetsersättning,blåljus insatser.domstol/rättegångskostnader.fängelse kostnader.bla brända bilar ca50-600 tusen kronor styck,samt rån, misshandel, förstörelse,mord, våldtäkter=ofantliga kostnader samt ofantligt lidande för de drabbade!
   Har lite svårt att se var vi får in skatter till bla våra pensioner samt välfärd.men vi måste ju hoppas och tro på att snart kommer invandringen generera tio fallt tillbaka

   • Mr Reinfeld ”öppna armar” med sitt på det torra, sa ju att pensions åldern bör gå upp till kanske 70-75. That’s the answer……….

  • Lönsamheten kommer förmodligen innan 2022, Löven har ju lovat svenska folket att han ska lösa ALLA problem i Folkhemmet som tydligen finns i det annars så trygga och heligt mångkulturella Sverige !!!!!!
   Jag tror inte på tomtar och troll heller.

Kommentera