Kokainist med AFA-kopplingar bedömer SVT och SR i Granskningsnämnden


MEDIA. Granskningsnämnden för radio och TV (GRN) granskar i efterhand redan sända radio- och TV-program i Sverige. Den var tidigare en egen myndighet men ingår idag i Myndigheten för radio och tv. Endast 5% av anmälningarna leder till en fällning eller kritik.

I december 2017 anmälde Katerina Janouch radioprogrammet Morronpasset i P3 till Granskningsnämnden, då hon angreps hårt av programledaren som hävdade att jag uttalat mig “grovt rasistiskt”.

Trots det uppenbara övertrampet mot kravet på opartiskhet fälldes inslaget inte. Nu har Samhällsnytt avlöjat att handläggaren är den vänsterextrema fotbollshuliganen Johannes Wik som dessutom fällts för narkotikabrott.

Janouch anser att personer i myndighetsställning måste vara “bättre” än gemene man. Hur ska de annars sakligt och opartiskt och på ett korrekt sätt sätta sig till doms över oss andra “vanliga dödliga”? En person i statlig myndighetstjänst måste vara seriös. En narkotikadömd fotbollshuligan med vänsterextrema politiska kopplingar är det inte. Alla de ärenden Wik haft hand om borde därför rivas upp och granskas om av en seriös och opartisk handläggare, inklusive mitt.

Johannes Wik är aktiv fotbollshuligan som ingår i Hammarbys ”firma” KGB. Johannes Wik uppges driva ett Instagram-konto med över 110 tusen följare – som handlar om nakna kvinnor och kokain. Wik är dömd för narkotikabrott och har även omhändertagits av polis i samband med en fotbollsmatch.

Läs mer på Katerina Magasin…

-Pettersson är inte förvånad, i de vänsterblivnas värld ger det ena det andra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


11 responses to “Kokainist med AFA-kopplingar bedömer SVT och SR i Granskningsnämnden

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: