Anders Lindberg twittrar fortare än han tänker, om han tänker…


MEDIA. Socialdemokraten och Aftonbladets politiske chefredaktör Anders Lindberg twittrar återigen ut bevis på att han försöker ro utan åror och skriver fortare än han tänker om han tänker. 

”Smaka på detta. För att markera att troende judar och muslimer inte ska få annat kött än gris, som de av religiösa skäl inte äter, tas alternativet bort. Ingen annan orsak än för att peka ut dessa grupper. Hur långt tror ni M kan sjunka?” Anders Lindberg.

-Pettersson konstaterar att det finns bra skäl att inte särbehandla vissa religiösa grupper och tycker att Anders Lindberg, justitieminister Morgan Johansson (S) med flera borde vara upprörda över att Köping, Eskilstuna, Jönköping, Oxelösund och en rad andra kommuner som styrs av S har markerat mot judar och muslimer långt innan Staffanstorp.

Läs på om Darura Anders.

Vi ska inte särbehandla människor efter deras religion, speciellt inte muslimer. I koranen står att om de reser till ett land utan sharialagar ska de anpassa sig till det landets lagar, finns det bara fläskkött kan de äta det utan att Allah eller Muhammed blir förbannade, får de inget jobb när de bär tält går det bra att ta av tältet, kan de inte be på jobbet går det bra att skjuta upp bönen osv. Det är Darura. 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


7 responses to “Anders Lindberg twittrar fortare än han tänker, om han tänker…

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: