Dagens Konstaterande7 responses to “Dagens Konstaterande

 • Grune

  Vad jag har förstått så blir det till att rita om alla kartor och göra om alla jordglober nu när SVERIGE utraderas och ett nytt land skapas.
  Alla 1,2 miljoner Svenskar arkebuseras av den anledningen att dom älskade sitt land som inte finns längre.
  Allt detta har skapats av C,L,S,MP V KD och talmannen inte minst. Dessa kriminella typer har utan att blinka lyckats med det som inga andra lyckats med sedan jorden blev till.

  Gilla

 • Tore

  82% saftskallar röstar för detta och kallar 18%av befolkningen som inte vill detta för nazister.
  Det är inte för inte man är skadeglad åt saftskallarna nu när det brakar.

  Gilla

 • Weronica Selby

  vi far skylla oss sjalva

  Gilla

 • Monica

  Tänker på Rahaf Mohammed som har fått fly från sin vidriga släkt i Saudi-Arabien där heder är viktigare än kärleken till sitt barn, vilket är snarare regel än undantag i deras kultur. Tur att hon har fått flyktingstatus och hennes hämningslystna familj är för tillfälligt utom räckhåll. Finns gott om sådana i den muslimska världen som tyvärr är bortom all räddning. Tänker på den stackars 12-åriga flicka i Afganistan som är bortgift med en 60-årig gubbe som journalisten Magda Gad har publicerat ett reportage om i Expressen/Kvp. Stackars flicka. Muslimska kvinnor som kommer hit som frivilligt sätter på sig en hijab eller liknande huvudbonad och ofta har heltäckande klädsel borde egentligen inte ha skyddsbehov här. De lever i sin bubbla och”skyddande verkstad” oavsett om de bor här eller i sina ursprungsländer. Då kan man fråga sig vad skall de med social välfärd i värdländerna i västvärlden om de är så religiösa så de väntar sig Allahs paradis efter sin död.

  Gilla

 • SVENSK

  That’s true! And get out of bed at 0530!
  Tänk alla som klivit upp senast halv 6 på mogonen och kämpat och slitit för det vi hade! alldeles nyss! fy fan för dessa as som nu förstör landet som dessa kämpar byggt upp tillsammans med smarta affärsmän och uppfinnare som kämpat i decennium för Sverige och Svenska Folket!

  Gilla

 • Lellegoo

  Dessvärre verkar männen som skall jobba till 70 rösta som de alltid gjort.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: