En person skottskadad i Jakobsberg

BROTTSLIGHET. En person har skadats efter skottlossning i Jakobsberg, nordväst om Stockholm. Två gärningsmän ska ha setts lämna platsen i en bil. Strax efter klockan 19 larmades polisen till Jakobsberg efter att boende hört skott. En skadad person hittades utomhus.

Bagdad-Bob…

– Två personer sågs springa till en svart bil som de sedan ska ha lämnat platsen i, säger Anna Westberg, Stockholmspolisens presstalesperson.

Även igår avlossades skott i en matbutik i Söderhöjden i Järfälla. Under natten mot onsdag bekräftade polisen att de gripit fyra personer. Jakobsberg ingår i Järfälla kommun.

Ser ni några kopplingar till gårdagens skjutning?

– Vi tittar givetvis på eventuella kopplingar men det är för tidigt att säga om de skulle ha något samband. Personen har förts till sjukhus med ambulans.

Händelsen är rubricerad som mordförsök. Sökandet efter gärningsmännen pågår.

Polisen

Från igår i samma område, Skottlossning inne i ICA-butik

-Pettersson säger att det är lugnt för det har Betnér och Schyffert sagt…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

6 thoughts on “En person skottskadad i Jakobsberg

  1. Lukasevangeliet 12

    ”32 Var inte rädd, du lilla hjord, er fader har beslutat att ge er riket.”

Kommentera