En person skottskadad i Jakobsberg


BROTTSLIGHET. En person har skadats efter skottlossning i Jakobsberg, nordväst om Stockholm. Två gärningsmän ska ha setts lämna platsen i en bil. Strax efter klockan 19 larmades polisen till Jakobsberg efter att boende hört skott. En skadad person hittades utomhus.

Bagdad-Bob…

– Två personer sågs springa till en svart bil som de sedan ska ha lämnat platsen i, säger Anna Westberg, Stockholmspolisens presstalesperson.

Även igår avlossades skott i en matbutik i Söderhöjden i Järfälla. Under natten mot onsdag bekräftade polisen att de gripit fyra personer. Jakobsberg ingår i Järfälla kommun.

Ser ni några kopplingar till gårdagens skjutning?

– Vi tittar givetvis på eventuella kopplingar men det är för tidigt att säga om de skulle ha något samband. Personen har förts till sjukhus med ambulans.

Händelsen är rubricerad som mordförsök. Sökandet efter gärningsmännen pågår.

Polisen

Från igår i samma område, Skottlossning inne i ICA-butik

-Pettersson säger att det är lugnt för det har Betnér och Schyffert sagt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


6 responses to “En person skottskadad i Jakobsberg

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: