Uppgörelse klar mellan S, MP, C, och L


REGERINGSBILDNING. En uppgörelse i regeringsfrågan ska vara klar mellan S, MP, C, och L, erfar Aftonbladet. Socialdemokraterna har kallat in sin partistyrelse för möte i dag.

Nu måste C och L förankra överenskommelsen i sina respektive partier. Centerpartiets riksdagsgrupp ska enligt Aftonbladet träffas under dagen i dag och i morgon ska partiets förtroenderåd samlas. Även Liberalernas högst beslutande organ ska ta beslut i helgen.

Antal riksdagsledamöter enligt valet den 9 september 2018.

-Pettersson noterar att de fyra partierna, S+Mp+C+L får 167 mandat. Det saknas några till majoritet så vad säger Vänsterpartiet?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


84 responses to “Uppgörelse klar mellan S, MP, C, och L

 • svenskfinnaren

  Alliansen är ändå en förlegad konstruktion. Kristersson skramlar nu med tomma tunnor, och vägrar inse att nya tider gäller, med sitt tjat om alliansen och ”de fyras gäng”. Men det kommer säkert med tiden. Och allt kommer att förändras. ”Ett litet steg för centern, men ett stort steg för Sverige”. D v s, nu har de gjort den sanna konflikten tydlig, som Åkesson påpekade. Tidigare var det ett luftspel. Men nu har luften gått ur det gamla höger-vänster-spelet. Nu handlar det om, de som fullständigt med EU:s hjälp, vill ta kål på allt. Och de som vill värna goda värden. Och konflikten däremellan.

  Gilla

 • svenskfinnaren

  Alliansen är ändå en förlegad konstruktion. Kristersson skramlar nu med tomma tunnor, och vägrar inse att nya tider gäller, med sitt tjat om alliansen och ”de fyras gäng”. Men det kommer säkert med tiden. Och allt kommer att förändras. ”Ett litet steg för centern, men ett stort steg för Sverige”. D v s, nu har de gjort den sanna konflikten tydlig, som Åkesson påpekade. Tidigare var det ett luftspel. Men nu har luften gått ur det gamla höger-vänster-spelet. Nu handlar det om, de som fullständigt med EU:s hjälp, vill ta kål på allt. Och de som vill värna goda värden. Och konflikten däremellan.

  Gilla

 • Greger

  Vi lever verkligen inte i en sann demokrati.
  Våra politiker går emot folket vilja.

  Gilla

  • Ragnar Ask

   Gör man?
   Jag tycker det verkar som folk har röstat för att sjuklövern ska kunna göra det man gör.

   Gilla

 • Tore

  Detta var sista spiken i kistan, god natt Sverige!

  Gilla

 • Ragnar Ask

  Det talas en hel del om att Lööf nu ska ta och äta upp sin högersko, men varför skulle hon?
  Hon och svetsaren och det övriga gänget är redan i samma bås och hon har då rakt inte varit motvillig.
  Samtliga partier i sjuklövern är beredda att slakta de mest heliga av sina kor eftersom de alla har en högsta prioritet som förenar dem.
  De tjänar inte svenskarna och nationen Sverige utan andra och andras intressen.
  Knep det verkligen till så släppte Lööf till även för VPK.

  Gilla

 • Grune

  Blir det partiet 7-klövern som bildar regering så är det med 100% säkerhet slut med Sverige som suverän stat och landet försvinner från världskartan.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  ”Utmaningspolitikerna ” är överens .

  ” De fyras röra” står nu på menyn, till nästa veckas provsmakning.

  Gilla

 • Weronica Selby

  Sverige har lart sig mycket sen 2015 sa kanske 2022 annu mer och SD vinner

  Gilla

  • Greger

   Vi sjunker djupare för varje mandatperiod och 2022 kommer det vara ännu svårare att komma till rätta med alla problem. Tror tyvärr det bara är att acceptera att svenskarna förlorat (eller pga okunskap gett bort) sitt land. Vi kommer på sikt bli statslösa.

   Gilla

 • Ruth Magnusson

  Om Sverige överlever i 4 år så får man göra sig beredd för valet 2022.
  M är ju uteslutna på alla nivåer för de ska straffas för att Reinfeldt spelade under täcket med MP för att straffa de som röstade SD 2010.
  C på alla nivåer ska straffas för att Rödskrikan säljer ut Sverige och lierar sig med vänsterpöbeln dit S och MP räknas förutom V.
  Jag straffar rakt av, tyvärr på kommunal nivå, men jag är konsekvent.

  Gilla

 • Billy Boy

  Pettersson hade redan den 2 mars, 2018 100 procent rätt om C och Löfven.

  I inlägget på länken nedan kan man ordagrant läsa följande …

  ”Vi har sagt det förr. En röst på C är en röst på fyra år till med Stefan Löfven”

  Klicka på länken nedan och läs:

  https://petterssonsblogg.se/2018/03/02/s-vill-styra-med-c/comment-page-1/#comment-492448

  Annie Lööf (C) håller presskonferens som just börjat och pågår på SVTPlay-länken nedan:

  https://www.svtplay.se/video/20677120/nyheter-direkt/annie-loof-haller-presskonferens

  Gilla

 • Thomas

  Arma land. Vi är förlorade. Och Lööf borde hängas i närmsta lyktstolpe. Den värste quisling vi skådat här,Stig Bergling var inget i jämförelse

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Vilken känsla att veta att bland annat det ”ansvarsfulla” MP med sina knappa 4% ska fortsätta att styra den svenska skutan i drygt 3 år till !
  Att M, KD och kommunistpartiet V som ingår i familjen 7 på olika sätt framöver kommer att stödja en S, MP, C och L-regering förstår man men vad och ska läktar-partiet SD göra framöver ?
  Om en S, MP, C, och L-regering sitter kvar till valet 2022 så finns förmodligen SD inte kvar som parti i nuvarande form eller så har en majoritet av den naiva och konflikträdda svenska väljarkåren fått nog och ger SD egen majoritet i valet 2022 vilket nog tyvärr inte är realistiskt eller så har SD blivit det där antirasistiska mittenpartietet som man enligt gruppledaren Mattias Karlsson strävar efter att bli, det blir en spännande trygg och mångkulturell resa att följa fram till valet 2022.
  Blir för egen del definitivt en röst på AFS även i nästa val.

  Gilla

 • Macke

  Bert tar upp om att det är skratterande att det är fortfarande SD de bråkar om.
  Han tar bl.a. även upp om vad som har skett med gansterfasonerna nere i Lööfs hemstad, där hennes pappan huserar ansvarig.
  Pratat aldrig pappan om detta med sin dotter.

  ”Bert – Utestägning av partier!”

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Detta är en uppgörelse och inget annat mellan 4 partier.

  Vad den innehåller och vad den leder till, vet ingen idag. Förutom de inblandade.

  Tyvärr har ju stora delar av väljarnas tyckande och röstande utelämnats från inflytande och respekt. Något som har blivit en regel i ”Svenska modellen”, av politiker styre. Vilket är oroväckande.

  På måndag eftermiddag får vi se vem som utnämns till förslag som regeringsbildare. Sedan tidigast på onsdag eftermiddag, vet vi vad denna ”röra” leder till. Då ska det röstas om den i riksdagen.

  Gilla

 • Kurt

  Ångesten jag upplevde inför min Bypass operation va inget jämförd med den ångesten jag upplever nu. Ångest och maktlöshet, varav maktlösheten är det värsta och den otroliga ilska man känner och inte kan få upplopp för.

  Gilla

  • Kurt

   Utlopp skulle det vara

   Gilla

   • Kurt

    Jag ha varit med på krig i fjärran land som stridande och det var inte med Bundeswehr, det som skrämmer skiten ur mig är att få uppleva det igen på gamla dar, när muslimerna börja bråka på riktig. Vilket som kommer att hända lika säkert som Amen i Kyrkan.

    Gilla

  • Stenbock

   Kurt:
   För oss vuxna är det ändå inte så dramatiskt som för våra barn o. barnbarn… Vi har båda upplevt några sköna år efter 2:a VK,och upplevt den kanske bästa tiden,några levande varelser någonsin fått på jorden.
   Tror också att det är just detta som gör oss äldre,oroliga för framtiden…Vi vet båda vad krig,svält,och elände innebär !

   Gilla

  • Kenth Andersson

   Bara att släppa ångesten och gratulera vinnarna, nämligen de mångkulturälskande väljare som i valet 2018 lade sin röst på S, MP, C och L !
   Det blir nog ett och annat firande i helgen hos nöjda sossar mp:are centerpartister och liberaler.

   Gilla

 • Erling

  Är det politiken som gör politikerna förljugna?
  Eller är det politikerna som gör politiken förljugen?

  Gilla

 • Erling

  Läktaren är fylld till sista plats. Spänningen stiger. Precis när domaren ska blåsa i pipan och matchen starta händer något.

  Inför den av förvåning gapande publiken reser sig det ena lagets coach
  och assisterande dito, går över till det andra laget och säger:

  – Vi är med er i stället!

  Ett scenario helt omöjligt i idrottens värld.

  Men i den förljugna politiken en verklighet. Tragiskt är bara förnamnet!

  Gilla

  • Grune

   För fyra månader sedan fick Rövhålet gå från sitt uppdrag p.g.a. att han var oduglig. Idag är han hos samma idioter oumbärlig.
   Detta är betyg på hur fruktansvärt dumma i huvudet 7-klöverns s.k. politiker är.

   Gilla

 • Kommendanten

  Diktaturen och sveket mot svenska folket kommer alltjämt att fortsätta, allt enligt pk-elitens målsättning och smutsiga agenda.

  Förvänta er inte något gott ur deras uppgörelser. Som det ser ut är vi på väg mot avgrunden, Svea rike kommer att försvagas som svensk nation. Islamiseringen kommer att fortgå och de svenska skattebetalarna får betala för kalaset.

  Ovanstående djävulskap beror på 7-klöverns ansvarslösa politik, och pk-medians oärliga och pk-istiska nyhetsrapportering, samt icke att förglömma, 87-an som varit naiva och irrationella.

  Gilla

  • Grune

   Tillvägagångssättet som denna fars har genomförts med är ju totalt satt baklänges.
   Här skall 7-8 personer bestämma hur 9 miljoner Svenskar skall leva, det vore bättre att C:a 8 miljoner väljare fick bestämma hur dessa 7-8 personerna skall leva.

   Gilla

 • Stenbock

  Sker detta,är det sista spiken i kistan…
  1948 bildades SED (socialistiska Enhetspartiet Deutschland).Början till slutet för folket i den sovjetiska zonen,av östra Tyskland.
  Dagens nyhet innebär att SES (Socialistiska Enhetspartiet Sverige) bildas i f.d. Sverige.Tråkigt för er yngre,det dröjde nästan hela 40 år innan folket vaknade till sans,och störtade dessa dödgrävare !
  Denna katastrof nu ovanpå islamiseringen…..kära nån !

  Gilla

 • Billy Boy

  Har Katerina Janouch och Jan C Ivan Sjunnesson med sina fortsatta demonstrationsmöten …

  … skrämt slag på Stefan Löfven (S) och hans utökade anhang av förrädar-politiker att de nu känt sig nödiga att skita i det blå skåpet? …

  … Stefan Löfven stod först i kön så han får inleda …

  PS

  Sveriges Radio är inte lika säkra på att en uppgörelse är klar som Aftonbladet, SVT m fl. En av SR:s rubrik idag lyder …

  ”Nästan klart regeringsförslag med S, MP, C och L
  En överenskommelse mellan S, MP, C och L närmar sig.”

  DS

  Gilla

 • Macke

  Thoralf har idag skrivet om C.
  När han har fått tips från en centerpartist.
  Tipset är att C kommer att ”hoppa i säng” med Stefan Löfven.
  De går oavsett hellre över till kommunisterna.
  Därefter med alla kommande svekdebatter mot Lööf så avgår hon som partiledare.

  ”CENTERPARTIET FÖREDRAR KOMMUNISTERNA”
  https://thoralfsblogg.wordpress.com/2019/01/11/centerpartiet-foredrar-kommunisterna/#more-355

  Gilla

 • Thorsten Schütte

  Jag tror V föredrar en mittenregering framför en högerdito. Om våndan för C och L blir för stor. låt riksdagsledamöterna avgöra:
  https://www.vlt.se/artikel/insandare/lat-bli-partipiskan-nar-statsminister-utses

  Gilla

 • Kapten Bölja

  Ser ut som Januariöverenskommelsen JÖG för de inblandade
  partierna utefter vad som sades i valrörelsen.

  Gilla

 • Jocke

  M och KD verkar iallafall inte sålt sin själ och förhandlat bort sin egen politik.

  Gilla

  • Kenth Andersson

   I slutänden kommer även M och KD på olika sätt att stödja en S, MP, C och L-regering för att mota SD i grind !
   Litar inte på en 7 klöver.

   Gilla

  • Grune

   Det finns i Sverige idag bara två partier som kan sträcka på sig och det är V och SD dom har inte deltagit i CIRKUS SVERIGE av den enkla anledningen att dom inte får vara med har gudinnan annie lööf bestämt och vad hon säger är ju lag som inte får sägas emot

   Gilla

 • SVENSK

  Om det här blir så betyder det minst fyra förlorade år till med diskriminering mot SVENSKAR och fortsatt folkutbyte, kanske t o m ett ökat pga C, Mp och L. Med andra ord katastrof för landet!

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Ja, men så vill en majoritet av den svenska väljarkåren ha det !

   Gilla

   • SVENSK

    Så ser det ut, men egentligen förstår de, eftersom de är inne i ett manipulerat sinnestillstånd, inte vad de vill och/eller förstår inte sitt eget bästa, därav valresultatet.

    Gilla

   • Grune

    Hitintills ja. Om dom bara hade rättighet att yttra sig nu efter den väl genomförda farsen i riksdagshuset så skulle dom säkert säga något helt annat.

    Gilla

 • Roland Karlsson

  Vänsterpartiet utmanar aldrig HUSSE.

  Gilla

 • Peter Kostin

  C och MP i samma regering, då får vi räkna med öppna gränser. För att finansiera det hela så drar dom väl in på hjälp till behövande (LSS).

  Gilla

 • Nicklas

  4 år till med den regeringen kommer garanterat att få 82:an att djupt ångra att de inte la sin röst på SD.

  Gilla

 • Peter

  Vem blir det som anmäler denna kommunistälskande liberal för förtal?
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/ingeborg-wiksten-l-inga-nazister-i-regeringen

  Gilla

 • Autodidakt

  Enligt massor med ekonomer så är vi nu på väg in i en riktigt djup lågkonjunktur med både bristande finans och fastighetsbubbla. En regering bestående av extremistiska globalistsocialister kommer aldrig att kunna hantera det. De har förmodligen bara skjutit extravalet lite längre framåt, för denna regering är en blivande katastrof som inte kommer att hålla perioden ut. Det enda positiva med detta är att äntligen får vi se sossarna lida och tvingas reda ut problemen som de själva skapat, vilket de inte kommer att klara av. Poppa popcorn och luta er bakåt för vi kommer att få se sossarna sänka sej själva (äntligen).

  Gilla

 • Kent

  Sammanfattning den korta versionen.
  KATASTROF. MP OCH C i samma regering med V som skjuter på.

  Gilla

 • Swerker

  Jag fattar alltså inte att S (och V?) är med på det, C är ju för fanken MER HÖGER än SD när det kommer till Las, Hyreslag och Asyllag.

  Gilla

  • Lellegoo

   ”Handlingskraftig regering” har ju varit Lövens mantra. Nu har han lagt korten på bordet och det här är väl vad han menar med ”handlingskraftig regering”.

   Gilla

 • Swerker

  Jag fattar alltså inte att S (och V?) är med på det, C är ju för fanken MER HÖGER än SD när det kommer till Las, Hyreslag och Asyllag

  Gilla

 • Kenth Andersson

  Hoppas ingen är förvånad men varför vänta så länge med att hoppa ner i den gemensamma politiska ormgropen, denna regeringsbildning var ju väntas sedan länge !
  Nu skjuter den totalt okontrollerade massinvandringen och avkristningen av Sverige fart på riktigt och nu mår förmodligen en viss del av väljarkåren bra.
  Ja så kan det gå om inte haspen är på.

  Gilla

 • Argus

  Hmmm… Undrar hur folkpartiets och centers medlemmar kommer att reagera på detta? Hur väljarna reagerar har vi redan sett tendenser av.

  På en punkt har lilla fru Lööf rätt men av fel orsaker. Arbetsrätten behöver förändras. LAS är ett resultat av en tid då nationalstaten stod stark och skyddade sig och medborgarna. Nu med globalisering och EU behöver vi ha samma skydd för svenskar som för arbetstagare i andra EU-länder. Multinationella företag flyttar arbeten från Sverige inte för att fabrikerna är olönsamma utan för att det nästan är gratis.

  Jag skulle vilja se följande förändringar; Blir du uppsagd ska du ha rätt att gå på dagen med bibehållen lön. Du ska också få en betydande summa pengar, väsentligen högre än i andra EU-länder, för varje år du varit anställd så att det kostar att flytta verksamhet.

  Gilla

 • Swerker

  Först ska iofs C och L förankra frslaget i sina Partiråd-/Ledningar; men då C verkar vara mera Löfven vänlig och L tänker följa C,så kommer C bestämma sig före L. Allt verkar nogrant planerat och kalkylert i förväg.

  Gilla

  • Lellegoo

   Även Löven skall förankra i rörelsen. Spännande och höra vad de nu säger till de sina om vad de faktiskt kommit överens om. Ljugs det på en nivå, ljuds det sannolikt även på undernivå.

   Gilla

 • Peter

  De ljugande pyttepartierna C och L tänker bara på sig själva just nu. Med import av valboskap som röstar S, så kommer dessa pyttepartier försvinna framöver.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Det kommer snabbt blidas ett A- och ett B-lag. A-laget blir sossar och kommunister, B-laget blir centern och liberalerna. A-laget kan driva igenom vad som helst eftersom B-laget måste rösta för allting då B-laget efter uppgörelsen inte kan riskera ett nyval för då lämnar de riksdagen.

  Gilla

  • Lellegoo

   Bra analys, jag tror det blir så. Efter ett tag kommer sossarna att ta över helt. En mer eldfängd konstellation av partier får man leta efter. Bara en tidsfråga innan det smäller.

   Gilla

   • Anders Nilsson

    Om C och L fortfarande har hjärnan i behåll, så tar de ett nyval nu när de fortfarande har stor chans att klara 4% spärren, t.o.m. L kommer troligen klara spärren.

    Gilla

 • Billy Boy

  SVT rapporterar …

  Delcitat

  Redan under fredagen kommer C att ta ställning till vilken statsministerkandidat partiet ska stödja när C:s riksdagsgrupp och partistyrelse har möte. På bordet finns det nya förslaget och ett Alliansdokument, säger SVT:s Elisabeth Marmorstein.

  Slut delcitat

  Läs mer på:

  https://www.svt.se/nyheter/snabbkollen/forslag-till-uppgorelse-mellan-s-mp-c-och-l-klart

  Hur kommer det att gå med statsministeromröstningen i riksdagen?

  Det finns ju riksdagsledamöter både i C och L som är motståndare till att göra upp med S och MP. Om tillräckligt många revolterande enskilda ledamöter i C och L röstar NEJ så kanske Löfven ändå åker på pumpen.

  Vad kan ”det nya förslaget OCH ett Alliansdokument” innehålla?

  Gilla

  • Swerker

   Såssarna, miljöråttorna, skoätarpartiet och latteliberalerna försöker få med sig SD och V från varsin ände. En omöjlig ”utmaning” hoppas jag.

   Gilla

 • Mike E

  Som väntat fick SVT/SR & Co. som de ville (och implicit krävde).
  Sweden is going down. Fast!

  Gilla

 • pllay

  Då är gränslinjen klar inför nästa val.
  L och C har öppnat dörren för M och KD att samarbeta med SD.
  Vi har fått ett 2-partisystem med en borgerlig och en socialistisk sida,
  eller annorlunda uttryckt, en demokratisk och en totalitär sida.
  Egentligen bra då L och C äntligen bekänner färg och går i gemensam säng med S, MP, V, våra totalitärt elitistiska partier.
  Jag tror att 4 års vanstyre till, nu med L och C definitivt avslöjade som 5-kollonnare är dödsdansen för vänstern i Sverige.
  Jag hoppas inte de kan dela ut tillräckligt många medborgarskap för att den vägen klamra sig kvar.
  Det är den nu påbörjade regeringsperioden som på allvar avgör Sveriges framtid.

  Gilla

 • ossie

  Fy faan vilken vidrig soppa. Ska kommunisterna svälja detta ???

  Gilla

  • Kenth Andersson

   Klart att kommunistpartiet V. kommer att stödja denna konstellation om det innebär att KD, M men inte minst SD hålls borta !

   Gilla

 • Jack

  Jag stöttar MP i deras hjärtefråga om familjeåterförening för flyktingar till 100%. Men återföreningen måste vara i landet familjen kommer ifrån. Inga mer människor får komma in i vårt fina Sverige om de inte kan försörja sig själva. Slå ihop kommunernas tyngda socialbidragsbudgetar med MPs budget, så kan partikassan ta det kommunerna inte har råd med.

  Gilla

 • Sara Svensson

  Mer asylinvandring och islamisering, svenskarna har snart förlorat sitt land helt.

  Gilla

 • Anders Nilsson

  Tror att sossarna har en annan agenda. Löfven som statsminister kan utlösa ett nyval och då C och L stöttat en s-regering, adjö med L och C efter nyvalet.

  Gilla

 • anne b rat

  Det var väl inget att annat att förvänta sig att det skulle bli så här.
  Redan när Rödluvan lovade att äta upp sin högersko förstod man ju att hon ville gå i vänsterskor i framtiden. Lögnerska och hycklerska är vad hon är, men jag tror att hon kommer att få svälja mycket mer hat och svek i samband med att hon kommer att tugga i sig sin högersko.
  Vi har fått ytterligare bevis på att ”aldrig lita på en politiker”.
  Liberalerna är förhoppningsvis ute ur riksdagen vid nästa val, vilket vore en välgärning.

  Gillad av 1 person

 • Leif

  Mobbardemokrati

  Gilla

 • Lellegoo

  Ja vilket skämt detta är. Boulevardtabloiderna formligen exploderade vid detta tillkännagivande.
  Hur i hela friden tror dom att det här skall fungera? Lövin, Löven, Lööf, Björklund och Sjöstedt. Man skrattar sig harmynt.

  Gilla

  • Sara Svensson

   Fungerar väl som svensk politik redan ”fungerat” (totalt vansinne) de senaste årtionden.

   Gillad av 1 person

  • Sara Svensson

   Jag har svårt att skratta för att konsekvenserna kommer att fortsätta att vara så förödande för Sverige.
   Jag är ledsen och arg.

   Gilla

 • Jag

  Tala om att ljuger, bedrar och narrar väljarna! Makten utgår ifrån folket => JoHej, vilken j-la lögn!
  En röst på sjuklövern var en förlorad röst! En röst på fortsatt vanstyre av Sverige!
  Extraval.nu. Tack!

  Gillad av 1 person

 • Ståfräs

  Alliansen o Sossar vilket skämt, tyvärr är det inte första April. Grattis PK och i synnerhet de sk ”Moderaterna”

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: